bide güya beni seviyor nasıl başkasıyla mutluluk diliyor? Şu konuşmaları okuyun beyler eski sevgilim 1 buçuk haftadır ayrıyız

bide güya beni seviyor nasıl başkasıyla mutluluk diliyor? Şu konuşmaları okuyun beyler eski sevgilim 1 buçuk haftadır ayrıyız

Samimi değildir hatta komik geliyor yani madem mutlu olmasını istiyorsun niye ayrılıyorsun dimi. ama göstermelik davranışlar bunlar hep. zaten iki insan birbirini gerçekten seviyorsa ne olursa olsun kötü davranmaz ya da ayrılmak istemezler. veya aldatmazlar birbirlerini.
Egona s. çayım mı? 🤮
Böyle bir malın seni sevmesi sana hakarettir. Birde açıklama yapıyorsun şuna ego değil diyerek bir kadın nasıl kendini ziyan eder, nasıl değersizleştirir? İşte böyle.
Aynen sen her şeyin en iyisini hak ettiğin için sana s. çıyor dimi? Bravo. Şöyle habeş maymunlarına insan muamelesi yaparsanız gelir böyle s. çar işte
Ne saçma bir diyalog eskisi sevgiliyle oturup bu konuları konuşmak kadar ezikçe başka bir şey olamaz. Bitmiş gitmiş hala karşıdakinin onayı peşindesin. Engelle ve yoluna bak.
1 haftadır ayrıyız çözebilirdik
İlişki bitti saniyede geri dönüş yoktur. Geriye bakan zayıftır kaybeder. İlişki bitmeden önce kurtarılır biten bir ilişkinin kurtarılma ihtimali bir filin uçma ihtimaliyle aynı.
bittiği*
Cevap
10Cevap
Sende 1 bucuk hafta sonra yeni biri hayatina alabiliyosun onu zaten sevmemissindir ki. Adamin artniyeti yok guzel bi sey demis bence samimiyetle ama ben olsam senin hakkinda iyi dusunmezdim. Belki de kendi onurunu incitmemek adına senin bu tavrini bir şey demedi
Kime inanacağımı şaşırdım herkesin yorumu ap ayrı ortak yorum yok
Komik geliyor ya.
Nasıl böyle seleri paylaip fikir alabiliyorsunuz? hakikaten anlamıyorum. Eski diyor 1 .5 hafta Dior bilmem ne diyor.😂😂
Hangi dunyadasiniz bnde geleyim
Abi yazma ozaman fikir belirtme
Bu cümle her ne kadar masum gibi görünsede kulağa hoş bir ceda gibi gelsede sonsuz ÇAKALLIK içeren hadi yoluna git işim bitti seninle demenin kivarcası.
Kimin söylediği için bu
Umrunda değilsin sevmiyor seni seven biri başkasıyla mutluluk falan dilemez
Dimi sorunca seviyor güya beni
Değildir. Egona bilmem ne yapayım demiş hala samimi midir diye soruyorsun.
sorduğun soruya bak ondan onay mı alman lazım cidden?
Sende hala onun icin burada soru soruyosun ilgilenme yola devam
ne istiyorsun sen awk? bitmiş işte, kısıtlasın mı seni? ağzını aramayı bırak, hatırlatma kendini.
ya ne ya sevdiğini söylüyor bide pislik
seviyor diye seni engelleyecek mi? sevdiğini bildiğin halde niye böyle yazıyorsun o zaman?
Ne alaka seven insan başkasıyla mutluluk diler mi
ne yapsın? laubali laubali yazmışsın adama, sen istemiyorsun o zorla mı sana sahip olacak? mecbur sevdiği için mutlu olmanı istiyordur belki?
Bende seviyorum ama başkasıyla mutlu olmasını istemem bu samimiyetsizlik olur gerçekten başkasını seversem ona sevgim biterse ancak ozaman isterim başkasıyla mutlu olmasını
o bencillik oluyor maalesef. seviyorsam mutlu olmasını isterim, benim olmasını değil. beni sevmiyorsa niye başkasıyla mutlu olmamasını isteyeyim? bencillik yapmam
Yani duyguların varken bunu isteyemezsin bu samimiyetsizlik duygun bitmişse ve olmamışsa iyi biriyse istenir sadece
Kusura bakma ama sen burada gayet boş yapmışsın çocuktan ayrılmışsın zaten ne başkasından bahsediyorsun. Çocuk da harbi kibar ben olsam sg demiştim çoktan
Samimiyetsiz
Dimi bir hafta kıskançlık krizlerine giriyordu hala da seviyorum diyordum
Herkes samimi olduğunu zanneder
Ağam benimle eğlenir
Mal erkek
Hiç sanmıyorum
Evet
18 var mısın
Next next
Abazalık peşinde
Dimi sevdiğini söylüyor
Sevişip sorun sende değil bende diyecek