benim yüzümde var cenemde çok fazla belli bir şekilde çoğu kişi dalga geciyor utanıyorum bazen sokağa çıkmaya yeni birileriyle tanışmaya falan ama bazende diyorumki allah benim böyle olmamı istiyor demekki allahtan geldiği içinde içim rahatlıyor ama keşke ameliyat olabilsemde biraz da olsa herkes gibi benimde yüzüm normal olsa :(((( çok şanslısınız siz allah sağlık versin gerisi boş :(((
Kaşımda çok küçük iz var eski koltukların kılıflarını zımbayla tutturuyorlardı ya koltuğun zımbası mı ne çıkmış oraya çizdirmişim küçükken. Birde sırtımda yatay olarak faça izi gibi izler var 5-6 tan üst üste boy uzaması yüzünden derinin yırtılmasından dolayı galiba
Haytımda gördüğüm en gaddar ve şerfsiz bir insanı 3, 3,5 yaşlarında görmenin izini suratımda, burmda taşıyorum. Motorla bana çarprı burnum yarıldı her yer kan dönüp arkasına baktı devam edip gitti beni öylece kan içinde bıfaktı. Hayatımda hatırladığım en eski anım.
Eskiden evler sobalıydı çocukken 7-8 yaşlarında iken oturduğumuz ev sobalıydı Sobanın maşası eline düşmüştü maşa yanan kömürün içinden yeni çıkmıştı ucu kor halindeydi iki üç cm derine kadar yandı ama şu an o izden eser kalmadı
Saysam sayfa yetmez sol omzuma 300 kiloluk sivri demir cizmisti o var bacagimda bicak izi var kollarda kedi tirnak izi var suratta yok sukur yigenim ciziyor onuda 😄
Sağ ayak bileğime lavabo düşürdüm onun izi var , sol kolumun içinde doğum lekesi var teksas siyasi haritasıyla hemen hemen aynı birde ensemde sigara yanığı var :D
Ikisi sinirlenince okdu yani bir dikiş ve parmak yarilmasi küçüldü ondan daha kucuk yariklarda vardu ama kucuk ya cok şükür öyle iz kalcak saniyodm 😂@kalpten_yarali
En İyi Cevaplar