Kuşlarım neden yavru vermiyolar ve birbirlerini sevmiyolar bir bakın lütfen (resimli)?

Kuşlarım neden yavru vermiyolar ve birbirlerini sevmiyolar bir bakın lütfen (resimli)?

Kuşlarımdan torun istiyorum onlar için herşeyi yapıyorum ne yapıcam daha ya

Bir kadın kendini taşıyabilecek bir erkek ister sizce duman pamuğu taşıyabilir mi

Ya kuşlarım beş aydır beraberler daha önce hayat hikayesini yazmıştım ama neyse yine kısa özet geçeyim erkek olan koyu mavi olan adı duman
dişi ise beyaz olan duman eşini altı ay önce kaybetti onlada arkadaş gibiydi yanına bunu aldım keşke kendi seçseydi ama işte ben aldım artık alıştılar ve bende alıştım değiştirmek istemiyorum lütfen ciddi cevap verin ne yapmalıyım

Bu arada kuşumun ayak fetişi olduğunu düşünüyorum inşallah değildir (ayağın kokuyo felan demeyin kokmuyor)
Güncellemeler
+1 yıl
uffff
Güncellemeler
+1 yıl
pislikler