+1 yılSakat degilsin, elin kolun saglam , ellerin tutuyo, ayaklarin tutuyo, gozlerin goruyo, kulaklarin duyuyo, aklin fikrin var, az cok iyi kötü bir evin yuvan var ailen var bir vatanin milliyetin var kasin gözün var hani böyle insanları gördükçe diyorum ki Allah im sana şükürler olsun. Aslında emin ol sagligin varsa dunyanin en zengin insanisin sen. Ama aptalsin. Nefsine o kadar yenik dusmussun ki... Allah islah etsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılnefsine yenik düşmüşsün? ne demek bu ne yapmısım da yenik düşmüşüm? gerçeklerin farkına varmak ne zamandan beri yenik düşmek olmuş?
- +1 yıl
Su an sen Allah i reddediyosan nefsine, seytana yenik dustugunden reddediyosun. Cok acizsin. Ama gormuyosun
Soran+1 yılaciz değilim kırgın üzgün ve öfkeliyim
En İyi Cevaplar
kime göre neye göre çirkin beyaz tenli sakalsız olmak kötümü bence değil ben erkekte sakalı sevmiyorum şahsen ayrıca zaten insanlara baktığında %50sinin burnu kemerli veya büyük veyada yamuk boyun kısalığına gelirsekte boyun kısa boylu bir kıza göre tam ideal bence 158-160lık kıza 190 erkek ne biliyim biraz fazla :)
13 Yorumla
Soran+1 yılbuda polyanadan masallar neyse :)
- +1 yıl
ama gerçekten öyle şimdi gidersek bir mankenlik ajansına tabikide çirkiniz kusursuz suratları var ama genel olarak çevrene baktığında veya ben kendi çevreme baktığımda abarttığını düşünüyorum kimse kendini beğenmez gerçi ama böyle düşünme bence çok rahatsız oluyosan gerçekten psikolojini bile etkiliyosa estetik yaptırırsın nefes almamı etkiliyodu dersin çevrendekilere :D
Soran+1 yılorası öyle
+1 yılŞöyle bir gerçek varki kolu bacağı olmayanlara bir saygı var ama çirkinsen ortamlarda rahat konuşamazssın hep susarsın acaba banamı bakıyolar diye düşünürsün fotoğraf çekemessin vs vs tek kusurun burunsa düzelt ama allaha neden kulluk edeyim demişsin allahın çokta umrumda ya senin kulluk etmen kardeşim herşey kendine
24 Yorumla
Soran+1 yılaynen şimdi aynı seyi söyleyecektim yukarda bu edebiyatları yapanlara
- +1 yıl
Takma varsa 10.000 tl baştan aşağı yenilersin kendini. İsyanın sana faydası olmaz kolu bacağın olmayabilirdi diyenler dudak büzüp fotoğraf koymuş
Soran+1 yılbunu eig yapacam müthiş tespitler adamsın
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Tip yoksa karizma ol kardeşim. ya da bir yetenek gelişti emin ol tipte daha çok populariten olur örnek olarak. İbrahimoviç futbolcu. Tamam çok büyük bişey ama en basit ini düşünüyoruz burda. Giyim yap mesela tarz giyinerek bu düşüncelerinden kurtulabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılbiraz realist ol olm ya ibra diyosn adam uzun fizikli tipi iyi? parası encok kazanan sporculardan ee yani ? giyim konusunda haklısın fazla tarz giyindiğim için tipime komik duruyor daha basit giyinmeliyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Diğer konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılallaha inanıp inanmaman konusunda bişi demicem, o konu beni ilgilendirmiyo ama sırf tipin için kendinden bu kadar nefret etme. Şükret falan gibi saçma şeyler de söylemicem çünkü şükredecek bir şey göremiyosun kendinde, ben de sana sen görmek istemediğin sürece gösteremem. Ama kendini bu kadar hor görmemelisin. En az her insan kadar sen de değerlisin. Kendini geliştirmeye bak her şey tip değil
15 Yorumla
Soran+1 yılla fontaine den masallar...
- +1 yıl
o zaman soruyu sormandaki amaç ne? Git intihar et mi diyelim bunu mu istiyosun? İşiniz gücünüz troll ya
Soran+1 yılukalalık yapmayın yorum icin yine de teşekkürler
Soran+1 yılsanırım haklısın ama ben neden böyleyim benim öfkem buna
- +1 yıl
Hah anlaman iyi oldu 😎 şaka bir yana dünya üzerinde çoğu insan zaten çirkin ya da kendini çirkin buluyo. Önemli olan senin içindeki cevheri bulup ortaya çıkarman. Kendinden bu kadar nefret ediyosan psikolojik destekle de aşabilirsin bu durumu. Gerçekten yetenekli insanlara şöyle bir bak, çoğunun "çirkin" olduğunu fark edeceksin
+1 yılHerşey dış görünüş değil ama ne yazık ki insanlar şekilci olmuş herkes bunu takmaya başlamış gelecek adına adımlar atmak yerine Önce senin kendine güvenip birşeyler yapman lazım tip falan filan gelip geçici şeyler Böyle boş şeyler kovalamak yerine parayı bulmaya çalış parayı bulursan herşey sahibi olursun.
11 Yorumla
Soran+1 yılpara var
+1 yılGüzel oluncada bişey olunmuyor ki, sıkma canını mutlaka güzel yanlarında vardır. Ayrıca kısada değilsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılyok yok yok inanki yok :/
- +1 yıl
Hepimizin kafasına taktiği gorunusunde sorunları var , belkide kompleks yaptığımız. Beyaz tenli ve sakalsizsin bu kötü bişey değilki. Ben korelileri çok seviyorum ve onlar bembeyaz tenli, ve sakalsizlar. Çokta güzeller bence. Neden öyle düşündunki biri öyle düşünmene sebep olduysa salla gitsin, aynaya baksınlar ilk önce.
Soran+1 yılbaskası demiyor da ben kendimi hic sevmiyorum ve beğenmiyorum :/
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boyun normal burunda ki kemiği lazerle alıyorlar bir düzgün giyim bir saç stili herşeyi değiştirir kendinize bakım yapmadan düzgün görünmek için uğraşmadan yapmayın bu yorumları
12 Yorumla
Soran+1 yılgiyim eyvallah özen gösteriyorumda hani derler ya eşeğe altın semer de vursan diye o misal bendeki
Üzülerek başlığa kahkaha attım :( o nasıl bir isyan :(
11 Yorumla
Soran+1 yılcok güzel değilmi :)
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Haklısın. Ben de zengin doğanlardan dolayı aynı düşüncedeyim seninle.
15 Yorumla
Soran+1 yılgerceği idrak edip cesaretle fikirlerini söyleyebliyorsun bu en önemli şey
Soran+1 yılyok yok biz sevilmeyen insanlarız ;)
Soran+1 yılben genelde seven taraf olarak kalıyorum hep
+1 yılDünya ile Ahiret siyah ile beyaz gibidir dostum. Bu Dünya sana siyah ise ahiretin beyaz olacağındandır. İsyan etme.
12 Yorumla
Soran+1 yılahiret varsa hepten yandım olm :D
- +1 yıl
Sen Dünyayı sadece yasaklardan ibaret görme. Allah'a kulluk etmezsen, kula kulluk etmek zorunda kalırsın.
Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. knka ben de çok çirkinim kimse dikkate almıyo beni hep dalga geçtiler tipimle tanımadıgım insanlar yani. Geri zekalıya benziyo aynı dediler insanlara hep itici geldim. Bana yüzlerini eşkiterek baktılar insanlardan yüzümü saklar oldum. Beni gördüklerinde yollarını değiştitenlerde oldu hatta. İntihar etmeyi bile düşündüm ama g*tm yemedi işte
00 YorumlaMaskeni çirkin yarattığı gibi ruhunu da çirkin yaratmış anlaşılan. Bence seni artık topraktan imal etmiş. Gezegenimizde uzun durup biz güzel yaratilanlarin hakkini sömürme canım. Yol yakınken bak bir çaresine :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyanımda senide götürürsem olur canım
Benimde boyum 1.76 ve gayet memnunum kendimden, herşeyin dört dörtlük olsa demek Allah'a inanacaktın.
Elin, kolun, bacağın olmasa ne olacaktı peki. Ya engelli olsaydın, gözlerin görmeseydi, kulakların duymasaydı? Beterin beteri var.01 Yorumla
Soran+1 yılbuna cevap veremiyorum ama yine aynı isyanı sergileyecektim sanırım
Diğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çünkü o kalplere baakar insanın kılıfına değil ruhuna önem verir
11 Yorumla
Soran+1 yıltabi
kısa değilsin burnunu o kadar takıyorsan bir estetikle hallolur ha bunları dünyanın en büyük haksızlığı olarak görüyorsan , bu yüzden etmeyeceksen etme
03 Yorumla
Soran+1 yılhaksızlıgın en büyüğü
Soran+1 yılals hastalıgına sonradan yakalandı o hepimizin basına geleblir ama ozaman kadar gayet iyiydi
Allahın degil senin sülalenin yüzünden. Türkiye'deki insanların cirkin olarak nitelendirilebilmesinin nedeni akraba evlilikleri, en güzel insanlar birbirlerine en uzak ırklardan cıkar, melezlerin de güzel olmalarının nedeni budur.
02 Yorumla
Soran+1 yılkuzey avrupalılar birbirleriyle evlenmese okdar güzel olmazdı ;) ayrıca benim ailem birbirleriyle evlenmiş bir aile değil ilaveten kökenim Türk te değil. rum kökenliyim
+1 yılAy kıyamam ya, boşver allahı, öyle bişey yok, seni o yaratmadı. Kandırılma, kullukda etme.
11 Yorumla
Soran+1 yılkandırıldıgımı farkettim :) aynen öyle ama burdakiler hala farkında değil
Peki sakatmisin elin kolun ayagin var gözün var aklin var bence isyani birakta sükret.. sükretki onlarida elinden almasin.
11 Yorumla
Soran+1 yılben kendim alırım
+1 yılHerkesi istediğine göre yaratsaydı Allah, herkese isteğini ihtiyacını verseydi bu dünyada hırs olmazdı. Sana katılıyorum ama bu kadar da katı olma.
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklıyım ama değil mi?
- +1 yıl
Yani haklı yanın var ama çok da isyan etme işlerin ters gider. Yaşadığım için biliyorum.
Soran+1 yılsen ne yaşadın?
Çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır.
İçin kötülükle doluysa ve böyle düşünüyorsan dışındanda bekleme bu güzelliği.06 Yorumla
Soran+1 yılhiçbi kötülüğü olmayan bir insan neden böyle çirkin yaratılır peki?
Soran+1 yılmasallar masallar...
Soran+1 yılniye işime gelmesin öyle ama şükret falan demek mantıksız :/
+1 yılYaw sen kolu, bacağı olmayan insanlar gormedin galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılgördüm
+1 yılİsyan etme! Engelli de dogabilirdin. Şükretmeyi öğren.
01 Yorumla
Soran+1 yılkaybedecek bişey yok öldüğüme üzülmeyecek derecedeyim sence korkum varmı?
Çok yakışıklıyım iyi yaratıldım diye kulluk eden kaç kişi gördün
02 Yorumla
Soran+1 yılçok
Bilader annen baban neyse sende o sun
Yaradani niye sucluyon01 Yorumla
Soran+1 yılannem babamda yok :(
Diğer konusunda 318 cevap paylaştı. 2kolsuz 2gözsüz 2bacaksız doğanlara o zaman Allaha küfür etsin? Din iman kalmamış ya hepsi bir intihandır bunların
01 Yorumla
Soran+1 yılonlara karşı bir pozitif yaklaşım var bro
bir an g*tümü nerden gördü lan bu dedim :S
11 Yorumla
Soran+1 yılahahaha ayn knk bnmde g*tm tipimden daha güzel :D
+1 yıletmezsen etme.
isyan ettiğin hayat belkide başkasının hayalidir.03 Yorumla
Soran+1 yılozaman beni alsın ona versin benim hayatımı
- +1 yıl
Ergen ergen tripler
Soran+1 yılergenliği verende tanrı
Kendine oyle deme kardesim... vardir s3nin albenin sen farkinda degilsindir
00 Yorumlakeşke hayvan doğsaydın.. belki daha iyi olurdu senin için en azından böyle düşünmezdin
02 Yorumla
Soran+1 yılevet hic olmazsa onların tipleri aşağı yukarı aynı birbirleriyle
Bir neden bulamadım şimdi..
13 Yorumla
Soran+1 yılsen de aynı düsünüyorsun sanırım
Soran+1 yılonunda önemi var
177 ye kısa diyen bir arkadaş..
18 Yorumla
Soran+1 yıluzun diyen kim?
Soran+1 yılkız olarak uzun gibi olablir ama erkek olarak cok sıradan bir boy
Soran+1 yılne gibi değişmek?
Soran+1 yılsana mesaj atılmıyor
+1 yılisyan edersen daha beter olursun
17 Yorumla
Soran+1 yılisyan etmezsen hicbisey değişmez ;)
Soran+1 yıl@_Healer_ bazen beter olmak daha iyi gelir kıymet anlarsın ;) kafam kopsun bitkisel yaşıyım istiyorum ;)
Soran+1 yıl@_Healer_ mutlu olmak için olaganüstü caba harcamaktan yoruldum bazıları var dogustan mutlu bense tasıma suyla değirmen döndürür gibi mutlu olmaya calısıyorum
Soran+1 yıl@_Healer_ neden ki
+1 yılDoğru dedin ama tek meziyet görüntü mu
04 Yorumla- +1 yıl
@Poison3r kime gore
Soran+1 yılevet günümüz görüntü, şekil devri bunun farkındasın sende aslında
Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. 176 intihar mı edeyim şimdi :D
02 Yorumla
Soran+1 yıletmene gerek yok ama sende şanssızsın
+1 yıl171 den selamlar xd sende kısaysan artık
11 Yorumla
Soran+1 yılneyse kardesim aynen devam et xd
+1 yıltek derdin o olsun be bro
01 Yorumla
Soran+1 yılohoo bunlar diğerleriyle birleşince böyle olyo insan
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bu düşünceyle fazla yaşamassın
02 Yorumla
Soran+1 yıleh işte
Cevap sahibi+1 yılŞükür et isyan etme
İlla et diyen yok zaten. Etmeme hakkın var.
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBana bak ve haline şükret 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılben senin kadar da değilim joy
- +1 yıl
Ozaman sızlanma..
Ben 178'im neren kısa olum
06 Yorumla
Soran+1 yılkısayız olm
Soran+1 yılsıradan bir boyda oldugumuzun farkındasın değil mi?
Soran+1 yılknka iyi niyetinle yazıyosun farkındayımda bunun tesellisi olmaz bir farkımız yok olmayacak da boşverin oyüzden inancı falan
- Diğer konusunda 19,6b cevap paylaştı.
+1 yılsenin tercihin zaten kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılevet benim tercihim
- Diğer konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılEtme o zaman çokta umrundaydın sanki :D
01 Yorumla
Soran+1 yıldefol git sorumdan
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar aramız iyi olmasa da anne baba
02 Yorumla
Soran+1 yılyanlıs yere yazdın sanırm? ya da nedemek istedin
Cevap sahibi+1 yılBiraz öyle olmuş k. b
nahr süresini oku. Emin ol şükredenlerden olursun
05 Yorumla
Soran+1 yılben isyancılardanım
Soran+1 yılben ölünce yokolcam sizi bilmem
Soran+1 yılböyle sınav olmaz
177 boy kısamı diyor dedem. Kendisi 1.10 du.
00 YorumlaBiz seni seviyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılhe he
+1 yılHer şey tip mi
014 Yorumla
Soran+1 yılevet çoğu şey tip
Soran+1 yılsonuçta görünüle önem verilen bir devirde yaşıyoruz
Soran+1 yıl-görünüşe
- +1 yıl
İlk dediğin doğru düzeltme bence
Soran+1 yılhayır değil görünüşe önem veriliyor
- +1 yıl
İleride karakterin daha önemli olduğunu anlarlar o zaman
Soran+1 yılbelki o da yoktur bende
- +1 yıl
O zaman kötü
Soran+1 yılevet :(
- +1 yıl
Karaktersiz olduğunu mu düşünüyorsun?
Soran+1 yılkaraktersiz derken kötü anlamda değil belli bir karakterim belli bir kişiliğim yok henüz
Soran+1 yılsenin diğer kartaliçe ile bir alakan var mı dikkatimi çektide 2 tane kartalice yorum yapmıs
- +1 yıl
Bilemedim
- +1 yıl
Hayır yok sürekli karıştırıyorlar
+1 yılSende haklısın
01 Yorumla
Soran+1 yılanlayan çıktı sonunda
+1 yılYapacak bir şey yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?