Herkese iyi günler beni bilen bilir hamileydim normal doğumla evladımı kucağıma aldım sağ salim normal doğumun hiç korkulacak bir yanı yok kızlar korkarsanız bu korkuyu kendiniz yaratırsınız yaşadığımı yaptığım taktiklerimi telkinlerimi size aktarmak isterim aklınıza takılan sorular olursa yanıtlamak isterim
Güncellemeler
+1 yıl
👶
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
En merak ettigim sey suni sancı 😂😂
Ben suni sancıyı çok sevdim o olmasa aşağı yukarı birgün daha sancı acısı çekerdim 4 5 saat verdiler kormulacak birşey yok sizi doğuma en kısa yoldan götürüyorlar önce istemedim korktum sonra alınca niye dana önce almadım dedim çünkü doğumumu çabuklaştırdı
Ay öylemiymiş nasıl korktum anlatamam 😂 31. Haftamdayım suni sancı diye beni çok korkuttular oyle dediğiniz gibi hızlandırıyorsa korkmama gerek yokmuş
İnanmazsın bana suni sancı için öldürüyor bile dediler bende direttim almak istemedim aldım onların yüzünden fazla sancı çektim etraftaki olumsuz yorumları kafana takma kiminin ki kötü geçmiştir pireyi deve yapar evladını sağlıcakla kucağına al doğumda en önemlisi eşin olsun seni rahatsız etcek kimsen olmasın ve hep ebenle doktorunu dinle kendini hazır hissettiğinde suni sancıya ihtiyaç duyulursa kabul et benim şahsen fikrim 🥰🥰
Eşimizi yanimiza almamıza izin veriyorlarmi dogumda talep edebiliyormuyuz ben korkuyorum tek olmaktan açıkcasi. ve dogumdan beni aşiri korkuttular. Suni sanci iki kat aci veriyor olmek istiyorsun falan diyorlar hakli olabilirsin herkes abartiyor olabilir doktorumu dinleyip almaliyim diretmeyi dusunuyordum ama yorumun ufkumu acti
Sanırım aynı çevremiz varmış 😄 bende dediklerinin aynısını yaşadım bilduğim kadarıyla devlette almıyorlar bazı hastaneler istisna gösteriyor ama şöyle bana sorarsan en sakin insan bile o an senin sancını görünce ne yapacağını şaşırıyor o yüzden en doğrusu doğumhaneye tek gitmen çoğu doktor bu yüzden eşi içeriye almaz benim eşim çok sakin fakat o gün kapıyı kırcak kadar olmuş dışarda olmasına rağmen zaten şöyle birşey de söyleyem doğuma 10 20 dakka kala doğumhaneye alınıyor ondan önce hep odadasın
Aaa oylemi bana dogumhaneye aliyolar seni bekletiyolar aoguk yerde falan dediler insanlar hepmi yalancı olur ya boş korkularim varmis efsaneymiş 😂😂
Komik şa çık şehir efsaneleri var inan bana 😄 doğumhane ortamın steril olması için biraz soğuk çıplak olduğunda çok soğuk gelecek ama klimanın önünde durduğun havadan farkı yok o anın heyecanıyla titrersin normal mesela sana 8 cm dediklerinde sen suyu çok içmeye başla ıkınırken çok susuyo insan depo yap eğer bağırarak sinir atıyosan ebene önce söyle ben böyle bağırarak daha iyi olurum de hiç bir şey demez inan doğum yaptım ertesi gün fıldır fıldır ayaktaydım takma şehir efsanelerine bu insanların hepsi değişit ve özellikle arneyi korkutmak amaç deliler ya
Kocan bu siteyi biliyor mu
Biliyor bunu neden merak ettin?
Çok zor değil mi kaç kemik kırılma acısı diyorlar.
İnternetten o söylenti çok dolaşıyor bende duyduğumda korkmuştum ama aslında hiç öyle bir acı yok ortalama normal bir vücut en fazla iki saat fazla acı çeker nasıl biliyor musunuz adet sancısı birebir kasıklara baskı yapıyor çocuk kanala gireceğinde kasıklardan bel ve popoya geçiyor yani çektiğiniz kasık ağrısı belinizde ve poponuzda o kadar bir acı hissediyorsunuz başı kanala girince böyle bir ölcek gibi oluyorsunuz o da en fazla on dakka başı çıktığı an gövdesi hemen geliyor