+1 yılBeni asıl meraklandıran. Beni neden kaçırasın ki? Kaçırıyosun ve iddalısın kurtulma imkanın yok diyorsun. Ve belli ki bir odaya kapatılmışsam kaçırıldığım süreçte direnmem bir işe yaramamış demektir. Güç açısından ben üstünsün demek bu da. O zaman sana bir şeyin yardımı olmadan fiziksel anlamda yenemem. Günde 2 kere yemek getiriyorsun. Küçük de olsa ihtiyaçlarımı karşılıyorsun demek ki beni öldürmek istemiyorsun. En azından şimdilik. O zaman ilk işim bulunduğum ortamı algılamaya çalışmak olur. Hasar tespiti de önemli. Yaralı mıyım? Bilimcim yerinde mi bunlar önemli. Ayrıca evde yalnız mısın yoksa birden fazla kişi var mı bunu öğrenmeye çalışırım. Tabi bu sırada salak , ürkmüş ve güçsüz bir kızmış gibi bir role bürünürüm. Bir ihtimal beni bir yerden izliyor ve dinliyor olabilirsin. Bu demek oluyor ki sen oda da olmasan bile hareketlerime dikkat etmem gerekiyor demektir. İlk bulunduğum süre boyunca hep kaçmaya çalışırım işe yaramayacağını bildiğim balde. Bu da içinin biraz daha rahat olmasına neden olur. Çünkü kaçamam değil mi elinden? Eğer belli bir saatte belli günlerde evden çıkıyorsan o süreleri beklemeye başlarım. Bu arada bulunduğum odanın konumu da çok önemli. Beni tuvalete götürdüğün zaman içerisinde odanın konumunu öğrenmeye çalışırım olabildiğince kapıların odaların pencerelerin nerede olduğunu ezberlemeliyim. Olabildiğince duyularımı açmaya çalışırım. Senle zamanla korkmuş bir şekilde iletişime geçmeye çalışırım. Neden kaçırdın beni sen kimsin gibi klişe sorular sorardım. Ürkmüş havası vermek daha da kolaylaşır. Her şeyden önce mantığımı ve cesaretimi korumam gerekir ve uzun uzadıya düşünüp plan yapmalıyım. Beni sonsuza kadar tutamazsın değil mi bir yerde. Bir zaman sonra bir amacın yoksa bile sıkılırsın bu durumdan. Eğer bir amacın varsa duruma göre bir plan yapmalıyım. Kısaca önce bulunduğum durumu en olağan şekilde analiz ederim sonra da amacını öğrenmeye çalışırım. Biraz daha bilgi verir misin durum hakkında?
147 Yorumla- +1 yıl
Erinmeden bu kadar düşündün ya ben seni tutmam daha hadi kavuş özgürlüğüne. 😂
- +1 yıl
Aa beni salıverirsen işin yaş senin. Burnundan fitil fitil getiririm ben. En azından o kadar plan yapmışım. Boşa geçmesin. Sen bırakmadan önce kaçmayı denerim. Azıcık aksiyon da yaşatmıyorsunuz ağız tadıyla. Onu da çok görün 😂
- +1 yıl
Yalnız çok büyük saygı duydum bu kadar yazıyı düşünmek yazmak... Kendimi yerine koyup bir film senaryosuna girdiğimi hissettim...
- +1 yıl
@volkankimki uzun yazmış ama içi boş. havanda su dövmüş
- +1 yıl
@filofobik aslına bakarsan evet aynı şeyler tekrarlanıp durmuş ama, bence yine mantıklı şeyler de yazmamış değil. :D
- +1 yıl
@volkankimki toplam üç cümleye sığacak anlamı dağıtmış rezil etmiş
En İyi Cevaplar
2 yemek saati ne oluyor sabah ve akşammı? Nereye kaçırdın peki? Bir depomu? Evmi? Binami?
Tuvalet ihtiyacını nasıl gidereceğiz? Bunun için ellerimi ve ayaklarımı çözmen gerekecek. bu bir fırsat. akşam yemeği sonrası tuvalet ihtiyacımı gidermek için izin isterim tabi bu süre zarfında itaatkar davranıp şüphe çekmememliyim. Sen beni çömek zorundasın savunmasız bir anın elbette olacaktır çünkü ben bunu ilk anda yapmayacağım bir süre böyle itaatkar davranıp senin bana güvenmeni sağlayacağım bu güven gizli bir rahatlık sağlayacak ve açık vermene neden olacaktır gizlive kaçamıyorsam eğer sana bir darbe indirmem gerek ve en zayıf noktalarını seçmeliyim omurilik veya bacak aran artık hangisi denk gelirse. Sen kıvranırken kaçmak için kısa bir vajtim var önce bulunduğum yerden çıkmalıyım. Ve gerisince kaçmak benim için iyi olmaz yakalanma ihtimalim daha yüksektir bu yüzden saklanırım. Sonrasında beni yanlış yerde arayacağını umarak kaçarım.14 Yorumla- +1 yıl
Canımı yakma ihtimalin yok, plan iptal. :D
- +1 yıl
Dikkatli bir insanım, bunlari yapacagini tahmin edebilirim. O yuzden ihtimaller 0landı.
+1 yılilk başta odayı tararım kamera pencere var mı diye senle aramı iyi tutmaya çalışırıım ki sinirlenip zor duruma düşmeyim beni öldüremiyosun bu demektir ki ya fidye alıcaksın ya da sapk fantazilerin var bunu çzömeye çalışırım yemek getirdiğin saatleri ezberlerim o arada ne yaptığın mühim fazla soru sormam iplerden kurtulmak kolay kelepçe gibi değil bileği kırmak kafi daha öncee yaptım sıkıntı olmaz benden kalıplı değilsin dövüş eğitimi aldığınıza zannetmiyorum yane kurtulursam seni kolay etkisiz hale getiririm sonrası roller değişir :)
12 Yorumla- +1 yıl
Vücut iyidir ama senden kalıplı değilim sanırım, görmüştüm. Ama kickboks yapıyorum.
İçin rahat olsun usta seni kaçırmam 😆 - +1 yıl
bir kaçır bakarız :)
+1 yılÖnce etrafı tanımak lazım bir kaç tuvalet arasında etrafı incelerim, sonra iplerden kurtulmak lazım yapabiliyorsam cam kırarım onla keserim olmadı ipleri bir yere sürterek aşındırmaya çalışırım. Kesici aletim varsa onunla seni kesmeye çalışırım olmadı sert bir cisim bulmuşsam onu kullanıım o yoksa iple boğmaya çalışırım daha da olmadı yumruk tekme ve benim bağlı olduğunu düşündüğünden süpriz avantajı ile seni yere sermeye çalışırım. Başka sesler gelmiyorsa öldürmeden gitmem ondan sonra topuk topuk.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
+1 yılKişiligini cözmem lazım. Kişuligini çözduktrn sonra kaçış kilay getirdigin yemeklerden yola çıkar çatalla bile iplerimi sökebilirim. Kapıyı acmak da basit çatal herseye derman ya 😄 ama olsuki sen varsın evde yine catal baş gösteriri 😄 ama eğer kaşıksa boğazına kadar sokardım o. o bogazını parçalayabilirdim. Ama o kaşığı çatalı basıl alıcam? Uzattığın yemeği başımla fırlatırım zaten küfrederim sende sinirlenirsin darp olur olmaz fark etmez ama yere sıçraya ve düsen yemegi o sinirle toplayabileceğini sanmıyorum. Sen gidince sürüne súrüne alırım. gerekirse kendimi sandalye ile yere atarım. Cataaap 😄😊😊❤
10 YorumlaKaçmazdım. Boşuna kendimi yormama gerek yok kaçırdıysan her şeyi düşünmüşsündür. 1 - 2 günde senin uzun zamandır kurduğun bir şeyden kurtulamam. Sadece seninle oturup anlaşma yapardım. 1 ay sonra sistemini çözünce ona gore plan kurardım sonucta acele işe şeytan karışır dimi 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Zekice bir yaklaşım. 😄
- +1 yıl
Beni kacirabilecek guce sahip olsugunu düşünmüyorum. At dusunceleri kafandan yani :)
- +1 yıl
Gücümün farkındayım, bu yeterli :))
+1 yılCazibemi kullanip ellerimi acmani saglardim cok basit. Ellerimi actiktan sonrasi daha da basit. Buldugum herseyi kafana gecirip oldururum seni. Buldugum butun kesici delici aletleri alip kacardim. Onume geleni deserdim. Nefsi mudafaa baby 😎
61 Yorumla- +1 yıl
Etkileme ihtimalini kafandan at derim :))
Yemek sonrası kusarım. Yardım etmek zorunda kalırsın. Bunun için en azından ayağımı çözersin lavaboya götürmek için. Önce olmadık yerine tekme atarım eğilip kıvranırken suratın tekme atarım muhtemelen düşmüş olursun. Sonra boşluğuna vurur üzerine oturur belinde silahın varsa alırım elbetteki öldürmiycem bacağına ateş etmem yeterli olur sonrada anahtarları alıp kaçarım
30 Yorumla
+1 yılAğlardım, kendimi yerden yere atardım, yemekleri çiğneyip çiğneyip suratına püskürtürdüm. Sürekli tuvalete götür beni derdim, götürmezsen batırırdım ortalığı, ağlarken peçete yerine senin üzerine silerdim burnumu :D ve imkanlar dahilinde daha bir sürü şey. Sonunda katlanamazdın bana iki yol var ya beni öldürüp cesedim başına kalacak ya da beni salacaksın. :D
10 Yorumla
+1 yılYakışıklıysan kaçmam salakmıyım ben ayol, değilsende büyük ihtimal kendimi öldürürdüm
61 Yorumla- +1 yıl
Ahaha :D
+1 yılVicdanına seslenirdim acele etmezdim aslında iyi biri olduğunu ve beni tutsak etmek istemediğini söylerdim, biraz klişe ama çocukluğunu öğrenmeye çalışırdım, kendi hayatımında seninkine yakın olduğunu flan anlatırdım
14 Yorumla- +1 yıl
Beni manipüle edemezsin, başka yollar denemelisin :D
- +1 yıl
Hmm
1 yemekleri sen mi yedircen yoksa ellerimi çözüp ben mi yicem
2 her susadığımda ya da wc ihtiyacım da sen mi ilgilencen getir götür hesabı
3 normal eşyalı bir oda mı yoksa bomba bir oda ve sandalyeye bağlı bir vaziyette miyim filmlerdeki gibi
Ihtimalleri değerlendriyom - +1 yıl
Kendin yiyeceksin tek elini çözeceğim. Tuvalete gotururken ellerin bağlı kapıda açacağım sadece. Tuvalet camı ufacık oradan kaçamazsın. Odada eşya yok. Sen ve bağlı olduğun sandalye dışında.
- +1 yıl
Şimdi ya çatalı flan boğazına saplamayı denerim tek el boşta nasılsa
ya da sandalyeyi flan kırmaya çalışırdım artık kaç gün sürerse onuda geçtim biraz saçma olcak belki kaçış planı yapıyorum şansa çorap hayat kurtara bilir iplerin kayması için beyin zor anlarda her şeyi denermiş
+1 yılağzım bağlı değil yemek yerken,
ellerim daima bağlı demek ki sen yediriyorsun,
o zaman yemek yedirdiğin anda boynunu ısırır
ve sen kan kaybından ölene kadar bırakmam,
ardından ellerimi ayaklarımı duvara sürte sürte ipleri çözer,
senin bedenini çiğ çiğ biraz daha yerim karnım doyana kadar,
ardından çıkar giderim.10 YorumlaSonsuza kadar tutamazdın sanırım,
hem öyleyle eğer işime gelir ekmek elden su gölden :)64 Yorumla- +1 yıl
İşkence gibi yahu nasıl ekmek elden su gölden
- +1 yıl
Sıkılırsam bırakır giderim. Seni salmam yani :D
+1 yılTamam pes derim kaçalım burdan derim ama oncesinde sana karsi bir seyler hissediyomus gibi yapip zayif ve duygusal yönünü öğrenirim. Tamamen kaldırdığımı düşündüğümde hem psikolojik hem de fiziksel çöküntüye uğratıp yok olurum. Paran araban da benimle gelir.
10 YorumlaŞimdi önce dizlerimin üstüne oturup bağı çözerim arkadan elimle tüm gün uğraşırım. Sonra sen yeemeği getirince yiyim diye elimi çözeceksin ve muhakkak kaşık çatal bişey olacak sen beni çözer çözmez ilk boş anında mesala tepsiyi almaya eğildiğinde o aleti alıp şah damarına bastırırım
20 Yorumla
+1 yılİlk önce neler yaptığını inclerim ayak sesleri telefonla konuşmalar ne zaman yalnız kalıyorum ne zaman dışarı çıkıyorsun vs. Sonra tuvalete gitmek istedğimi söylerim ellerimi çözmeni isterim tuvalete girdiğimde ayakkabı bağcıklarımı çözer birbirine bağlarım avuç içimde saklarım ellerimi bağlayacağın sırda kafa atarım dirsekle karnına çalışırım sonra ipi cıkarır boğarak bayıltırım. sonra tuvalet kitleer elini ayağını bağlar giderim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana laci ve jimmyden bahsederdim sende suanda herkesin soyledigi gibi deli oldugumu dusunur birazda urkerdin oysa urkecek bisey yok laci ve jimmy benim iyi niyetli cin arkadaslarim onlarinda yardimi olacagini dusunuyorum bana laci karismaz belki ama jimmy cok iyidir bana destek olur plan yapmami saglar... onlar korkunc degiller sanildigi gibi sadece insanlar inanmak istemiyor hepsi bu..
10 YorumlaTuvalete gitme bahanesiyle bir şekilde kurtulacağımı düşünüyorum. Sonuçta tuvalete elim ayağım bağlı gitmeyeceğim ya. Sabunu kafana atarım, büyük ihtimal bu seni kızdırır beni tutmaya çalıştığın an vampir gibi ısırırım acımam hahah. :) Sonra kaçar giderim.
10 Yorumla
+1 yılSadece senin gözetimin altındaysam ellerimi sen kontrol etmiyorken çözmeye çalışırdım kelepçeli ise elimi önüme geçirmeye çalışırdım ne kadarda kaslarım zedelense bile eller önden bağlıysa iyice sıçtın boynunu kırarcasına elimle boğardım onuda yapamadıysam savaşır halde kulağını ısırır ya da parmaklarımı vaz gücümle gözlerinden içeri sokardım
10 Yorumla
+1 yılKonuşmaya başlarım ne kadar dayanabilirsen artık gir diye yalvarırsın
210 Yorumla- +1 yıl
Onun yerine odadan çıkmayı tercih ederim.
- +1 yıl
sen benim sesimi duymadığın için rahatsın tabi
- +1 yıl
Yanında dururum demedim :D
- +1 yıl
anladım ama bağırmayakk mı 😀
- +1 yıl
Tamam çenebaz oyle olsun :D
- +1 yıl
Ahaha kurtuldun mu
- +1 yıl
Kurtulamadın. =)
- +1 yıl
astım krizi geçiriyor numarası yaparım öleyim mi orda illa ki dışarı çıkarıcaksın
- +1 yıl
Vicdanımla oynadın. Tamam kurtuldun..
- +1 yıl
Ben kurtulurum 😂
Er ya da geç wc ye gitmem için ayaklarım ya da ellerim çözülür o zaman kaçıran düşünsün.
22 Yorumla- +1 yıl
İddialıyız diyorsun 🚬
Hiçbir şey yapmam günde 2 kere yemek geliyosa daha ne isterim yatar uyurdum
64 Yorumla- +1 yıl
Sandalyede de iki büklüm uyunmaz ki yahu :D
- +1 yıl
Yok malesef prensip olarak rehinelerimin rahat etmemesi icin elimden geleni yapıyorum 😁
Bu yastan sonra kacirilmisim neden kurtulmaya calisayim :) haha
64 Yorumlaİlla ki bir gün dikkatinizi çekerdim. Beni neden kaçırdınız ki yoksa?
13 Yorumla- +1 yıl
Can sıkıntısı. Kadın kaçırıp onları kesiyorum, psikopat manyak bişeyim. 😄
- +1 yıl
Oo piti piti yapıyorum ben kime denk gelirse 😂
Benim şu masum bakış taktiği burdada işe yararmi acaba :p
12 Yorumla- +1 yıl
Yok yaramaz :D
- +1 yıl
Şaka bir yana sana güven vedirdim önce mesela vay be iyiki baska bisey istememisim seni bir kac gore gormustum ve beni kacirsa sadece ona ait olsam diye hayallerini kurmustum ve Şu an seninleyim gbi edebiyatlar yapardim :) sonra surekki guldurur seni etkilemeye calisordim ama bunu cok gizli yapardim direk atlamazdim yani
+1 yılKonuşmam.. Hiç konuşmam. Çünkü konuşmak dikkatimi dağıtır. Fırsatını bulduğum an seni en kolay şekilde etkisiz hale getirip yaşamsal organlarına saldırırdım :D Bir ninjutsu öğrencisini kaçırdın kolay mı öyle :D
10 YorumlaBeni kaçırmanın bana daha yararlı olduğu fikrine kapılmanı sağlarım. Hayatta benim varlığımı farkedip beni kaçırdığın için minnettar olduğumu düşünmeni sağlarım. Yani asosyal ve hayattan bezmiş ölmek isteyen insan tipini canlandırırım.
10 YorumlaCok kolay dişiliğimi kullanirim yemek getirdigin zaman yardim eder misin yiyemiyorum diye sen yedirirsin iste bir etkilesim yaratiriz yani 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Işim gücüm yok kaçırdığım insanı doyuracağım? :D istersen açlıktan öl umursamam. Yemek veya yememek kendi tercihin.
- +1 yıl
İşime yaradığın için değil zaten, insanlari kaçırmaktan zevk alan bir manyak oldugumu varsayiyoruz. Her şey eğlenmek için. 😂
- +1 yıl
Sinirlenmem ben :D
+1 yılSon sürat konuşurum. Zaten kendin teslim edersin aileme 😂.
15 Yorumla- +1 yıl
Onun yerine odadan çıkmayı tercih ederim :))
- +1 yıl
Sırıtırdı. Tavşan gülüşüme dayanamaz acırdın. Hadi fare suratlı kıyamam sana derdin 😉😁😁
- +1 yıl
Asla öyle bişey söylemem 😂
- +1 yıl
Sende ne sadist çıktın ya kaçırma beni😂 .
- +1 yıl
Oyleyimdir
+1 yılÖnce ipleri ellerimle bir süre uğraşarak çozerim. Sonra çaktırmadan ayaklarımı da çozerim. Adam odaya girdiğinde sandalyeyi kafasına geçiririm silahı varsa alırım telefonu felan varsa onları da alırım başkasını aramasın diye. Sonra oradan çıkıp var gücümle koşar otostop çekip giderim. Ve yaşıyorum hayattayım.
Hayal gücüm çok geniştir. 😂😂10 Yorumla
+1 yılBirgün sendede ekmek biterdi ozaman verdiğin ekmekleri seninle bölüşürdüm :))
12 Yorumla- +1 yıl
Paylaşımcı kurban :D
- +1 yıl
Vicdanına oynarsam belki gitmeme izin verirdin :D
+1 yılİnsan istesin yeter ki..
O an ki psikolojiye de bağlı tabi ama insan istedikten sonra herşeyi yapar12 Yorumla- +1 yıl
Benim karşımda hiç şansı yok 😏
- +1 yıl
Neden böyle bir kanıya vardiniz?
Diğer konusunda 958 cevap paylaştı. Yemeği bana kendi ellerine yediremeyeceğine göre hem ellerimi hemde ağzımı açmak zorundasın. Çatalı alır gözüne sapların senin ne demek beni kaçırmak
12 Yorumla- +1 yıl
Kız psikopat çıktı 😂
Seni cazibemle etkilerimm sende o anda zaten ipleri felan çözersinn işte gerisi kaçarım 😄😄
17 Yorumla- +1 yıl
İradesiz biri olmadığım gibi, etkilenmem de oldukça zor. Diğer yolları düşünmeye başlamak senin için daha akıllıca bir tercih olur. :))
- +1 yıl
Altı boş bir idia olduğunu tekrar söylememde fayda var sanırım :))
- +1 yıl
@Eylülcik belki de kadınları kaçırıp onları kesmekten zevk alan bir psikopatımdır :))
Cazibesinden bilmem nesinden yararlanmak istesem bunun için kaçırmakla uğraşmam zaten, yanımda zorla bulunan bir kadın bana keyif vermez.. - +1 yıl
@MaviHiledir diyelim ki psikopatsin, sen yemek getirirsen catali yrre duşururum sende eyilirsin bana vermrk icin o zaman sana ayagimla tekme atarim tam yuzune sende bayilirsin catali goturup senin ayagina saplarim pesimde gelme diye sonra elimdeki ipleri catalla kesip cozerim ve anahtarlari cebinden alip koşarim
Ölü taklidi yapardim belki kacardim ksksj cok sacma aslinda djdjd
33 Yorumla- +1 yıl
Ölü taklidi mantıklı 😂
- +1 yıl
Ya adam üstüme cinayet suçu kalır diye gömmeye kalkarsa? Özgürlüğe kavuşayım derken büyük büyük dedene kavuşma 😂
İki kişinin adını verirdim madem adam kaçırmakta yeteneklisin en yakın arkadaşlarımı da kaçır ki tek olmayayım
20 Yorumla
+1 yılBelki kaçmak istemiyorum 😠
Ama kaçmak isteseydim de etkilemeye çalışırdım, yapacak başka bir şey yok ki çünkü. 😏18 Yorumla- +1 yıl
Beni etkileyemezsin öyle kolay kolay, kızların yarısı dişilik yarıştırıyor biraz yaratıcı olun yahu 😂
- +1 yıl
Ne yapıcaz ki başka? 😑
- +1 yıl
Onu da siz bulun kaçırılan sizsiniz, rehineme kaçış yolunu söylemek çelişkili olur :))
- +1 yıl
Kaçmasak olmuyor mu? ☺
- +1 yıl
Kaçmayıp bana yemek mi pişireceksin? 😁
- +1 yıl
Ama yemekleri sen getiriyordun hani 😕 Günde iki kere 😌
- +1 yıl
Ayrıca başka kaçıs yolu bulamadıysam ne yapabilirim 😠
- +1 yıl
O da senin bileceğin iş 😁
+1 yılYemek yediğimde elimi ve ağzımı çözeceksin herhalde o zaman seninle konuşur anlaşma yapardım ya da elime aldığım ilk eşyayı kafana geçirirdim.
10 Yorumla
+1 yılArkadaş olmaya çalışır, beni niye kaçırdığını anlatmani isterdim. İkna edip anlattırabilirdim. Sonra da sana yardım ederim başka bırını kaçırrız :d
10 Yorumla
+1 yılValla açıkçası bu tarz durumlarda güzelligimi ve cazibemi kullanırım. Şu an aklıma bu geldi. Erkek olsam gücumu kullanirdim
10 Yorumla
+1 yılyemek yerken bardağı düşürüp kırarım cam parçasıyla da şah damarını kesip telefonunu alır kaçarım sonra haritalardan evimi de bulurum iite bu kadaar
10 Yorumla
+1 yılSeni etkisiz hale getirmeyi denerdim yemek yerken ellerimi ve ayaklarımı açıyorsan çok zor olmasa gerek
10 Yorumla- Diğer konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılDelirmiş gibi davranırdım ya da epilepsi krizi geçirirmiş gibi, mecbur hastaneye götürcen ordan hoop ben kaçar 😂
10 Yorumla
+1 yılSeni isiririiiiiim 😂😂😂 sonra tabagi burnuna vururum çünkü burun gercekten cok aciyor sonra kacarim😵😵😵
10 Yorumla- Diğer konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılyemeyi getirip azımı açıp kolumu çözdükten sonra o halat ile onu boğarım direk dalarım yani serbest sem
10 Yorumla Bende bunu bekliyordum artık sen düşünürsün kaçışı başına bela aldın 😝😝
11 Yorumla- +1 yıl
Ahaha
- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılAklına gelmeyecek şeyler yaparım aklını alırım aklını i4.ofpof.com/.../_780x428-0kh60s6kl1.gif
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle beni neden kaçırdığın önemli? Sonra psikolojin ne durumda bunu anlamaya çalışırım çünkü normal bir insan psikolojisine sahip insan bunu yapmaz. Sonra kaçırma nedenine göre bir yol düşünmeye başlarım
10 YorumlaYoksa birini kacıracaksın ve kaçış yollarını kesmek için insanlardan tavsıyeler mi alıyorsun? Nickini biliyorum polisi ararım...
11 Yorumla- +1 yıl
Ulan ahahaha
Uslu kız olup seninle muhabbeti ilerletirdim.. Sonra bana guvenmeni sağlardım.. Kaçmaya çalışmaz bana guvendiğin an da da tekmeyi basardım ✌
10 YorumlaYemek getirdigin sirada ellerimi cözersin. Bütün gücümle vagus sinirine baski uygular seni bayiltirim. Ayaklarimi cozer kacarim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTahrik ederim seni. Tipim değilsin ama buda bir yöntem işte.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de hemen olurum zaten..
Kaçmam ben. Sonuna kadar hiç kaçmayacakmış gibi davranırım. Samimiyet kurarım. En iyi fırsatı bulurum ve değerlendiririm.
10 Yorumla
+1 yılYemek yerken ağzımı ve elimi çözmen gerekecek o fırsat yemek çatalını gözüne sokarım seni gebertirim kıyafetlerini giyerdim şimdi fark etmesinler çıkar kaçarım
10 Yorumla
+1 yılPembeler basardı o kaçırdığın mekanı kurtarırlardı beni :/
11 Yorumla- +1 yıl
Kokunu alır bulurlar doğru 😂
+1 yılbayılırdım ya da bir kriz geçirme numarası yapardım sen de çıkarmak zorunda kalırdın
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl olsa öleceksin, umursamam.
- +1 yıl
cevabı sen de bilmiyorsun değil mi?
- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılher suç bereberinde hata yı getirir beni öylece orda bırakamazsın mutlaka ihtiyaçlarım için belli aralıklarla geleceksin bende önce seni varsa yanındakileri ve bulunduğum mekanı tanımaya çalışıcam ve elbet sizin en zayıf olduğunuz bir an olacak yani benim kurtuluşum
00 Yorumla
+1 yılBana yemek getirdiğinde kendim mi yiyecegim ellerimde ip yok mu? Eger iple yiyeceksin diyorsan bardağı kırar ellerimdeki ipi kesmeye çalışirdim. Sen geldiginde de kalan cam parcasini bogazina dayardim. Nasil?
00 YorumlaAbi kulun kolen olayim birak beni ben safim plan kuramam neyim var neyim yok veririm polisede gitmem nolur birak yalvarırım bırakkkkkk
10 Yorumla
+1 yılHmm duygu sömürüsü yaparım ama beni dinlemek kaydıyla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirgün yemek getirip gittikten sonra su bardagini ya da cam olan ne varsa kırarım ve arkama saklarım sen tekrar geldiğinde bir şekilde yakinlasmani sağlayıp cami gözüne saplarim
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılyemeği yemem için çatal bıçak ya da kaşık getiriyormusun yemek yerken ellerim bağlımı açıkmı
10 Yorumla
+1 yılBeni kaçıran kişi benim elimden nasıl kurtulacağını düşünse daha güzel olur sankim 😂
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSüper sonik mistik özelliklerim ile kaçarım, hem beni kaçıracak kadar kafan güzel olamaz. Adjsh
10 Yorumla - Devamını Gör (178)
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar