Arkadaşlar Cinler Dinle Uğraşanlaramı Musallat olurlar İçki içenleremi?
Dinsizlere İçki İçenlere.
Dinle Uğraşanlara.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cinler genelde pis ortamları tercih ederler. bazen harabe virane yerler. bazen idrar vs. ayak altında ulu orta olduğu yerler. bir kez ben gördüm hayvan kılıgıda mezarlık yakınından geçerken gece. birde Allaha kufrettin diyen genç kardeşim çok aciz ve zavallişin Allah çarpmaz ama yaşamın çarpılmadan daha kötü olur tövbe et bence. tsk
dinle uğraşanlara vesvese gelir. onları doğru yoldan çıkarmak için şeytan bizzat kendisi uğraşır. cinler ise günahta aşırıya gitmiş hidayete ermemekte ve tevbe etmemekte direnen kişilerin ruhuna nüfus etmeye başlar.
İkisine de musallat olmaz. Yani şöyle deyim onları kozdıracak bir şey yapmadığın ya da biri sana musallat etmediği sürece kimseye bulaşmazlar
Birşey sorcam Biri musallet edince kurtulabilme yolları var mı
Elbette var kötü etkilerini yok edebiliyorlar ama %100 şansın yok. Rahatsızlık vermeseler bile eskiye nazaran bazı değişiklikler kalıyor.
Hoca değilim öğendim. Bir mahsuru mu var?
Kurtulamazsın demedim. Kötü etkilerinden kurtulursun zarar veremezler ama %100 eskiye dönemezsin etkisi kalır dedim. Doğruyu söyledim niye yalan söyleyim ki
Bilmesem konuşmam merak etme. Sen istersen kendi görüşünde toz pembe şeyler yazıp kızı kandırabilirsin.
O zaman benim görüşümde de susmayı dene
Burdan konuş.
Cinler yalnızca 21. yüzyılda hala orta çağa safsatalarına inanan psikolojisi bozuk kimselere musallat olur.
Cevap
16Cevap
cinler kediler kuşlar balıklar gibi kendi alemlerinde vadelerini doldururlar. nasıl durduk yere bize arılar köpekler kuşlar saldırmıyorsa cinlerde öyle.
ancak sen ısrarla onları araştırısan sürekli onlarla uğraşırsan allah izin verirse onlarda karşılık verir.
filmlere ve hurafelere pek aldırış etme.
seçeneklerin son derece yanlış.
Evet düğün gibi sesli ortamlara gelebilirler özellikle vurgulu çalgılar onlar için davet gibidir.
Alkol içene musallat olma riskleri var ama bi anda olmuyor yavaş yavaş seni haramlara alıştırıp sonra o bedeni kendine uygun hale getirip musallat oluyor
Bunun içki içeni ya da dinle uğraşanı diye ayrımları yoktur. Kendilerine zarar verenlerlede olur kendilerine inanmayanlarlada olur başka birinin yönlendirmesiylede
Cinler hiç bir zaman insanlara musallat olmaz.. İnsan insana musallat olur.. Bilhassa din ucubeleri olur onlar cinlerden kat be kat kötüdür..
Kesinlikle ihtiyar işi biliyor
Dayı bi halttan anladığın hiç bir zaman musallat olmaz diyorsun birde
Gelseler de içsek karşılikli para getirseler falan :D
keske bır secenek daha acsaydın cınlerle ugrasanlara dıye bence
Ben ana bacı sovuyorum hala yoklar dinsizlerle ugrasmıyorlar demek ki
Hırsız boş eve girmez sen gafil olduğun için sana dokunmazlar
Cinlerin de; Müslümanı ve kâfiri vardır. O yüzden yukardaki şeyi diyemeyiz
Disriya gelisi guzel iseyenlere tukurenlere onlari rahatsiz edenlere, daha cok yikik harabe yerlerde bulunurlar
Korunmaniz iyiliğinizedir. Nas, Felak, Ayet-el Kürsî...
zaafın ve aşırı derecede korkun olması lazım. ya da kolayca etki altına alınabilecek bir yapın
Dinsiz demeyelim. Biz bilemeyiz ama dua okuyana. Çünkü olmayana yaklaşamaz
icki icenlere diye biliyom ben
kimseye musallat olmazlar saçmalık bence
Başıma gelmeden önce bende senin gibiydim
allaha sovdum panpa Şu an hala temizim
genelde onlarla ilgili çok araştırma yapanlarla
Sormayın bu soruları ya
Cinler keyiflerine göre
Dinden uzak insanlara daha kolay oluyorlar galiba.
benim bunlar yüzünden ailem yıkıldı
Her ikisine de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar