Benim fikrimce her iki cinste temiz olmalı. Abartmayacak şekilde (kaş şeklini bozmak vs. ) tüyler alınmalı. Bu bir tek kadınlara kitlenmemeli. Çünkü bizler ağda yapmak için veya öyle görünmek için temiz olmuyoruz, görevimiz olduğu için ve ruhsal olarak sağlıklı olmak için yapıyoruz. Bence erkeklerin yapmasında bir sıkıntı yok.Erkekler ağda yapar mı?Sizce neden diğer kızlar böyle düşünmez? Neden " erkek dediğin kıllı olur "derler?
Kadınlara kilitlenen kimler? Bunu uyduran sizlersiniz. Erkek için kişinin kadın olması yetiyor zaten. Siz kendi içinizdeki yarışa erkekleri alet ediyorsunuz. Birbirinizle yarışıp kadın dediğin şöyle olmalı fikrini erkeklerin zihinlerine siz yerleştiriyorsunuz. Sonra bundan yine siz şikayet ediyorsunuz. Kadın belirleyici, erkek uygulayıcıdır.
Çok katı bir yorum bana göre kıyaslamayacağım şeylerden birisi de vücut temizliği ve cinselliktir. Bence biraz da kendi cinslerinizi tartışın. Erkekler ne istiyorsa kadınlar o hale bürünüyor. O kadınlardan olmadığım için şanslıyım.
O halde kadınlar sırf erkekler baksın diye mini etek giyip dekolte tercih ediyorlar öyle mi? Kullandığınız saat, takı veya çantalar erkekler için mi yoksa kendi cinsinizi çatlatmak kıskandırmak için mi? Tüm yenilikler kadının kendi cinsiyle olan yarışından doğar. Kadın erkeklerin dikkatini çekmektense kendi cinsini kıskandırmayı tercih eder. Şurada 10-20 yıldır tercih edilen kol kıllarının alınmasını erkekler mi istedi sence? Sizin başınızın altından çıktı normalleşti haliyle erkekte böyle ister oldu ama sonradan.
Yahu bende sana demiyorum ki zaten... Neden alındın bu kadar tek kadın sen misin. Genelleme yapıyorum kadınların yarıdan fazlası bu şekilde. Elbette arada farklı olanlar istisnalar olacaktır.
Ağda olayına hiç girmedim ama üst bacağımı makineyle 0 a alt bacaklarımı 3 numaraya vururum uzadığında. Göğüs ve karın kıllarını da 3 numaraya vururum. Kollarımı da 0 a vururum dövmelerim daha bir detaylı görünüyor o zaman. Kumral olduğum için pek kıllı bir insan değilim azda olsa beni de rahatsız ediyorlar.
Ben daha önce yaptırdım fakat çok pişman oldum alt kısımlarım pütür pütür oldu ve hala geçmedi bunun sebebini bilmiyorum ama ağda yerine tüy dökücü krem sürmek daha mantıklı bence
Erkek jilet yaparak veya lazer veya traş makinesi kullanarak kıllardan arınması daha estetik ve daha sert bir erkek krizması yaratır.. Ağda da yapalır tabi ki... Fakat ağda yapan erkek ne bileyim bana itici gelir.. böyle sanki yumoş yumoş bir erkek canlandı gözümde ağda yapan bir erkek düşününce
Saçlarım, yüzüm ve kollarım dışında vücudumda ki tüm kılları alırım. Bundan ne çekinirim ne de gizlerim. Hatta birçok kadından bakımlı olduğumu da iddia ediyorum. Utanılacak veya ayıplanacak bir durum söz konusu değildir. Bakımlı olmanın cinsiyeti yoktur.
Valla kız kardeşim ağdanın ne kadar acıttığını söylemişti bana, bende abarttığını söyledim ve benle iddaalaştı. Bacağına ağda yapsam ağlarsın dedi, aldı ağda bandını yapıştırdı sonra bir çekti yemin ederimki acı falan hissetmedim. 😂😂
Ama gel gelelim o pürüssüz hissiyat çok hoşuma gitmişti. 😂😂😂
Ağda yapmak bir kadının görevi değildir. Bu bir tercih meselesidir. Bir kadın veya bir erkek aynaya baktığında kendisini nasıl görmek istiyorsa öyle olmalı. Ağdalı ya da ağdasız.
Sıfır olduğunda erkek vücudunun maskülenliğinin kaybolduğunu düşünüyorum bu yüzden ağda yapmıyorum, jiletle traş etmiyorum; makinayla kısaltıyorum. İnsan temizliğine ve hijyenine dikkat ettikten sonra gerisi tamamen tercih meselesi.
Kurt adam sınıfındayım, şimdilik jilet ile yetiniyorum. Yıllar evvel laser ile sakal kaş düzeltme yaptırdım, makina dandikmiş yıllardır cep telefonunu kulağıma dayayamıyorum, o biçim radyasyonu basmışlar laser de.
Erkek kili kadin kili gibi degil cok daha kalin ve derin oldugu icin agda cok daha fazla canini yakar. Agda olmasa bile tuy dokucu kremlerle halledebilir
Erkekle kadın farklıdır ama burayı karıştırmamak lazım. Kadın da erkekde temiz olmalı ama tutupta bacak kol kıllarımı da almam zaten tüy yumağıda değilim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Temizliğin bakımın erkekle kadınla ne alakasi var ya. Ben de yaptırıyorum ağda ama sadece genital bölgeme.
Yapar neden yapamsin rahat edecekse yapsın bence erkeklikle falan alakası yok bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben lazer epilasyona gittim 4 seans idi. Bacaklarıma bir dokunuşum beni daha da alıştırdı. En sonunda küçüğum kalktı zowishysys dayanamadim kendime. Fazla seksi duruyordum;d
Valla aga kaş gözle uğraşacak enerjim kalmıyor işten güçten Ağda vs geçtim duş aldığıma dua ediyorum bazı akşamlar Kalan boş vaktimi agdaya ayiramam kimse kusura bakmasın