Saçlarım bu halden sari olur mu? Oryalle açtı kuaför ama b*k etti ya tek istediğim sariydi. :( resimli?

Ya adama adama diyorum ki saç açılmıyor bu saç turuncu oluyor adamda bana dedi ki ben şöyle açarım böyle açarım veriyorum söz sana dedi ben zaten biliyordum açılmayacağını. ama bir umut bekliyordum 5 saat boyunca uğraştı ve sonuç bir şekilde oldu şimdi saçım kısa ve yanmış durumda sinameki kürü ile uzatmaya çalışacağız bu saç yıkandıkça sarı olmaz mı ya da oryalle açılmadan nasıl sarı olur gerçekten bıktım ya bir de gelmiş benim saçıma b** atıyor gerizekalı yoj pigmentlerin ölmüş yok şöyle yok böyle maden beceremeyeceksinneden b** ettin kafamı şimdi hep saçı örerek geziyorum açamıyorum bile

Saçlarım bu halden sari olur mu? Oryalle açtı kuaför ama  b*k  etti ya tek istediğim sariydi. :( resimli?

Saçlarım bu halden sari olur mu? Oryalle açtı kuaför ama  b*k  etti ya tek istediğim sariydi. :( resimli?

Güncellemeler
+1 yıl
Bir de dedim ki ortamın üstüne boya surcen mi hayır dedi mal açılmaz ki oyleee. Ya açılacak ya açılacak dedi ben daha iyi biliyorum valla tipe bak görüyorum sürekli
Güncellemeler
+1 yıl
örüyorum sürekli..
Saçlarım bu halden sari olur mu? Oryalle açtı kuaför ama b*k etti ya tek istediğim sariydi. :( resimli?