" Saçımı taradım keşke yüzümü de tarayabilseydim. "
Charles bukowski
Bu sözde anlatilmak istenen nedir?
Charles bukowski
Bu sözde anlatilmak istenen nedir?
Gülemiyo adam ne yapsın ?
"Keşke kendimi (yada duygularımı ya da dış görünüşümü ya da duygularımın dış görünüşüm üzerindeki izlerini :D) tarağın saçı taradığı kadar kolay şekilde düzeltebilsem, değiştirebilsem..
Tarzı birşey olabilir ..
bukowski çirkin olduğu için saçı gibi yüzünüde düzeltebilmeyi istemiş
Cevap
12Cevap
saç taranınca güzel olur ? yüzde taransa güzel olur mantık kur.
yılların acısını neredeyse her şeyinin yükünü yüz ceker, her çizginin bir anısı vardır, belki bokowski karmakarışık saçların tarakla nasıl dümdüz ve güzel hale geldiginden esinlenerek yüzünde bu şekilde olmasını hayal etmiştir
Bukowski bir şiirin de "yakışıklı adam dı bu kadar çirkin olduğum içinde beni kıskandı " der.
sacım dağınıkta olsa duzeltıyorum kımse gormuyor dağınıklığı ıcımdekı dağınıklık yüzüme vuruyor keşke onuda tarayıp düzelte bılsemmm
o kadar cirkinimki keske sacımı degistirebildigim gibi yüzümü de degistirebilsem
Çirkin sokak şairi ondandır çirkin olduğunu dile getiriyor.
(: taramak istediğin başka neren var canım :)
senin aklına ne geldi...
Adam daginik bakimsiz görünen saçlarini tarayip düzene sokabilir güzellestirebilir, ama çirkin duran yüzünü tarayamadigi için yüzünü degistiremiyor...Yüzünü tarayabilmek istemi de keskesi olmus...Nasil düsünceler çikacak merak ettim...Biri kalkmis Nurdan din dersi vermis. :DD
hahaha din dersi ne alaka ya :) evet bende senin dediğin gibi düşündüm. Keşke yüzümüde değişebilsem manasında söylemiş...
keşkelerin sonu olmadığını anladım
Saçımı düzene sokabiliyorum , ya suratımı ?
gayet iyi anlatmış durumları
tipimi zikiyim demek istiyor.
:D:D:D:D
alkışşlarrrrrr :D
tarayıcının keşfedileceğini önceden öngörmüş ...D:
estetik olsun o da.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar