kanka Tudors diye bi marka var duymuşundur gömlek satıyolar baktm indirim var 30 tl gömlek ooo dedim 3 dene alırım girdim indirimde olanlar hepsi erkek adam rengi ve çiçekli kadın pazarlamacısı adam gömleği çıktım direk kişisel mesele yani yapadabilir :)
Hayatta yapmam 1 yıl salon dans kursuna gidecektim sözde 2. Haftadan bıraktım dans bana göre hiç olmadı 😅 ama acayip kıvrak erkekler gördüm tanıdım arkadaşlarım var
öncelikle erkekler bale yaparken bu tarz şeyler giymez, buz pateni kıyafetleri gibi kıyafetler veya siyah bir kıyafet giyerler. elbette bu şekilde bedeni olanlar yapmıyor, bu fotoğraf ironi amaçlı olmalı. genç erkekler ve bedeni kilolu olmayan, esnek bir vücudu olan erkekler yapıyor genelde baleyi. aynı zamanda erkek adam kavramı kullanman çok büyük bir algı gibi geldi bana, ne yani erkek adam ve erkek farklı şeyler mi? erkek ve erkek adam sözcükleri arasındaki fark erkek adam daha keko tarzı duruyor, bu kullanılmamalı bence ancak türkiye işte erkek adam şunu yapmaz bunu yapamaz fiyaskosunun bir tabiri.
Neden yapmasın ya düz kafa mantıklı düşünmeyelim bence sana hoş gelmeyen beğenmediğin şeyleri başkaları sevebilir senin yapmayacağın istek ve f*ntazilerini başkaları yapabilir yani sonuçta dünya senden veya etrafındaki kişilerden ibaret değil mesela bize göre erkek etek giymez giyemez ama iskoç ya da erkekler etek giyiyor ya da bii hanzo erkek maço erkekler var birde metroseksuel entellektuel bakımlı erkekler vardır
Erkek farklı adam farklı bir tabir bence. erkeklere gelince her mavi kimliği olan da erkek vasfını tasiyamiyor bence. yapanlar yok mu var yakışıyor mu evet bazılarına. yapmak isteyene engel olmayalım. o taytı tütüyu giymekten hoşlananlarda olabilir
Bana, bir şeyleri cinsiyete indirgemek çok itici gelmiştir hep. Bale yapan erkek ünlüler yok mu sanki? Misal Tan Sağtürk... Şimdi bale yapıyor diye adam değil mi şimdi? Ha şunu da söyleyeyim. O fotoğrafı paylaşan arkadaş da muhtemelen senin gibi düşünen biridir. Kendince mizah yaptığını sanıyordur. Erkek balet kıyafetleri öyle değil.
absürt görünse bile yapabilir ama şu var izlediğim bir filmde balerinlerin oldukça zorlu bir eğitim aldıklarını gördüm imtihanları ayak tırnaklarına olan zararları olsa gerek (kim bilir)
Ince ruhlu bir adamsa ve bale yapmak ruhuna düşünceler iyi geliyorsa yapabilir burda bir aktivite sonuçta neden olmasn sonuçta ortalık yerde yapmicak...
Yapabilir sporun dansın cinsiyeti olmaz Bence bale yapmak muhteşem bir şey zaten onu yapabilmek için 4 5 yaşlarında başlaman gerekiyor ki kaslar o egzersizlere alışsın
Erkek ya da kadın bale yapanlar sporcular gibi çok güzel fiziğe sahip olur sağlıklı olur uzun süre yaşlanmazlar. Hem de sanat öküzler için değil ağa :)
Komik bir şey değil. Erkeklerde bale yapar. Bir şey diyecem hani senin dediğin ERKEK ADAMLAR ne yapar hani bale yapmazlar komik ya açıklarmısın? Merak etim 🤔
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
baletler böyle giyinmiyor? cahil olduğunuzu bu kadar belli etmeyin arkadasım devlet opera balesinin bas danscısı balet adamdaki karizma kimsede yok