İyiyim dedi ve sen diye sormadı sevindim dedim görüldü attı.
Neden olabilir ve geri dönerse nasıl davranmalıyım?
Neden olabilir ve geri dönerse nasıl davranmalıyım?
Geri dönmesine izin verme. Direkt engelle sonra sürekli peşimden koşan kızı dayanamayıp bugün engelledim diye durum paylaş. Daha önce denemedim ama iyi bir his gibi geldi :)
Yakındık sürekli görüyoruz birbirimizi
Sen yine de üstünü çiz.
Çizmeye çalışıyorum :/
Engelleyip bu konuda kararlı olmazsan felakete doğru sürüklenir.
Öyle oluyo sirekli aklıma geliyo
Yapman gerekeni söylüyorum gerisi sende.
Eyvallah
bana da öyle yaparlar hiç ilgilenmem yazan zaten adam akıllı yazar kismenin kuyruğunu çekiştirip niye yazmadın demem
Bende öyle yapıyorum artık :)
Soğuk davran. Eksi artı eksi eşittir artı. Bazılarının mayası onu götürüyor. Bazı kızlar soğuk erkeklerden hoşlanıyor.
Mantıklı yazmıyorum artık yazarsa öyle davrancam
Malesef bazen öyle. Bazı arkadaşlarım yeni tanıştıktarı erkeklerden çok çabuk soğuya biliyor, çok aşırı samimi oldukları için. Bana çok saçma geliyor çünki ben ilgi görmezsem soğurum, tabi aşırı ilgide istemem her saniye yazan falan. Yani ortasını bulmak lazım. Sabahları günaydın, öğlen bir selam naber. Akşamları iyi geceler. Ona göre kız yazışmak isterse yazışırsiniz.
Yok normalde arkadaşız da bu arada yazyodu bir kırıyo özür diliyo aradan baya süre sonra sonra bikaç kere konuşunca tekrar takmıyo işte bu son olsun bir daha ben onu takmam özür dilesede
Canı sıkıldıça bana yazıyo ya kesin öyle saten sonra çevrimiçi oluyo ama geç yazıyo birilerini buluyo yani
Anladım. Bencede yüz verme. Bir bakmışsın o senin peşinde koşuyor. Kosmasada hayır gelmez ondan boşuna zamanını harcama derim
Aynen yaa çok sıkıntı çektim bu yüzden hep kaybeden ben oluyorum neden?
Değerinden fazla değer gösterdiğin için. Kız meselesinde burnu havada değil fakat çok cool ol. Hergün yazan sen olma. Trip atma yazmıyor diye. Fakat yazınca cevap vermezse yazana kadar yazma, yazdıktan sonra bir iki gün beklet ve naber ya cevap vermeyi unutmuşum de. Kız kendini önemsiz hissedip egosunu tatmin etmeye çalışacak senden aşırı ilgi görünceye kadar. Ama sen o aşırı ilgiyi ona göstermeyeceksin taki o sana gösterene kadar.
Ya çok uzun süre önce tanışmıştık ilk o yazdı arkadaştık saten sonra ben yazmayabaşladımo yazdı falan şimdi böyle işte her hatasında affettim şimdi umursamıyo artık cool olmak için geç olabilie :/
Haklı olabilirsin. Artık seni tanıyor belki. İstediği zaman ilgi göreceğini biliyor. Fakat yazarsa onu yanılta bilirsin bence
Mesaj atabilie miyim sana?
Tabiki
Mesaj attım :) teşekkürler
keyifsizdir olabilir konuşmak istemiyordur ama konuşmak istemediğini söylemekte istemiyordur
İnsan yerine koysaydı bari
Cevap
8Cevap
Kızın özel bir günü olabilir sen hiç yazma baktın yazmıyor ufak ufak yaz cevap gelirse ona göre git sende..
Uzun süredir yazmıyorum o yazmadan yazmam
arada yazan kişiye nasılsın diye sen sormuşsun zaten, bir aksiyon yok gibi
Cevap vermesi gerekmiyomuydu sence
O an morali bozuk olabilir bende demin benzer bisey yaptım geri dönerse fazla da samimi olma o nasıl olursa öyle ol
Bir kıza özür diletmek için nasıl soğuk davranırım
Şimdi eğer kızla samimi isen hafif tripler atabilirsin şu an
Samimiydim artık değilim birbirimizi sürekli görüyorduk artık soğuk davranıcam
Bırak dönmesin. insan bir sen diye sorar zalımın kızı.
Aynen yaa sevindim dedim görüldü attı bide sıkıldıkça yazıyo gibi
Salla gitsin belki sevgilisi falan olmuştur ondan pas vermiyordur
Vardı saten ama yazıyodu arada yakındık dert yanıyodu
Konuşmak istemiyo belli ki. Döndüğünde sende aynı şekilde ona davran
Bir iki gün önce yazıyodu neden böyle olmuş olabilir
Aslında kötü düşünmeyelim ya başkasınıda bulmuş olabilir canı o an konuşmak istemiyoda olabilir sen yinede çok yüz verme
Haklısın sıkıldıkça yazıyo gibiydi saten 😠😠
Seni Salamiyor kendinden uzaklastircak
Hm doğrudur bir daha yazarsa ben öyle yapcam
s,, uff snn be slk deyip engelle.
O kadar kolay olsa
çok kolay ben yapıyom sürekli öyle kızlara :D
Bence uzun sure yazma.
Öyle yapıyorum yazarsa ne yapıyım
2 gundur yazmadigina gore zor gibi gorunuyor yazmasi:)
Niye?
Belki konusmak istemiyodur salla gitsin
En azınsan sen demez miydi
Öyle oldu malesef işi düştüğü zaman beni unutsun artık
İnşallaj işi düşer
Boşver kardeşim değer vermiyor sana
Ötle kardeşim inşallah işi düşer o zaman artık eskisi gibi olnayacam
Sende görüldü atmalısın
O konularda nedense iyi değilim atsam bile niye stıyon falan diyip özür dileyince gevşiyorum
Bu kez öyle olmayacak bir daha yazarsa ya da görüşelim falan derse eski ben yokum 😠😠
daha olgun davran
Ne gibi mesela
daha sert ol
Tamam da nasıl olucak bu?
Uzun süre yazma
Yazmıyorum yazarsa ne yapım
Umrunda değilsin
Malesef değer verdikçe öyle oodu gibi
Muhatap almamış
Evet olabilir tekrar yazarsa ne yapıyım?
Seni umursamiyor
Doğrudur ne yapmalıyım
Soğuk
Bir kıza gitmesini sağlamasan nasıl özür diletecek şekilde soğuk davranırım?
Soğuk yap
Öyle yapıyorum yazarsa aoğuk davrancam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar