Uzun zaman önceydi.. Mutlu olmak için her yolu arıyordum. Kimi zaman ibadet mekanlarında, kimi zaman sokak kitapçılarında. Yine bir eski bir mekanda, duvarları dedikodu kokan bir mekanda birini görmüştüm. Gözleri o kadar güzeldi ki sürekli bana baktığına emin gibiydim. O zamanlar fazla utangaçtım, pek cesaret edemezdim. Şimdi üzerinden 4 yıl geçti ve hala rüyalarıma konuk olur. Çoğu zaman evliyiz ha. Neyse.. O gün adım atmadım da karşı taraftan bir şey bekledim ya.. İşte ben ogünden beri pek mutlu olamadım azizim.
Çok doğru.. Bunu duymadan önce de böyle olduğunu düşünüyordum.. Bob Marley'de beni desteklemiş oldu.. ;)
Beklentin olmayınca, beklemeden yapılan süprizler, jestler çok kıymetli oluyor..
Beklentisiz küçük bir papatya, yahut eşinin elinden bir bardak su; beklediğin tek taş yüzükten, demet demet güllerden daha kıymetli ve mutluluk verici oluyor..
Bu yüzden küçük şeylerden mutlu olmayı, mutlu etmeyi seviyorum..
Kendi kendine mutlu olabilmen için deli olman lâzım... deli olabilmek içinde başka birine ihtiyacın olmalı... yani hep başkalarına mecbur kalırsın, kimsesiz bir adada mutluluktan ölebilirsen, kimseye ihtiyacın yok demektir... seçimini iyi yaparsan, başkalarının seni mutlu etmesi icten bile değil... Bob Gizlüye
İnsan insana muhtaç malesef tamam hadi mantığın aklın kimseden bir şey beklememeyi sağlarsın ama ya kalbine söz geçirebilirmisin ferman dinlermi gönül sen ne yaparsan yap genede kalbin birşeyler bekler..
Gerçekten kalbine söz geçirip beklemeyeceksen kafan rahat Ama insan bu bı yerlerden hep bir ilgi ister Ne dese de birşeyler bekler hep Bekleriz Beklemeyen var mı?
En İyi Cevaplar