sorular sorayım önce. kaç yaşındalar? biri birinden yaşlıysa olmaz. Dişi erkek olduklarına eminmisiniz? birbirlerinin ağızlarına istifra ediyorlar mı? birbirlerini kaşıyorlar mı? dişi yuvasını kemiriyor mu?
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaşlarını bilmiyorum ama dişi ve erkek olduklarına eminim çünki bayaaa bir uğraştık eş bulana kadar. Hayır bazen yaklaşıyorlar birbirlerine sonra uzaklaşıyorlar.
Şöyle yap, Yuvalığını tak, sessiz bir ortama al. C vitamini var kuşlar için onu al kullan. Ayrıca yaşları hakkında bilgi alabileceğin birini bul ufak gibiler sanki.
Anlaşamıyordurlar bizimkilerin yavruları çıktı bile 5 tane
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ama kavga filan etmiyorlar bundan önce almıştım erkeği dövüyordu filan sonra kaçtı gitti sonra bitane daha eş aldık anlaşır dediler ama yok bişey ortada
Tamam bugün hallediçem bunu 😂 bide bişey daha sormak istiyorum. Erkek kuş pek ötmüyor sesini duyan cennetlik aldığımdan itibaren böyle kızı susturmak ise imkansız neden erkek ötmüyor
Çiftleşmei için olgun olması lazım ben geçen ay aldım satıcı konuşmasını istiyosan küçük al çiftleştireceksen olgun al dedi ben küşük aldım hemde tek bir şeyler gezeliyo ama tam konusmaya başlamadı :)
Ya kendi odama koydum evde 4 kişiyz zaten tüm gün kimse girmez akşam 5 gibi ben eve gelirim yanlarında 1 2 saat dururum bide yatmaya tek ben geliyorum Yani rahatsız olucanı sanmıyorum
En İyi Cevaplar