İnci Sözlük ziyaretidir.
Sazan.avi hayırlı olsun.Her gördüğünüze inanmayın
CcC İnci Was Here CcC
Birincisi benim Twitter hesabım yok ve olsaydida onun twittini takip etmezdim.Ne müziğini dinliyorum ne kendisini seviyorum ama hakkını yemicem çok akıllı insanlar olduğu için arkasında her dediği kelimeden bile para kazanıyor onuda unutmayın.Sanıyorumki son zamanlarda ona gelen ilgi onun ruhsal durumunu etkiliyor.Genç bir kişiye yani bir çocuğa bu kadar ilgi, bu kadar para onu ne kadar bozmazki? Ben onun annesi ve ya ailesi olsam onu bu hayattan uzaklaştırırım.Kazandığı kadar kazandı der çocuğumu bu durumdan kurtarırım.Ben şahsen bu sanatçıya açıyorum.Ailesinin onun bu sürdürdüğü sanatçı hayatından uzaklaştırmasını çok isterdim.Son zamanlarda verdiği tepkiler veya gözüme medyada tesadüfen çarpan haberlerde agresifleştiğini gözlemliyorum.Para ona mutsuzluktan başka bir şey getirmeyecek.Hakkında hayırlısı olsun.
baylar bayanlar. olay incisüzölüğün tezgahıdır. geçmiş olsun , ünlü oldunuz. link
:D Ne güzel eğleniyorduk şurada yaa oldu mu şimdi ayıp ama
sen inciden miydin? bilmiyordum valla :D saflar hala ciddi sanıp yorum atıyorlar :D
Haber bültenlerine falan gece verdik baya bir olay oldu ama uyanıyor millet yavaş yavaş.Sende az çakal değilsin hani :D
hürriyet yedi :D hahahahaha hala gülüyom.
teşekkür panpa
Bu twiti herkes bekliyordu zaten. Türkiye'ye geldiği için teşekkürü hak etti yani ne bekliyoruz ki Miami'de 150.000 kişi toplamak varken Küçükçiftlik Park gibi bir yerde 5.500 kişinin arasına gelmesi yeterli değil midir. Yarın gece David Guetta gelecek ama ikisinin arasındaki farktan çıkacak sonuç insanların hayatlarının en güzel yaşayacağı bir yarınının olmasıdır, sıcakkanlılık ve sevgi başka bir müzisyende yoktur. Bu gün birçok tweet gördüm, Justin Bieber konserine gidemediği için ağlayan, intihar teşebbüsünde bulunan ve bileklerini kesmek isteyen küçük hayranlarının tweetleri. Geri kalan yorumu sizlere bırakıyorum.
Gerçekten ter koktuğu twitini attı ilk başta resmini gördüm facebookta sonra twittera girdim baktım vardı öyle bir entry acaba sahte profilimi diye baktım sahtede değildi sonra kaldırmış birkaç ergende çıkmış biz inciciyiz milleti kandırdık öyle birşey yok diyor kendi gözlerimle görmesem inanıcam adam yazdı basbaya ter kokusu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim diye .
Tabi canım inciyle alakası yok gerçek bu olay
Cevap
49Cevap
bu cocuk mason bu yuzden bu kadar meshur oldu hep onlari temsil ediyor
link
link
link
link
link
link
İranda mı yaşıyorsun...
nedir bu mason furyası anlamıyorumki :) çocuk piçin teki ördek gibi bir kafası var sarışın,bizim sübyanlar da ona hayran oluyor işte :D o yaşlarda başkası ünlü olsa hatta kardeş kafası kesen öso ordusundan biri olsa "sarışın tatlı oğlan " modelinde olupta sanatçılık yapsa bizim minik ergenlerimiz ona hasta kalırlardı.Olay popularitede bitiyor
hayır araştırmadann gelmiişin justin ve annesi uzaktaki akrabalarının onun yeteneğini farketsinler diye vidyo çekip youtubeye atmışlar ve çok ilgi duyulmuş bu viddyolara bir gün bir ses keşvetmek isteyen bri yasnlışlıkla tıklamış ve bulmuş justileri anlaşmışlar felan AYRICA BİDAHA BİİLİP BİLMEDEN YARGILAYIPTA YANLIŞ DÜŞÜNDÜRME İNSANLARI BUNA HAKIN YOK !yavrucugum
link
bu piç justinin hakkını verdi:)
şimdi bundan 15 gun önceki bir soruyu hatırladım
kızlarmı daha temiz erkeklermi diye:D inadına inadına erkekler daha temiz amk kabullenin artık:D::D:D:D
link
şu kız hakkında ne düşünmüştür çok merak ettim doğrusu
Bakinca icimden agzini burnunu kirmak istedim niyese..
nedense bende senin gibi düşünüyorum:)
nan resmen utanç duvarına döndü bugün buralar =S hangi birine utanalım =D
Sen utanma Justin hayranı kezbanlar utansın
:D
incisözlüğün işi. ilk defa yaptıkları bir saldırıya kızmadım. bu belieber'ım diyen ergen bozuntularına çok iyi oldu. türklüğümden utandım baygınlık geçiren mi dersin, justin diye bağırırken ses tellerini yırtan mı dersin, hüngür hüngür ağlayan mı dersin. büyüyünce çok utancaklar bu videolarını izleyince.
HAHaaa :D İnci WaS Here!
Sevmem veledi ama doğru demiş, deodorantı boşver duş almak kendine bakmak bu kadar mı zor arkadaş, fast foodları tıkınıp, ellerinden iphone vb cihazları düşürmeyip afedersiniz s.çmaya giderken tweet atan tüketim çılgını ergenler justini görünce cin çarpmışa dönmüşler, izlerken ben utandım anaları babaları ölse bu kadar feryad-ı figan etmezler, embesil bir nesil yetişiyor ne yazıkki.
:D sakin
o hakediyor hacı:)
bu ergenler yüzünden türklüğümden utandım yaaa..saçımı sarıya boyayıp rusum dicem millete artık o derce yaaa.:D
Güldürdün canm katilym sana
hepsi ergen ve kezban ne beklenirki dünki bebeye okadar ilgi gösterirsen böyle beğenmez seni ter kokuyosun der aç bir tarafına bak hayranlarına laf edeceğine derler adama ama neyse...
aman justuin piçin teki zaten fırlama onun kendi götü kokuyordur !
Sen değil konserine giden kezbanlar düşünsün artık neyle yıkanacaklarsa
HAhaaa :D
@6 kezban kjsdfhkjsh
Castııınnn diye tepinip göremadığııım diye böğaaa seninle aynıyerde zıçmak şereftir diye bağırıken insan terler tabi peh.aahhh ahhh elleri gına kokan üstü tezek kokan elleri nasırlı kezbanlarım haccelerim tıs tıs tıs diyerek gülüyordur şimdi haşırt diyordur:/
Hala bu ülkede "İnci Sözlük" diye bir gerçekliğin olduğunun farkına varmayanlar var. :)
Çaktırma abi :D
Justin hayranı olamıycak ve konserine para vermiycek bir hatun olmak mutluluk verici:))
yaşın kurtamıyordur :)
nerden tanıdın benii :)
bir limonlu alırmısınız dicem ama sen içmezsin :)
tamam justin'in şerefine :=))
ahauahbauahbauahauhjaa doğru demiş amk :D alın size justin :D adam sizi s*kinin keyfine bile dokundurtmuyor ama siz hala ısrarla justin biber justin biber diye bağıra bağıra kendinizi rezil ediyorsunuz :D sadece bu pale değil hepsi böyle bunların :D Türk kızları niye bu kadar salak Allah'ım ya :D haberi okuyunca az kopmadım vallahi ahauabhauahauhaua :D ...
ya allah askina türk kizi diye bahsettigi 14 yasindaki subyanlar konserinin yas ortalamasi uzerine alinsin:D kaldi ki justin bieber kim yea allah askina
Bu kezbanlara iyi bir ders gerekliydi zaten asdfghjk
hahaha sizi gidi yaramaz çocuklar. en son 2010da yapılırdı böyle seyler :) sonra bitti sanmıştım inci.
nerde lan bunun konserine gidenler. hani noldu afsgdsfasf
Bizim ergenler bu çocuğun terini bardakta içecek zekaya sahipken, castin niye böyle yaptı ki. Ayıp ayıp hiç yakıştıramadım
o kendi götünü kapatsın önce ondan sonra konuşsun.
sendemi gitmiştin ahah sen az kokuyomuşsun ama :DD.
boxer'ıyla hava atıyor ergen Türk kızları onun boxer'ını bile koklarlar okadar tapıyolar sen taparsan elin ergenide böyle yapar adamı ahahahah
şimdiki ergenler Türkiye'nin gelecekteki en büyük sorunudur bizde liseliydik bizde ergendik ama böyle değildik
arrtık daha iyi delirsinler bu çocuk için yazık vallaha
''karılar derken biraz edepli konuş bnce'' bu yorumuna cevaben; karı=kadın,kız demek sen bu kelimeden nasıl bir edepsizlik sezdim acaba? bence sen biraz düşüncelerini edepli yapmak için uğraş!
türk kezbanlari sayesinde ünümüz Bieber'i bile gecti hayirlisi olsun iyi acidan bakmak lazim:Dyaz da geliyor malum belki turist akinina ugrar Türkiye:Dwdefrgth
Kendi insanımız ter konusunda çok dert yakınır ama avrupalı ossura ossura geziyor çok medeniler abi diyerek öykünür.
Bizim insanımız ter kokmuyor buram buram kişilik zafiyeti kokuyor.
link
Hadi bakalım "lan biber şeysi için bana demediğini bırakmadı yahu" skdjfhkjsdfhkjh O.O
Bu insanlar harbiden bunu yapmaktan keyif mi alıyor ne gereksiz ne saçma bir şey bu.. şunu yapsan ne olacak yapmasan ne olacak uğraştığınız şeylere bakın mk.
iyi olmuş gidenlere. dünyanın parasını verip küçücük çocuğun vereceği konsere gidersen paranla rezil olursun şgfhlişfgh
İnci işi o yahu kafanızdan sorununuz mu var milyonlarca hayranı var Türkiye'de adama öyle bir şey dedirtirler mi? Bu iş sadece o Justin denen çocukta bitmiyor sonuçta.
justin hayranlığı
hüsranlığı
tepkileri
hepsi aynı bokun laciverti
valla bu durumda sahneye bir kız çıkarmış :D:D:D aleyna mı ne
çok pis itham altında :D en yakınına yaklaşan o :D:D:D
aslında castin den sırf bu törkiş kezbanlardan dolayı iğreniyodum.kız haklı terli terli gidilir mi bidaha castin nah gelir
velede türkçe cevap yazana bayıldım :D
tüm reklamını saçmalamalarıyla yapan birinden daha yaratıcı olmasını beklerdim.
gerçekten pis bir milletten olan adam bizim kızlara ter kokuyo demiş kendi pisliklerinin kokusunu alamıyor heralde bunlar
justin justin diye bir taraflarını yırtan türk kızlarına gelsin :D
mustehak bu Turk kezbanlarina...
ilah ilan edecekler az kaldi iyi oldu biraz adam akilli bakarlar insallah da onun kendilrine bakmayacagini anlarlar..
Bizim ergen kezbanlar hala sever bunu :D
eleman gtünü silmem demiş resmen asdasdasd
Aman, şimdi bunlar ter kokularını parfüm yapıp Justin'e yollar...
İnci Caps'ın her zamanki zırvalarından birisi işte, her zamanki gibi...
Yalan...Türk'ün ter kokusu gül suyu gibi mis kokar. ghjk:)
benim düşüncelerim edepsiz değil ama kadın ya da kız demk varkn neden karı?hem kulğına nekdr güzl gelio?
iyi olmuş bir deodant alamamışlar mı kezbanlar... ne sanıyolardıki justini hala ergen müstehak :D
günlük duş almayan var mı hala ya :=) günde 2 lazım hatta.
bunu adam yerine koyup getiriyorlar ya onları mikmek lazım sıl...
ben yorumumu zekası olan kişilere saklarım, justin zekayı bırak, insan mı ki önce? uyuşturucu almadan uçan bebenin teki. bir de harbi harbi uçsun da kendini zehirlediğini izleyelim biz de yıllar içinde...
Cok da g*tumde justin veledinin ne dedigi.
Kezbanlara ithafen açılmış bir başlıktır.üstüne alınma
kezbanlara da tukurem.Ustume alinmam icin hem ergen, hem kezban, hem ter kokulu ve son olarak Turkiye'de olmam lazim sjsksjk
ter terdir sonucta ünlü tribine girmiş muhtemelen ter kokabilir orası konser alanı
Kezbanlar yüzünden biz temiz kızlarında adı çıktı ya kıl oldum
Keşke öğlen falan bu paylaşımı yapsaydın ergenler uyumuştur şimdi.
bebenin malum tarafı tavan yapınca zeka seviyesiyle beraber kurduğu cumleler de duşuyor işte... tum suç bizim ergenlerde :/
bizim enayi kızlarda diyo aynı gökyüzünü gördük sanki başka gökyüzü var hay allahım..
Justin justin senin çoçukluk, poponun b*klu halini hatırlıyorum.
Ne çabuk büyüdün de dilin uzamış.
Herkese benden deodorant harbi ter bezlerine hakim olamayan kişileri sevmiyorum
ahahah oh iyi demiş bayılıyolar o sülüğe neyine bayılıyorlarsa :D
Türk kokusu öyleyyse ben Türk değilim :)) adam haklı beyler bayanlar parfüm kullanan ya da her gün duş alan kişi sayısı çok az Türkiyede :))
bunlar yalan o öyle bişey diyemz götü yemez çünkü hayranlarının çoğunluğu kızlardan oluştuğu için korkabilir
konser sırasında(aç şu camı mamı bu ne kokuyo? apışarası kokuya) demediğine şükredin.. ergen star...
la çokta tınsın bize yeter türk kızları yol al ikile sen bebesin daha olm
o yazi gerçek yazi buna inanamayan kezbanlar sahte yaz olarak nitelendirmiş
HAHaaa :D
Iyi demiş. Ama ilgi alanıma girmiyor.
Ona ne şüphe
öyledir tabi
Peki.
Castın castın bagırırsan böyle olur işte jgghlkdfss
Casteeeeeen :'( van minit. Bundan sonra bidaa asla casten dinlemem :'(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar