Bacağımca bir iz var. 10 yaşlarımda sitenin bahçesinde her zaman olduğu gibi toplanmış oyun oynuyorduk. Şu anda ne oynadığımızı tam olarak hatırlayamıyorum ama sanırım çöpleri toplamamız gerekiyordu. Herkes gruplaştı ve benim yanıma bir kız arkadaşım geldi. Elime bir tane büyük poşet aldım ve dolaşmaya başladık. Ben poşeti tutuyordum o da çöpleri topluyordu. Tüm çöpler dolduktan sonra kendisi çöpü atmak istediğini söyledi. Benimki de erkeklik ya işte dedim hayır olmaz ben atarım. Çocukluk aklıyla sadece bir çöp için inatlaşmaya başladık ve ben atıcam sen atıcan derken çöpün poşeti kesmiş ve dışarı çıkmış olan cam kırığı bacağımı kesti. Bayağı hastanelik ve dikişlik bir kesikti ama tabii ben korktum ve eve gittim hemen. Annemler görmeden mutfaktan peçete alıp kuytu bir köşeye oturdum ve kanamanın geçmesi için peçeteyle tampon yapmaya başladım. Uzun bir süre sonra anca durdu kanama. Ertesi güne kadar annemlerden gizledim ama ertesi gün annem görünce tabii önce bir kızdı söylemediğim için sonra da doktor dedi. Ben de korkuyorum doktordan, gitmedim. Aradan uzun bir süre geçti artık o yara kapandı ve bir gün doktora gitmişken sorunca bunun için bir şey yapabilir miyiz diye kendileri kesip tekrar dikiş atacaklarını söyledi. Bana bir zararı olmadığı için kabul etmedim ben de. Sol bacağımın dış tarafında yaranın izi duruyor.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yavrum sen mazoşist misin, neden doktora gitmedinnn
Ben de tam tersi çok hareketli bir çocuktum. Sürekli dışarıdaydım. Bizim mahalle kalabalıktı ve sürekli oyun oynayacak insanlar vardı. Hatta bazen babam çıkma derdi derslerden dolayı ama yine de bir şekilde çıkardım :D Büyüdükçe değişti bu durum. Şimdi bir tane bile arkadaşım yok denebilir :( Olanların hepsi okulda ve okulum aralık ayından online eğitimde
Olmaz mi :) köprucuk kemigimi kirdim ameliyat oldum. Yarisi kesik üst tarsfimin :) safra kesemi aldirdim 4 tane deik var. Varikosal ameliyati oldum kasiklarimda iz var. Daha sayayim mi :)
0
21 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ohaa, hiç bu kadar beklememistim. Bende ameliyattan dolayı var karnimda...
Top oynarken :) carpti arkadan biri kirildi. Herkes saşiriyor. Kirılacagi varmis. 4 5 sene öncede yine ayni yerden bu sefer el bilegini top oynarken kirdim bak onu unuttum. 3 delik de bilegimde var. Platinden dolayo :)
Sol bacağımın arkasında neredeyse belli olmayacak kadar ten rengimden bir ton kadar belli bir doğum lekem var yani doğum lekesi demekde ne kadar doğru bilmiyorum ama güneş lekesi gibi salkım üzüme benziyo ama farketmek çok zor
Sol ayağımda ameliyat izi var. Ayağımda doğuştan taşa benzer bir hemajom vardı. Onu aldılar. Ama almadan önce, mesela ayakkabı giyerdim ayağım olduğu gibi kan gölü olurdu. Neyseki kurtuldum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sezaryenden dolayı bi ameliyat izim var onun dışında pek iz yok vücudumda