yara, yanık, dikiş vs... soracak bir şey bulamadım bari böyle bir şey sorayım dedim herhalde benim dizimde dikiş izi kalacak tek istediğim trollük yapılmasın
Cevabın nedir?
Parmağımı çok derin kesmiştim onun izi var , dizimin bir tanesinde yara izi var hangi ara düştüğümü hatırlayamadığım :D göğüsümde estetik ameliyat izi var. Ayak bileğimde kurşun izi var giriş ve çıkış olarak. Büyük darbeler sonucu gözümün yanında oluşmuş bir çizgi iz var. Ellerimde sigaradanmı yoksa başka bir sebeptenmi bilemediğim minnak beyazımsı lekeler var. Son olarak göbeğimde (eskiler bilir saçtan dolayı ) ütü izi var. Tamam bu kadar yeterli b*kunu çıkarma diyeceksiniz belki ama ben bunlarla yaşamayı öğrendim daha milim öyle izler vardır ama bazı yaralar kalben yara bırakmıştır. Herşeyin çözümü varda onun yok malesef..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 376 cevap paylaştı. 3-4 tane ikisi ameliyat 2 si kaza eseri işte ^^
042 Yorumla
Soran+1 yıloooo ne amilyatı -_-
Soran+1 yılah demiştin amilyat dedini hatırlamıyom ama ^^
Soran+1 yıl^^ onu biliyoz ^^
Soran+1 yılolur ^^ tabiki sizde sakarlık yapmayın ^^
Soran+1 yıl-_- belli bellii
Soran+1 yıl-_-
Soran+1 yıl^_^
Soran+1 yıl-__-
Soran+1 yıl--__--
Soran+1 yıl*_*
Soran+1 yıl-_--
Soran+1 yılne demek bu şimdi -_-
Soran+1 yılne var 10 numara gözlerim var -_-
Soran+1 yıltabi şimdi sen gözlerime kayıkmı diyorsun
Soran+1 yılyo değil geçenlerde aynaya baktım burnum iyi gözlerimde iyi yani :D
Soran+1 yılbenmi :D çok ender bakarım ^^ gözlerim süper burnumdahada süper :D
Soran+1 yılben tipsizim ama o iki yerimde süper onlara laf ettirmem :D
Soran+1 yılnereye gidim yürüyemiyom -_-
Soran+1 yılniye -_-
Soran+1 yılbakarız ^^
Soran+1 yılrica ederim
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sol kolumda 10 cm uzunlugunda 3 cm genişliğinde derin kesik izi var sol elimin çeşitli yerleri kesik izleri ile dolu ve sağ elimin kırılmış olması nedeniyle orta parmak üst eklem tarafındaki etlerin düzgün kaynamamış olması nedeni ile bir yanardag gıbı duruyor , kasık bölgemde ameliyat izi var , sol kaşımda kesik var küçükken olmuş bu kadar iyiyim çok şükür o kadar iş kazaları trafık kazaları v. b.. hala yaşıyorum =)
00 Yorumla
- Diğer konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yıl-Alnimda pence izi var.(muhabbet kusu muydu tam hatirlamiyorum , cok kucukken saldirdi vw bu yuzden kuslardan korkuyorum , tabi pence dediysekte kucuk bir sey.)
-Sol elimde balta izi.
-Dizimde 5-7 cm lik bir kesik dikisli.
-Ellerimde bicak izleri , calisirken oldu tarlada surda burda.
-Sol dirsekte dustugum icin bir iz duruyor 10 senedir.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
93
Cevap
78Cevap
+1 yılbebekken bır hastalık gecırmısım cok ufak bır et alınıp bakılması gerekıyormus nerden alalım dıye dusunmusler en gorunmeyecek yer neresı dıye :) gogsumun koltuk altına dogru olan kıısmdan aldırmıslar gorunmuyor cok ufak zaten ama cok ılgınc gelmıstır bana nedense:) baskada hıc ız yoktur vucudumda:)
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım ^^
bıçak izi var (kendim ettim ama kazara :)
cam kesikleri var bekar evi hatıraları bardağı yıkarken elimde parçalandı :)
sigara izi var arkadaş sagolsun :)
kaynar su döküldü bacagima abim sağolsun onun da hatırası var :)
pazı kısmında da kesikler var Müslüm baba sağolsun ozenip yaptığım yanlisliklarin hatırası :)
ve son olarak kalpte derin iz bırakmış bir sevda var... Adı Bende Saklı bir hatıra var :)02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir kaza ^^
İki elimin toplamında 10 dan fazla kesik izi var. Sol gözümün sol taraf köşesinde bir kesik izim daha var. Yine sol ayağımın sol tarafında 6. parmağı aldırma ameliyatının izi var. Sağ ayağımın bileğinde ve sağ kolumun dirsek iç kısımında kesik izleri var. (koluma jilet atmadım inşaatta direk filizlerinin ucu kesti.) Ayağımın altında izi yok ama 6 çivi deliği var. Yeter bu kadar :D :D
00 Yorumla
+1 yılkafamda 10 taneye yakın düküş izi var
parmaklarım kopmuştu orda düküş izi var sağ kolumda köpek ısırdı belirgin şekilde nike işareti var
yine sağ kolumda ağaçtan düşmüştüm 2 cm lik az belirgin iz var
sol kolumda cam ve jilet kesiği var birde gazete kesmişti çok derin o iz var :D05 Yorumla
Soran+1 yılparmakların nasıl koptu -_-
- +1 yıl
demir sürgülü bahçenin kapısında koardım
sallanıyolardı ikiside :)
Soran+1 yılgeçmiş olsun dikkat et
- +1 yıl
sağolasın olacak oluyor işte.
Soran+1 yıldoğru diyon
Diğer konusunda 689 cevap paylaştı. Çenemde var küçükken düşmüştüm yarık... Baldırımda var maça giderken kayıp rakı şişesi kırığının üstüne düşmüştüö.. Dizimde de var maç yaparken düşmüştüm.. Bide sol gözümün yanı çukur küçükken evde koşarken masanın köşesine vurmuşum öyle kalmış. Göğsümde de iz var abim yolmuştu öyle kaldı.
00 Yorumla
+1 yılSimdi kisaca anlatiyoeum hazir ol :)
Sag bacagimda kopek isirigi izi kucukken olma
Gobek deligimden bir karis asagiya acik batin ameliyati
Sag kasigimda nakil ameliyati
Birkac da diyalize girme katater izleri
Falan08 Yorumla
Soran+1 yılgeçmiş olsun sayın büyüüğüm maşallah -_- benimde bir dizimde kalıcak sanırım -_-
- +1 yıl
He birde amelliyata alinacagimi icin aradiklarinda korkudan sol kolumu kaunar suyla yaktim
Senin ne izi peki kucuk bey
Saglik. olsun izler onemsiz :)
Soran+1 yılbenimki şurda sayın büyüğüm
www.kizlarsoruyor.com/.../q1632153-dikis-izi-gecermi-yaksalik-8-9-cm- +1 yıl
Bu cok kucuk bir kesik
Tamamiyle kapanmadiysa kanar mutlaka tabi
Ne ameliyati o
Soran+1 yılçaprazbağ menüsküs 8-10 cm civarı muhtemelen sayın büyüğüm
- +1 yıl
Gecmis olsun ins
Soran+1 yılsağolun sayın büyüğüm -_- sizinkilerin yanında hiç gibi ama herkesin kendi çektiği kendine büyük geliyor sanırım :(
- +1 yıl
bu kısacamı şimdi :D
Alnımda dikiş izi var 2 buçuk yaşındayken kurban bayramının ilk günü merdivenlerden düş soluğu acilde al doktor uyuşturmadan dikmiş bütün hastaneyi ayağa kaldırmışım sesimle e tabi o yaşta üstelik uyuşturmadan dikerlerse olacağı o
07 Yorumla
Soran+1 yıl-_- hiper aktiv çocukmuşsunuz muhtemelen zeynep hanım -_-
- +1 yıl
Yok be babam namazdan dönerken annemde patates soyuyormuş kadıncağız unutmamış ben de merdivene doğru sürünüyormuşum insan patatesleri bırakıp beni alacağına gitme gel düşersin demiş yav ben ne anlarım düşersin gitme gel ne bileyim gidiyorum işte koşup tutsana patatesler çok mu acildi benim canımdan bir kaç basamak yuvarlanırken annem peşimden koşuyormuş e tabi yuvarlanana kadar patatesler elinde neyse kaldırmış ki alnımdan çeneme kadar kan akıyormuş evlerden Irak babamda dış kapıdaymış çığlığa koşmuş sonrası hastane tabi
Soran+1 yılhehehe ^^ patetesler sizden değerliymiş annenizin yüzüne vurun sürekli :D
Soran+1 yılhahahaha :D papates altındanda değerli elmas mübarek :D hahaha :D ^^
Soran+1 yıltamam düzeltme beni hatamı suratıma vurma -_-
Gizli Üye(30-35)+1 yılkafamın arkasında var. küçükken tren raylarının üstüne düşmüştüm öyle bir anı işte :) sonra sol elimde ufak bir iz var soba yanığı :) sağ dizimde var top oynarken cam girmişti :) bide sağ kaşımın yanında bir çukur var oda kızlara artistlik olsun diye tapla açarken oldu taş girmişti bro ama hala gülünce ufak bir çukur oluyor :))
02 Yorumla
Soran+1 yılilginçmiş ^^
Cevap sahibi+1 yılbir de beni tanısan bunlar az dersin bro :D
+1 yılKafamda dikiş, bacağımda ufak bir yanık belli olmuyor ama , omuzlarımda ve sırtımdada bıcaklanmışım gibi kesikler var hafifden onlarda spor yaparken aşırı zorlamadan olmuştu.
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
+1 yılaşçı oldugum için çırpma teliyle sos karıştırırken.. sol kolumun dirsek üstünde oldu iz.. saten tencere yanıklarını hiç sayma.. fritözden sıçrayan yağ izleri ve bıçak kesiklerini saten saymıyorm :D..
04 Yorumla
Soran+1 yılaşçıklık güzel meslek ^^
- +1 yıl
1000 kişilik pilava su verirken :D
1000 kişilik büfeye makarna haşlarken o kaynar sularla ugraşmak hiçte hoş olmuyorr :D
Soran+1 yılhehe :D kolay gelsin
- +1 yıl
eyvallah panpaa :D
belimde doğum izi var
ameliyat oldum 20 dikiş izi var oda belimde
bide cam kırıldı bileğimi kesti bileğimde kesik izi var ama küçük o kadar büyük değil07 Yorumla
Soran+1 yılgeçmiş olsun ne amilyatı -_-
Soran+1 yılah anladım tekrar geçmiş olsun :(
Soran+1 yılrica ederim
Soran+1 yıl-_-
Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Apandis ameliyatının izi var. Kulağımın arkasını cam kesmişti dikiş atılmıştı onun izi var. Elimin içinde küçük eğri yay gibi bir iz var bisiklettem düştüğümde taş kesmişti :) Ama kulağımın arkasındaki izi 3-5 sefer anca görmüşümdür :)
02 Yorumla
Soran+1 yılgeçmiş olsun
sag elimi çocukken ateşle oynarken yaktm onun izi var 7 ay öncede kardeşimle tartışırken arkasındaan gittim suratıma kapıyı kapadı bende gardımı alınca elim camdan geçti baş parmağımn üstüne cam düştü onunda izi kaldı yine sağ el tabi ^^
03 Yorumla
Soran+1 yıl-_- gardını almak nasıl oluyor -_-
Soran+1 yılhmm anladım -_- tutamadınmı gard alıcağın yere -_-
+1 yılSol ust kolumdan ben aldirmistim dikis izi var sol tarafimda kalcama dogruda bir dogum lekesi var bide sakarliklardan oturu kesik izleri:-)
01 Yorumla
Soran+1 yıl^^ anladım sanırım herkesin var
Diğer konusunda 431 cevap paylaştı. var yanık izi. Ayağa kaynar su dökülmüştü küçükken. Bide bıyıklarım var güneş lekesi Sadri alışık misali geziyoruz.
01 Yorumla
Soran+1 yılküçükken benimde dökülmüş pek gözükmesede duruyor hala ^^
Sağ elimde kalp şeklinde bir yanık izi var, ayağımda da kare şeklinde bir doğum lekesi. Şaka yapmıyorum :D
03 Yorumla
Soran+1 yılkalp şeklinde yanık izini nasıl becerdin -_-
Soran+1 yılanladım dikkat et
- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılbileğimde küçük yanık izi var
dudk ve burun arasında bir iz var küçükken abim bıçağı kızdırıp basmış01 Yorumla
Soran+1 yıloha -_-
+1 yılalnımda 1 dikiş izi- sol kaşımda 1 dikiş izi - sol kolumun dirseğinde 1 ameliyat izi 8 dikişli- sol elimin üstünde 1 jilet izi dikiş atılmadı iz kaldı kazayla oldu ama- sağ böbreğimin orda var bitanede dikiş o kadar hepsi :D :D :D
00 YorumlaHmm bnmde kardes diz kapağımda çocukluktan kalma yara izi var düşmüştüm biraz buruşuk yni diz kapağı birde testosteronun 5parmak üstünde kursun izi var :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbacagımda dogum izi var sol elimin üstünde 3 tana siğil izi ( ilaçtan dolayı ) sol gözümün yanında dikiş ( masaya carpmştım ) sol ayağmında ütü izi ( çocukken devrmşm ) sol işaret parmagmda ( 2 tane bıcak izi )
baskada yok sanırım :)213 Yorumla
Soran+1 yılmaşallah ^^
Soran+1 yıl-_-
- +1 yıl
daha ne olmasını isiyorsun? ölmediğin kaldı
Cevap sahibi+1 yılaynen ya arkadslar gazilikten maaş baglasın devlet calışma diyorlar :)
Soran+1 yılalla alla -_-
Cevap sahibi+1 yıl:) :)
Cevap sahibi+1 yılteskkr edrm :) baska yok zaten ya bu arada herkes sakar kız diyor :) sanırm gercektn sakarm. d
Cevap sahibi+1 yılhahhha :)
Cevap sahibi+1 yılbu arada işaret parmagımda bir tane daha var onu da az önce parmagımı kesince fark ettm
Soran+1 yıloda iyi -_-
ayagımda dikiş izi var dizim de yara izi var başka izim yok şükür
01 Yorumla
Soran+1 yılonada şükür aynen
+1 yılAmeliyat izim sol bacağında iki yarıktan kalma izler :)
03 Yorumla
Soran+1 yıldizden ailyat bende oldu 1 ay öne -_- neydi sorunun -_-
Soran+1 yıl-_-
İlk okulda olduğumuz iğneler sayılır mı bir onlar var :))
01 Yorumla
Soran+1 yıltabiki sayılır ^^ bendede duruyor aslında niye demediysem ^^
+1 yılkafam, elim, dizlerim dikiş izi. ellerimin üstü yüzüm tırnak izi. :D ama esmer olduğum için fazla belli olmuyor.
00 YorumlaKolumda öğrenciğin tırmıklaması sonucu oluşan bir iz var
03 Yorumla
Soran+1 yılalla alla küçük öğrenci tırmıkladı demek ^^
Soran+1 yılah anladım :(
+1 yıl4 yaşımdayken parmağımın tırnak kısmından yukarısı bildiğin koptu... sonra yerine taktılar onun izi var şu an komadayım 😪
11 Yorumla
Soran+1 yıl:( üzüldüm
Sağ kalcada bıçak yarasınin dikiş izi var
Ayağımın tabanında altında yani üçgen seklinde doğum izi var bir nevi ulliminati :)00 YorumlaBacağımı ütüyle yakmıştım, hala izi var. Bir de elimin derisi yüzülmüştü, biraz iz kaldı.
03 Yorumla
Soran+1 yılow nasıl becerdin -_-
Soran+1 yılilginç insanlar kolay kolay unutmazlar can acılarını ama ^^
kücükken balik tedavisi uygulanmasaydi büyük ihtimal Yanik olacakti. Yirtik var sadece.
01 Yorumla
Soran+1 yılbalik tedavisi nasıl birşey -_-
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılgogusumde dort tane sıgara sondurdum.. bılegımın ortasında harıka bır cızgı var :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl-_- sigaramı sondurdun
- +1 yıl
aynen kanka cok eglencelıydı :. :D
+1 yılyanık var haziran gibi çaydanlıktaki kaynar su bacağıma döküldü onun izi kaldı biraz
14 Yorumla
Soran+1 yılanladım geçmiş olsun
- +1 yıl
olsun buna da şükür bunu umursamayacak kadar daha önemli sağlık sorunlarımız var
+1 yılGöğüslerimin tam ortasında serçe parmağım uzunluğunda
02 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl oldu -_-
Sağ göz kapağımda çok küçük bir yara izi var.
Bir de sol kolumda L şeklinde minik bir iz var.03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl oldu onlar -_-
Soran+1 yıl^^ dikkat et
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. o hoooooooo dolu, hangi birini sayayim :)
kuccuken yaramaz cocukmusum her yerimde iz kalmis :D01 Yorumla
Soran+1 yıl^^ anladım ^^
Diğer konusunda 424 cevap paylaştı. Sol göz kapağında nedenini unuttuğum bir iz. Küçükken bisikletin çark gibi olan vites demiri sağ bacağımda iz yaptı. Yanağımda da su çiçeği izim var bebekken geçirdiğim.
00 YorumlaKucukken bisikletle takla atmaya çalışırken yere yuvarlanmistim. Dizimde şu an 6 tane cizik yara var
09 Yorumla
Soran+1 yılbisikletle takla nasıl oluyor -_-
Soran+1 yılvalla ben bile merak ettim^^ hayal gücün cok genişmiş ozamandan ^^ şimdi nasıl ^^
Soran+1 yılalla alla ^^ oda güzel tabi ^^
Soran+1 yıl-_- taklamı atıcan gene ^^
Soran+1 yılaman rahat dur :D sakatlık çıkarma ^^
Bıçak düşmüştü ayağıma kardeşim düşürdü ince derinin üstüne denk geldi halaaa durur
Kahvaltı bıçağı diyip geçmeee ayak deliyoo01 Yorumla
Soran+1 yıl-_-ov iyi bari daha kötü bir şey olmamış
+1 yılBacağımda arka tarafında doğum lekem var bir de ütü yüzünden bileğimde küçük bir yer yanmıştı.
04 Yorumla
Soran+1 yıldikkatli ol
- +1 yıl
Şimdi daha dikkatliyim zaten
Soran+1 yıltamam ^^
- +1 yıl
Tamam :)
Diğer konusunda 359 cevap paylaştı. Sağ, sol kaşımda küçükken okulda oynarken düşmüşüm orayı yarmışım çene altıda oynarken yarmışım
00 Yorumla
+1 yılSağ ayağıma kızgın yağ dökülmüştü :( Allahta sadece 1-2 parmağımın üstünde iz kaldı :(
03 Yorumla
Soran+1 yılbenimde sağ ayağıma cezveden kaynar su dökülmüş 1-2 yaşında bebişken ^^ ama pek belirgin değil benimki seninki belirginmi
- +1 yıl
Çok değil ya baya krem sürmüştüm çünkü. Ama yinede renk farkı var, allahtan esmer değilimde çok belli olmuyor
Soran+1 yılanladım ^^ sevindim ^^
+1 yılevet var sol bazağımda ufak iken olmuş olan biçak izi başımın sağ kısmında ise 3 cm kadar dikiş izi var :D
00 Yorumla
+1 yıldikiş izi var, akvaryumun kestiği bir yara izi var. cam kesti o var baya kesik kolum :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl^^ dikkat et ^^
- +1 yıl
evett çok sakarım :D
Soran+1 yılbelli zaten ^^
1. Sinifta kolumu kirmistim hemde ilk hafta onun izi var baktikca malligima guluyorum adfa :DD
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl kırdın -_-
kolumda 14 yaşından kalma Faça izi ve kolum un arkasında doğum izi var Faça izleri az belli kötümu
05 Yorumla
Soran+1 yılfaça izimi derdin neydi -_-
Soran+1 yılşerefsiz herif tövbe tövbe sinirim tepeme çıktı
Soran+1 yılona baba denirmiya bişe dicem ağır olucak en iyisi susim cidden üzüldümya ne biçim insanlar var kan beynime sıcrıyor böyle insanları duydukça
ayagımda bir burusukluk var sürtmüşüm ama göze batmıyo birde bikereelime kalem girmişti onun mini minnacık bir izi var
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
+1 yılEwet depremden bana kalan bir hatira var alnimda enkaz altindayken olmus :/ yanik gibi duruyor sma ezilmis :/
02 Yorumla
Soran+1 yılanladım geçmiş olsun -_-
- +1 yıl
Tskrr
+1 yılLisede saçımı yapardım press ile. Aşağı indirirken göbeğimin sağ taragını yaktım. Dövmeyle kapattım.
00 Yorumla
+1 yılsağ el başparmağımda ısırık izi, yine sağ elimin avuç içinde cam kesiği izi var senelerdir :D
00 YorumlaSezeryan'la doğum yapınca malum iz oluştu adfjhasdga
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam trol -_-
Soran+1 yılkaçıncı çocuğunu doğurdun peki -_-
+1 yılalnımda, kaşımda, yanağımda dikiş izi.
bileğimde, ayağımda, diz kapağımda yara izi.
bu kadar :)01 Yorumla
Soran+1 yılne kadar azmış maşallah bu bebişi nezaman görsem bitiyorum çok tatlı ^^
Doğuştan dövme var kanka kçkken yaptırmışlar İşarette + bu
02 Yorumla
Soran+1 yıloda iyi
küçükken başımı doğalgaz borusuna çarpmıştım yarılmıştı hala izi var çukur gibi :)
08 Yorumla
Soran+1 yılonu nasıl becerdin -_-
Soran+1 yıl^^ normaldır ^^
Soran+1 yılhehe ilginçmiş ^^ karardımı yoksa beyazmı
Soran+1 yıl^^ şans ^^
+1 yılEvet var geçen sene motorsiklet kazasından kalan izler var sağ kolumda
02 Yorumla
Soran+1 yılgeçmiş olsun
- +1 yıl
sağol
dizimde kazadan dolayı var. apandistten dolayı da var...
07 Yorumla
Soran+1 yılgeçmiş olsun ne kazası -_-
Soran+1 yılohh anladım motor sakatya -_-
Soran+1 yılvay demek öyle tutkun filanda değilsin kendinmi heves ettin
Soran+1 yıl-_- değişik arkadaşın varmış
+1 yılameliyat izim var. seviyorum onu. bana eski sevgilimi hatırlatıyo. ailem yanımda yokru hastanede benimle 2gün uyumadan ilgilenmişti :(
01 Yorumla
Soran+1 yılgeçmiş olsun benimde heral amilyat izim kalıcak --_-- ama benim senin gibi güzel anım yok :D
kolumda yanik izi var kuaförde beceriksiz kız maşa düşürmüştü ya :D
04 Yorumla
Soran+1 yıl^^ 18 gün önceki soruyu nasıl buldunuz tebrik ederim ^^ kaç yaşında oldu. ^^
Soran+1 yılAnladım peki ^^
+1 yılSol göz kapağının üstünde küçükken odunun üzerine düşmemden dolayı dikiş izi var, diz kapağımda, parmağımda var.
00 Yorumla
+1 yıldizlerimde var. küçüklükden kalma yara izleri. kolumdada doğum izi var.
03 Yorumla
Soran+1 yılanladım sanırım hepimizde var sayın büyüğüm ^^
- +1 yıl
vardır elbet:)
Soran+1 yılkesinlikle ^^
dizimde var birsürü kucukken tam bir sokak cocuguydum :D
08 Yorumla
Soran+1 yılen güzeli ^^ çocukluğunu yaşamışsın işte ^^ küçük bedeller onlar ^^
Soran+1 yıl^^ valla ben mahallenin en küçüğüydüm beni hep eziyorlardı ben istemiyom :D ya kaleye geçiriyorlardı ya top toplayıcı yapıyorlardı arada sırada oynatıyorlardı :D
Soran+1 yıloo bende hızlıydım ama büyüdükce dev oldum -_-
Soran+1 yılhehehe ^^
Gizli Üye(25-29)+1 yılHeralde değil kesin kalır, bunu öğrenin artık. Hem iz nolsa olcak, tabi görünmeyen yerlerde olursa daha iyi. Ama onun dışında her zaman şükredin, benim yok bu arada herhangi bir iz.
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle hayırlısı
- Devamını Gör (111)
Devamını Gör(156)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri