İyice özenti oldu herkes. Erkek adam ağda mı yapar ya? Döşe ağdaya hayır!✋🏻
Siz ne düşünüyorsunuz ağda yapan erkeklere 😂
Siz ne düşünüyorsunuz ağda yapan erkeklere 😂
1) Ağda fazla ilkel, Lazer Epilasyon'u tercih ediyorum.
2) erkek adam ağda mı yapar diyenlere cevabın ise önemli olan tüyü değil işlevi şeklinde olur. Ben sizin peluş ayı gibi gibi plajlarda dolaşıp insanları tiksindirmenize bir şey diyor muyum?
ben yaparım hiç de gocunmam çevreden gelen top gay laflarınıda takmam
orangutan gibi dolaşacağıma yaparım yani
eğer benim gördüğüm denizden çıkan bir dağ keçisi olan adamın sırtındaki uzun kıllardan damla damla akan deniz sularına tanık olsaydın şu an bunu soru olarak bile görmezdin...
aklıma geldi midem bulandı bak yapsınlar gaza getirme şunları
😂😂😂😂
niye be kılsız olsun işte koku yapar cıbıl cıbıl gezsinler 😂😂😂
Yapar tabi niye yapmasın. Erkek diye maymun gibi gezsin mi ortalarda.
Kıllı erkekle fotoğrafıyla maymun fotoğrafını karşılaştır bir vücut neredeyse aynı. O alaka işte.
Cevap
65Cevap
Erkeğin kadına nazaran bir üstünlüğü yoksa, kadının yaptıklarını erkekler de yapabilir.. Cinsiyetçiliğe hacet yok, dileyen suratını da boyar, bu eğer aşağılık bir durum olsaydı kadınlar aşağılık olurlardı..
Erkek adam onu yapar mi bunu yapar mi diye diye kepaze ettiniz bizi. Bodyciyim ağda yapiyom sadece yaz mevsiminde göğsüme kim ne düşünürse düşünsün. Mahatet düşünmekte degil düşündüğünü yüzüme söyleyebilmekte. O zaman görür erkek adamı
kas için yapılır. hoş bahane diyen var ama kıl kas yapımını engelliyor. bacağı kıllı hiçbir futbolcu gördün mü ya da vücut geliştirmeyle uğraşan. kas yapımını engellediğini bilmeyen konuşuyor.
kimin ne anlamla dediği ortada. top diyenlere kimin güldüğü de ortada. kıl kasların görünmesini de engelliyor. ayrıca hem kas hem kıl acayip tuhaf duruyor bana kalırsa :). insanları buna kılını alıp almamasına göre değerlendireceğinize insanlığına göre değerlendirin bence (üstüne alınmana gerek yok nasıl olsa sen öyle düşünmüyorsun)
toplum olarak insanları bazı dar kalıplara oturttuğumuz için zaten sıkıntı yaşıyoruz. küpe takan erkek top, kılını alan sporcu top, tesbih kullanan kıro, piercing takan dövme yaptıran göbeği açık gezen kız yollu. benim lafım insanları tanımadan bu tarz ayrım yapanlara. sen öyle değilsen üzrine alınmana da savunmaya geçmene de gerek yok.
Niye bu kadar takiyosunuz ki kendi tercihi yaparsa yapar. Kimisinde var abi maymun gibi iğrenç plajda görüntü kirliliği ben yapmadim ama kas yapan veya aşırı kılı olan varsa alsın tertemiz olsun
Erkek adam ne? Cinsiyetçilik örneği gibi. İsteyen alır, size ne. Saygı duyun. Kılda keramet olsaydı ayı mankendi.
Yapar rahatsız oluyosa yapar neden yapmasın ki aykırı bisey mi? Bence degil
çok kıllıysa yapsın ya kıllı biri mi kıllı ama ağda yapan mı yani
ay yok ya kolunun altı falan kıllıysa da mı ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yani zaten esmerlerde kıl normal ama fazlaysa almalı hepsini alsın demiyorum ama sırtı falan kıllı olanlar var yani
onlar kas için yapıyor değiller onların ki başka bir boyut oluyor erkek denmiyor onlara bknz ben ve arkadaşlarım aşırı kaslıyız ama hiç ağda yapmadık yapamayızda ;)
ben hıc yapmadım zaten hayatımda ama bır kuafor salonu ışleten arkadasım var sureklı goruştugum bana bazen anlatıyor genelde gelen agda yaptıran ınanmıcan ama evlı erkeklermış
belkı de oyledır bekarlar pek gelmıyor dıyor ama evlıler randevu bıle alıyormuş onceden ınan ohaaa yok artık dedım
haklısın ya doşunu alsa yıne ıyı dıcen adam paket programa gırıyormuş duşun artık
valla ben ınanmadım bır gun cay ıcmeye cagırdı beklıyenlerı gorunce zannettım metro kuyrugu ınan bana dddd
mıllet harbıden sapıtmışmı banamı oyle gelıyor ınan anlamadım ddd
aynen bence ozentı sankı nedır ya bunlar nasıl denıze gırıyor anlamıyorum hadı saunada bazen goruyorum hıc mı utanmaz ya ben bıle bakarken utanıyorum
Döşümdeki kıllarımı çok seviyorum göbeğimdekileri de almam yahu erkek adam temizlik hariç kıl alır mı lan 😄 Sinirlendirmeyin adamı 😄
😄😄
Futbolcuysan şort mayo gibi kıyafetleri olan kıyafetler giymek durumunda kalınca sıkıysa yapma :D aşırı kıllı ise gelde yapma :D
kıllı olsa maymun derız temız olsa ayrı bısey adamlarr napsınn ayoll :D :D temızlık sart :D
ben evlensem yaparım ne var ki bunda erkeklik caka satmak artistik kabadayılık yapmak değildir eşine ped alabilmek ojesini sürebilmek ağdaasını yapabilmektir ben yaparım eşime seve seve
Bunun ayrımı olmaz ki. Musabık spor antramanlarım sırasında mecburen bende aldırıyordum :) tabi baya acıyor orası ayrı tabi de :)
Rujda sürsün derim ben. One öyle ya? Erkek dediğin kıllı olur.
yapmaz. ama herşeyin ara tonu olduğu gibi erkeğinde yumuşakçaları var. onlar yapabilir ama erkek türünü bağlamaz bu
Yapmışsa erkek adam değil o başka bir boyuta giriyor ya top ya da hay falandır
Nereden buldun öyle birini ya çok bahtsızsın ya da yanlış zamanda yanlış yerde bulundun 😂😂
Ne denir bilemedim yani 😓 bakımlı olsunlar iyi tamam da abartmadan...😶😅
M-k bazen kadın olsaydım diyorum ne bu lan erkek sunu yapar bunu yapmaz adam cümlesi bile erkek para konusu erkek güclü olma erkek iyice kepaze ettiniz lan isteyen ne yaparsa yapsın kendi hayatı not:ağda kullanmıyorum
Küpe takmalarına birşey demeyenler ağda yapmalarına laf ediyor ne komiksiniz lan :D
Yapsinlar hep biz mi çekicez çileyi. Asıl esitsizliğe hayir döşe ağdaya evett
Yapar tabi niye yapmasın. Koltuk altını jiletle almasından çok çok daha iyidir ağda yapması.
Bakımlı buluyorum. Görüntü kirliliği yaratmaktan iyidir
Ağda yapan erkekte bir sorun vardir 😂 Erkek adam ağda yapmaz
karşı değilim, hatta arkadaşımın abisini cart cart ağdalamıştık sırtını omuzlarını falan :D
Acaip valla. erkek adam doğasıyla barışık olmalı bence :D
Döş değilde sırtıma yapmıştı bir kız deplasmanda dersin soran olunca
Erkek dediğin döşü kıllı olur bide beyaz atlet giyer.
Olay bu her kız farklı ya çok garip
Onu diyom ya eski sevgilim paso atlet giydirmeye çalışıp döşümü okşardı 😂
Daha seksi 😍
Yapar, yapsın.
Erkeklik bunlarla ölçülmez, kıl yumağından iyidir.
Bende kadınların herhangi bir yerine ağdaya karşıyım yaşasın doğal kadınlar 😍
Bilemedim şimdi. çok sakıncalı bir durum ajcjhcnxjx
kılda karemet olsa g. ten çıkmaz diye bir laf var bende çok var vallaha sakal boyuna lazer yapıyorum ama elimden gelse göğüs bacak da yarım hersek
recep i vedik gibimi olak çocuk gibi konuştun bu seferde sennn😠😠😠
bendim var mı?😄😄😄
Yapanlar var özellikle spor salonlarında nerdeyse herkes yapıyr
Hormon bozukluğu nedeni ile aşırı killanma var ise yapılmasına karşı değilim.
Zorunlu durumlar harici. Bilemem. Kişilerin kendi tercihleridir.
Valla ben döşüme koluma dokunmam ama döşten aşağısını alırım hep 😳 Ama ağda asla 🙄
Öldürseler yapmam 😱 Çok acıt yav 🙄
Döşüm gıllı kalsın 😂
arkadaş biri gelir killarina hasta oluyorum der ayicigim benim der biri gelir aşkım o göğsündeki kıllarını kessek olmazmi der napalim
erkeğin kıllısı hz. ALİ den kadının kıllısı bildiğin ayıdan demişler
bir gün yaptırayım dedim arkadaşa bildiğin canlı canlı eziyete uğradım sonra sokarım dedim ağdasına da kılınada
Bu soz eskide kaldi bence... spor yapan cogu kimse killarini alir
Gelişim ve estetik olarak almalılar
Kendi görüntüsünden rahatsız oluyorsa yapabilir sonuçta kendisi için birşey yapıyor
Bence de döşü kıllı olmalı 😍
Benimkiler normal ya ihtiyaç duymuyorum isteyen yapabilir de yapmayabilir de kendi kararları
Yapmadım yapamam da. Hamamotu belki bacaklara ama döşe asla, seksiliğim kaçar :)
Ayı görmek istemiyorum ağda yapsın
Evet ya
kıl denen şey iğrenç tabi yapar
Yapar tabiki temiz olsun yani
Lazer duruken neden ağda yapıyorlar ki
Tamam yapmasınlar. 👊
1 kere yapayim dedim aman aman tövbe 😤😤
Sonrada Türk erkekleri niye kıllı :D
Berber emrah yanaklarıma yapıyor:/
Döşe agdaya karsıyım dosumu elletmem 😀
İki tel dös kılımız var onada karistirtmam
Kaymak gibi gogusum var beee
yapıyorum koltuk altına temiz oluyor
Yapınca erkeklikleri eksilmiyor, yapmalılar.😂
Yapsınlar kıllı erkekten ıyıdır
İyi fikir daha temiz olurlar. Hoş işte.
Kıl yok tüy yok işte daha ne olsun.
Yok ya ne kadınsı abartma canım.😅
Belli belli. 😐
Sen kıllı mı seviyorsun?
Yapsınlar. Temiz olsunlar.😜
Bence yapmalı ya ıyy one öyle kıllı kıllı
Biz yolunmuş tavuk gibi dolaşırken onlarda dikkat etsin ya hem harbiden de kötü duruyo bence 😄
Neyi var bence görsel olarak hoş durmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar