Hani bizim Türklerde klasik bir şey vardır, biriyle gezip tozarlar ama iş evliliğe gelince tamamen farklı birini seçerler. Hah işte Justin Bieber da aynısını yapmış. Ben daha Selena Gomez'le sevgili sanarken adam Hailey Baldwin ile nişanlanmış bile... Justin de Türk olabilir mi?
Selena'yla gezip Hailey ile nişanlanan Justin Bieber'da Türk kanı olabilir mi?
Türklükle alakası ne bunun. Mecbur değilki istediği ile sevgili olup ölçüp tartıp kendine doğru olan kişiyle evlenmek herkesin hakkı. Bunun biberi patlıcanı olmaz. Selena kafasına yatsaydı onunla nişanlanırdı. Ki zaten Justin Bieber ne yapıyor diye hiç merak etmeyen biri olarak niye bu kadar alakadar olduğunu merak ettim. Justin Bieber da çok düzgün bir insan değil.
çok saçma... justin hala selena’yı unutamadı, aslında selena’yı seviyor. kaç yıl ayrı kaldılar ama en ufak kıvılcımda birbirlerine geri döndüler. en sonki ayrılmalarının sebebi selena’nın annesinin justin’i onaylamamasıydı. justin artık evlenip durulmak istiyor ve hailey de justin’e çok aşıktı, halihazırda bekliyordu. bunun türk erkeği kafası ile alakası yok
Türk erkeğindeki daha çok gezdiğim kızla her b. ku erim. Evleneceğime laf söz olmasın hemen nişan evlilik (herkes böyledir demiyorum dikkat ederseniz). Ama bu olayda öyle bir mantık söz konusu değil fikrimce Öte yandan Türk kızları için söylediklerini hatırlarsınız belki. Sırf bu yüzden bile Türk kanı olsun istemem
Erkek her yerde erkektir. Önce birini alır, yönetir, eğitir ve kendini geliştirir, kendini hazır hissettikten sonra da sıfır kilometre bir kadın alarak “bunu da eğitirim nasılsa, artık piştim” diyerek evlenir. Finalde evlendiği kadın istediği gibi çıkmaz, eskisini mumla aratır, bir ömür mutsuz bir evlilik sürdürür..
Biz buna aç gözlülük diyoruz. Youtube'da keşfedildiğin'de masum bir genç olan, zamanla paranın'da yönünü değiştirmesiyle, bambaşka birisi haline gelen ve şan, şöhret, ün, bataklığa iyice çektinde sonra, bu tarza bürünmesinde büyük rol oynamıştır. İşte insanlar böyle değişiyorlar. Ve aç gözlü olup, herşeyi istiyorlar. Selena ile gönül eğlendirip, her türlü şeyi yapıp, sonra başkasıyla nişanlanmasına şaşırmadım doğrusu. Türk kızlarına ''Ter kokuyorlar'' diye aşağıladıktan sonra bile, kızlarımız ona halen ilgi duyuyor.. bu da işin garip kısmı...
Sen de bu çocuk gibi zengin olsan listeleri sallasan dünyanın en büyük müzik listesi olan billboard top 100 de 30 hafta kalsan albümlerin 30 milyon satsa yine bu çocuk gibi olurdun o yüzden boş yapma canım
Erkeklerin yüz karası.. bunu görünce diğer erkeklerden nefret edesim geliyor ama sonra herkesin farklı olduğu geliyor aklıma... Bununla beraber olan da hayran olduğundan sohretinden yanında aşık olduğundan değil..
Bunun türklükle değil karakterle ilgisi var önce başkasına ümit verip onunla gezip tozup sonra başkasıyla olana türk değil karaktersiz dememiz gerekiyor😉
Anlamıyorum bu kafayı yaşamak için ne alıyorsunuz lütfen dm den torbacının numarasını at. Ne güzel herşeyi ona buna maal etmek yıkmak. Şizofreni belirtilerin de var bir doktora görünsen iyi edersin
Selena daha güzeldi Ve selenayı ikizlere hamile bırakıpta onla gezende sonra Hailey Baldwin ile nişanlanamı kaç bin kızla olduğundanmı nefret ediyorum şu Justinden.
Eğlenilecek le evlenilecek bir değil demek.. Dünyada ki tüm erkekler bunu anladida.. Kızların hala kafasi basmıyor. Ikinci gün önüne doo.. maldiginiz erkek sizinle evlenir sanıyorsunuz ya.. yazik
Paraları oldukları için bu kadar genişler gelsinler de karşımda yaşasınlar bakalım muma çeviririm onu muma hayatı kabusa döner pişman olur dünyaya geldiğine.
selenayla justinin birlikteliğin ihiç beğenmiyodum valla the weeknd le daha güzeldi ilişkisi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkekler genel olarak böyledir. Aşık olduklarıyla hoşlandıkları insanlarla eğlenir, vakit geçirirler. Ama iş evliliğe gelince kısa sürede tanıdığı çirkin ama mantığına uyan kızları tercih ederler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Boş kafadan ancak boş sorular çıkar Bu adam sevgilisi (selena gomez) ile anlaşamadığı için ayrıldı. Artık "olgun olup doğru ✔ kararlar veriyorum" kanısına vardığı zamanda Hailey ile nişanlandı. Bunun neresi yanlış
En İyi Cevaplar