laaa erkek adam kıvırırmı a... q yaaa :D
Köçeklik nedir ya , erkek adam dansöz gibi kıvırırmı?
laaa erkek adam kıvırırmı a... q yaaa :D
Ya ben de sinir oluyorum o olaya ne zevk aliyolar acaba boyle bir gelenek nasıl cikmis cok merak ediyorum
valla onu bunu bilemem de biri kafama silah dayasa genede oynamam böyle.! onurumla gururumla ölmeyi tercih ederim.! la zaten bana o etegi uzatıp oyna diyecek adam zannetmiyorum yani ordan kan çıkar kesin ya ben onu öldürürüm ya da o beni.! hızlı olan kazanır.!
bana bunu teklif edecek adam ölüm fermanını imzalar kendi eliyle.!
Buyuk konusma sen yine de :) ben bati karadenizliyim ne yazikki her dugunde goruyorum bir sure sonra kabulleniyorsun :D
valla ben düzcede 6 sene yaşadım :) peder astsubay.! batı karadenizi iyi bilirim bartında oturduk 4 yıl :D buyuk konuşuyorum abi bana o teklifi yapacak adam namlunun soguklugunu alnında hisseder.! bilemeyiz tabi batı karadenizli kızlamı evlenirim ama sittin sene bana o teklifi yapamaz kimse..! s... gitsin dugunda başka avrat kılıklı adam bulsunlar oynatacak.!
Tamam sakin ol şampiyon
erkek adam kıvırırmı la avrat gibi de get işine :D kıvırmak nedir la bide etek giymek töbe töbe.! lan belli bu adamlar avratlarını oynatamıyor evde romantik gecelerde :D kıvır hatun diyemiyorlar :D ondan bu avrat gibi kıvırmaları :D töbe töbeeee
Aman erkeklikliğinize b. k sürdürmeyin. Keşke kıvırmamakla adam olunsaydı.
valla kusura bakmada beni tanımıyon bence adam olup olmadıgıma tanıyıp karar versen hanım efendi.! ama bana o etegi giy kıvır diyecek adam ya beni öldürür ya da ben onu öldürürüm.! kan çıkar o teklifi yapacak babayigit sanmıyorum bana.! etek giyip kıvırcagıma onurumla gururumla ölmeyi eylerim.!
Cevap
2Cevap
vay topitoş iyi çocuklar
valla billa ben gördüm oynayanları gebertecektim adamlara dedim avratmısınız bu ne la dedim adamlar sustu valla :)
Türk kültürüne yakismayan bir gelenek
valla ben eskişehirliyim silah dayasalar kıvırmam a... q böyle oyunmu olur la? benim kafama silah dayasınlar onurumla gururumla ölürüm.! etek giymek nedir kıvırmak nedir a.. q
Ermeni oyunu diye duymuştum ama ne kadar doğru bilmem
bilmiyorum da bir daha böyle düğünede gitmem sanmıyorum :D
İzlemesi cok zevkli ama
yok ben valla başta bir baktım kıvırıyorlar babama tutuum baba ben kaçıyom a.. q dedim erkek adam kıvırırmı bitince gelirim dedim yok oldum valla.!
kafama silah dayasalar o etegi giymem kıvırmam abi.! onurumla gururumla ölürüm bin kat iyi.! kan çıkar zaten bana öyle bişey teklif edecek adam ya kendi ölür ya beni öldürür.!
Kivirir
hadi lennn :) biz eskişehir adamıyız bize ters öyle oyunmu olur.! one la avrat gibi şunlara bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar