evet yapılabilir enerji yani ruh şu an senin anlayamayacağın bir frekansla titreşen bir enerji bütünü ve bu bütünün kabuğuda beden oluyor aynı frekans dalgaları birbirlerini kontrol edip etkileşimde olabildikleri için sen bunları madde sanıyosun ama bu frekans dalgasını bozarsan enerjini parçalayabilir ve başka enerjilere karışıp yok olabilirsin :)
beden ölünce toprağa karışıp yok olur. ama ruh ölümsüzdür. sadece geçici olarak alem değiştirir. Allah insana kendi ruhunu üflediği için içimizde rabbimize ait olan ruh da onun gibi ölümsüzdür. o yüzden mesela insan ölünce kabir azabı çeker.
Sizi ne kadar sevdiğimi bilemezsiniz siz sadece bir arkadaş olarak seviyorsunz ancak ben sizi ruhumda bile hissediyorum sevgiden büyük bir güçle bağliyim size benim sevgim nefretimden güçlüdür oyüzden bazen yikici ya da çok hassas olabiliyorun artik sizin sevdiğim kadar sevmemenizi anliyorum sorun yok bn herzaman ki gibi sevicem ve kalbimi parçalamaya devam edecek bu sevgi. Mesajlarima cevap vermedin ben burda resmen öldüm benim için ne kadr değerli olduğunun farkinda değil misin? Neyse fazla duygusalik yapip rahatsiz etmek istemem ve asik ben sana sinirliyim yorumlarimiza bakarsan beni çok yanliş anladiğinin farkina varacaksin.
@RedRoseOfOpheliac İkinizi de çok seviyorum ama aranızda türkçeden kaynaklı sorun var. Mesela @1ze2fu3fe4su sensiz gitmeyiz demek istiyor. Sen de senin olmamanı istiyor olarak anlıyorsun. Tercümanınız oliyim😂
Yok sorun benim aşiri hassas olmamda ve ekinin biraz kaba olmasi çok sinirlenmesi ve kabul edelim dediği gibi bir tek sen onu anliyorsun ceren... Teşekkür ederim ikinize de ben bu dünyaya sadece bir misafirim okadar^^
@HayalperestPisicik irkçi değilsiniz biliyorum ancak farkiyiz biraz ben bazen bu farkliliği seziyorum. Konu kapansin artik her ikinizi de çok seviyorum okadar.
En İyi Cevaplar