AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Ben nisanlını haksız görmüorum.Sen butun bunları nısanlın olmadan nasıl yapıordun.Seni biraz gurura davet edıorum
Marketten 70tllik alışverişler yapıyorum inanın cebinden çıkarıp bir kuruş vermiyor sonra yeri geldi mi bana gelip yiyip içiyor butun süt ve yumurtalarımı o bitirdi. Spora yazılmam lazım diyorum borcum var diyorum (kusura bakma ama kahkaha attım :)
Ayağını organına göre uzatmayı öğrenmelisin para yoldan toplanmıyor başkasının parasın acımadan harcamak kolay oluyor bu dediklerini kazan ve öğle harcasan kimseye bağımlılığın kalmaz part time işe gir çalış
ya var ya okurken içim gitti ya. eski sevdiğime aldıgım yaptıgım o kadar maddi yardım aklıma geldi. kötü ettin hatun beni ya. haklısın bacım sonuna kadar. bir sıkıntı var ortada. ama evlenince geçer inşalalh.
bence bu adam yaramaz pintinin teki baksana para çok da önemli değil tabiki de ama sen öğrencisin sonuçta ve market alışverişine bile yardımcı olmuyorsa ben bitirirdim ilişkimi çok ciddiyim bunlar basit örnekler...
Böyle gitmez bu ilişki evlenmeden önce birdaha düşün..Yani tabi her sey para degil ama ilerde bir aile oldugunuzda fikir ayriliklari yasarsiniz adam cimri
Bende ona göre düşünüyorum ileriyi düşünüyorum acabalar kafamda
Güncellemeden sonra
Cok acik ve net KAC kizim ne duruyorsun, ailecek somurucu bunlar... mecburmusun kardesim onlarin ictigi sigarayi alacak bu ne terbiyesizlik ya..
güncellemeni okuduktan sonra şu karara vardım. sen gerçekten çok nadir olan insanlardansın ama malesef senin değerini bilmiyorlar. umarım yanılıyorumdur bu konuda. umarım herşey gönlünce olur..
bunu bende anlamıyorum sevdiğinden sakınmamalı insan yeri gelir sen verirsin yeri gelir o daha kedi yok ortada onun bile hesabını yapmıs seviyorsan öyle kabullen herkes sen gibi düşünmeyebilir onun için para önemli demek ki :D
açıkça söylemelisin ama bence yol yakınken vazgeç bu sevdadan. evlenmekten bahsediyorsun ama daha şimdiden böyle davranan adam evlendikten sonra o kediyi de sana aldırır, yarı yarıya bölüşme bile yalan olur.
Elde bu kadar somut orneğin varken bu kadar pinti bir erkekle nasıl berabersin hala..ahu biz kız arkadaslarımıza karsılıksız ne hediyeler alıyoruz ne yemeklere götürüyoruz..Geleceğin dumeni elindeyken henüz rotanı iyi düşün
Sevgilin parayı savuruyorda senin ihtyaçların için kullanmıyorsa belki serzeniş yapabilirsin ama belkide onunda ona göre harcamaları vardır.. tabi tam bir beleşcilik yapıp seni sömürmeside hoş değil siz zaten şuan evli gibi yaşıyorsunuz anlaşılan
Kendisi için parayı çok savuruyor bir kerede marka marka 4-5 ayakkabı alıyor iphone 3 kullanıyor iphone 5 almak istiyor
ozaman yedirme kendini hemde test etmiş olursun çocuğu
Güncellemeden sonra::
Onun annesi sana değer vermıyor ki o versin ayrıl evlenmeye mecbur musun... Evlenınce ayrılmaktan sabretmekten daha iyidİr yazık temiz kızsın üzüldüm şimdi sana...
Çocugun gözüğü açılırda ayrılır inşallah senden, bu kadar yüzsüz olunmaz, adam zorunda mı senin masraflarını vermeye? sen ona bugüne kadar ne aldın?
Ne alaka ya sevgilisiyse madem eşi olucaksa yardım etmeli.kız zaten herşeyimi o alsın o bana baksın demiyo ki bişeyin ucundan tutsun diyo ya alışverişe yardm etsin ya spora yardm etsin ya da borcuma yardm etsin diyo,saçma yani benim sevgilim askere gittiğinde full ben destek oldm şuan maaş alıyo o bana destek oluyo olmasıda gerrekiyo yani bu böyledir bence ortaklaşa yapılır
zorunda mı? arkadaşım evlendikten sonra para muhabbeti geçecekse zaten o çift evlenmesin, baştan tahmin edilebiliyor, yok sevgilim spor masrafımı ödesin, yok şunu yapsın, gidin bankayla evlenin o zaman diyorsunuz ki erkekler kadını cinsel obje olarak görüyor, sen adamı yürüyen banka olarak görüyorsun cidden sizi anlamak zor.
seni anlamak daha zor.
bu konuyu onunla konuşmalısın açık açık sonuçta ömrünü onunla geçirmeyi düşünüyosun . büyük bir sorun bu bence para onun için değerli diyemem paylaşsan bu durumunu onunla böyle olmaz hata sende .
hımm sen ona şey de bence deki salla birini işte deki falanca kanser olmuş birsürü parası varmış ama çare olmamış falan de sakıp sabancıyı örnek ver mesela onunda parası çoktu ve çocuklarınn neredeyse hepsi engelliydi (Allah'ın takdiri) bence sen bu evlilik işini gözden tekrar geçir
ıkınızde paylasımcı degılsınız sız sız degılsınız. sen ve o. aranızda boyle seyler en son konusulacak seydır. kaldıkı o olmasa ne yapacaktın ? ınan ondan cok senı dusuncesız buldum.
Yarın evlenince sıçmana bile izin vermez bu dalllama acıkma diye.
bence en iyi cevap :D :D :D
Bu haberi anımsattı bana link
Bu kadın erkek eşitliği çok suistimal ediliyor.
Akilli adam anlamis yiyici oldugunu yedirmiyor.sen de kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diyorsun ama olan sadece tavuga oluyor.
Yavrum adam evlenmek istiyorsa eğer beni kadını olarak goruyorsa yapıcak.Ben yap demeden yapmalı sevgilisi zordayken o keyfine duskunse ohoo..! Ve bana kredi çekeriz sende ödersin ev kredisini diyebiliyor.
senin gibi olabilseydim varya anasını aglatırdım memleketin.burada erkekler kalkmıs hepsi yapacak bilmem ne diyor.yapmazlar unut bunu
sevgilimle markete gittiğimizde elimi cebime attırmaz yemek yedik hesabı şimdiye kadar ödediğimi hiç hatırlamıyorum bir arkadaşıma hediye alıcaktım onun parasını bile verdi düşün öğrenci bide bence sevgilinden ayrılmalısın böyle cimri insanlarla iletişim sıfırdır
Bunun evlenirsen sefaletten başka bir şey yaşamazsın. Sevgilisi yanına geldiğinde rahat etsin diye borç alan insanlar var.
İnsanın sevdiğiyle parasıda bir olur hayatıda.Bazen parası olmaz o başka bişey ama 2000 lira maaşı olupta o dalaba bişey almadan o dolabın kapısını açan adam adam değildir yani kusura bakma.
aman arkadaşım öyle insanlardan uzak dur istersen 20 yılını ona ada ama evlenme biran önce bitir yine de kendin bilirsin ama sen evlendikten sonra bunların içine iyice gireceksin o zaman bir gör ağlayarak günlerin nasıl geçiyor bir gör
Aynı sorun babam ve annem arasında da oluyordu . İlerde çocuklarının psikolojisi bozuk olur seninde öyle . Evde düzen olmaz eline getirip 3 kuruş para vermez . Boşanmaya gider bu iş . Açıkçası başlamadan bitmesi en hayırlısı .
Senin giderlerini karşılamak zorunda değil ve beklememelisin... Haa o öküzde yardım etme gibi gayrette değil orasıda ayrı mesele 2. olarakta sende yiyip içiyosa SEN SONUNA KADAR HAKLISIN SAYIN GİZLİCAN.. Kediye bende para vermem o konuda haklı :D
Seni önemsemeyen bir insan..Onunla evlenme fikrini bir daha düşün..Öyle bir insanla bir ömür asla geçmez..Benim 2000 lira maaşım olsa yarısını paylaşırdım..Sana, onun canısın gibi bakmıyor..Ne yazıkki...
alerjin varsa özel beslenmen gerekiyosa ve bunlar pahalıysa ilaveten özel ihtiyaçların da varsa bunu sevgilinden önce ailenin düşünmesi gerekmiyo mu?
şimdi ayrılmasan bile düğün hazırlıkları döneminde kesin ayrılırsınız :D
sevgilin için çok şey söyleyeceğim ama şimdilik bencil ve anlayışsız desem yeterli .
Kusura bakma ama o adamdan sana hayır gelmez ilerde de çok sıkıntı yaşarsın böyle tipleri çok gördüm sonları iyi olmadı hakkında hayırlısı diyeyim
o zaman durum başka. koskoca kadın kendi sigarasını sana neden aldırıyor ki? kendini kullandırma; başkasını da kullanmaya kalkma.
sevgilinin içtiği sütte yediği yumurtadasın. Ailen sana yeterli para yollamıyorken elin adamı mı seni düşünsün?
Kendi paranı kendin kazanmak varken çok saçma bu beklentin.
Hadi sürpriz hediye vs eyvallah ta yanlış bir düşünce.
Off en çekilmez insan tipi cimri insandır..Bir de sana yarı yarıya ödemeyi teklif etmesi...bilemiyorum tekrar gözden geçir,sonuçta ömrünü geçireceğin insan olacak...Çok kritik
bencede adam akıllıkonuş sonuçta ileride sennle bir hayat düşünüyosa bu huyundan vazgeçer... inşallah herşey senn için güzel olur...
sevgisinden eminsen sorun yapma demekki durumu pek iyi değil yoksa kim istemez ki her konuda sevgilisine destek olmayı fazla üstüne gitme erkek gururunu incitme anla demekki onda da yok
çocuk çalışıup ailesine katkı yapıp kendi eksikelrinimi gidersin sanamı destek olsun..oakdar çok hem okuyan hem çalışan kızlar varki örnek al biraz..buakdarda hazırcı olmayınAllah sizin gibilerden bizi korusun
Çalışıyordum zaten beyimiz çalışma okuluna odaklan dedi. Sonra bulduğum bazı işleri yok güvenemedim yok ben beğenmedim yok erkek var diyerek başlatmadı.
seni sevmediğin belli işte...seni sevmiş olsa rahatını düşünür..ozaman sen haklısın tabiki..bu yüzden özürdiliyorum ..hem kendine güveni yok sevgilinin hemde sana..böyle bir ilşki yürümez.birde yasıtsanız hiç yürümez..yaş farkı olmalı aranızda
önceden pahalı cüzdanlar falan alarak zaten kredi kartı borcunu yapmışsın. şimdi neden o ödemek zorunda olsun. para onu bilemem ama senin için baya değerli gibime geldi.
ya da altına bir ferrari alsa süpriz yapsa demi :D insan eğer mutlu değilse hatayı kendinde aramalı başkasında değil (ks üyesi atasözü) :D
1000 TL'ye kedi peki oldu o zaman. Olm bu herif seni bıraksa yeridir.
o nası bişeymiş laa sevgiliyi bırak bizde evde kaldık örenciyiz:))9 dışardan gelen arkadaşlarımızdan bile market ve internet için destek alıyodukk :9)9)9 siz bide sevglisiniz :)99 erkeğin oldu yerde kız hesap ödermii
yuhh bunlar ailece pinti ve yiyici, kusura bakma. hiçbi halt olmaz bundan. bir an önce bırak bu adamı, sana da yazık.
Yenilip içilenin lafı olmaz Allah sevgilisi olmayanlara yardım etsin ilk :) :) :)
Kardeşim al karşına konuş skLemiyorsa Gönder Tekmeyle Kapı dısına..
Evlandikten sonra 2 sene içinde kafayı yersin. Bırak ömürü bir günümü geçiremiyorum ben böyle insanlarla.
resmen cimri eski sevgilim ben parayı verince cinnet geçiriyordu bacım evlenince calısırsın artık.
" 500 lirasını sen 500 lirasını ben veririm alırız" :D komikmiş cimri evet cimri adamla ömür geçmez
Görünüşe göre para onun için değerli evet , evlilik sürecini uzatmaya çalış , bu iş patlar gibi geliyor bana bir süre daha geçerse..
Bazilari böyle odun iste :D Erkeklerde söyle bisey var cok fazla düsünemiyorlar imaa bile etmee anlamaz cünkü. Dümdüz ona söyle bunlari. Kalin kafali oluyorlar cünkü :D Git iste para pulu aranizda konu edecekseniz hic evlenmeyin derim...
canım bu tür konuların muhabbeti ya da düşüncesi oluyorsa aranızda vallahı ayrılın ..
en nefret ettiğim tip.canım bunun sonu yok evlendiğinde dahada kötü olucak.adam cimri ya öyle kabul ediceksin.yada ayrılıcaksın
Borcunu kapatmasını bekleme bence bu çok yanlış kim olursa olsun yanlış okulunu bitir güzel bir işe gir istediğin gibi harca paranı kimseden ihtiyaçlarını karşılamasını bekleme.
iki seven arasında paranın hesabı olmamalı senin açıkca bunu dile getirmen gerekiyor rahatszı oldugun konuları yani.belkis eni deniyor dda olablır para ya değer veriyor mu dye
adam paramı yemek ıstıyo dıye dusunuyo olabılır belkıde sana tam anlamıyla bağlanamamış ne bıleyım guvenememıştır dıcem ama evlılık falan demişsin.yok ya adam bildiğin öküz.
Bu Adamda Pintilik var kesin yani :D Ancak Belkı Problemleri vardır söylemiyodur parasal olarak ama yinede Biraz daha gururlu veya düşünceli davranır insan hepsini o yiyomuş snuçta :D :D
ne yani sevgilin diye neden birseyini ödemek zorunda? iki yumurtani yedi bir bardak sütünü icti diye neden aylik fitnis kaydini ödesin?bence hesap kitap yapan sensin sevgilin degil.
konuyu okumama gerek yok, iki sevgilinin arasında para muhabbeti geçiyorsa olay bitmiş demektir.
+1
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş gibi görünüyor. :))
Evlenseniz bir evde en fazla 1 ay yaşıyabilirsiniz :D
pinti erkek zordur.peygamberimiz bile ne diyo..içinize sinmediyse bırakın diyo.aynen uygula taktiği :) pintiler çekilmez yanarsın söliyim.o ne yılı bir desene.kaç yılında doğdu yani.
nikah kıymadan hiç birşey yapmaz adam.çünkü 2 gün sonra adamı terketmeyecen ne malum?adam da bunları hesap ediyor emin olabilirsin