Sevgilim için para bu kadar değerli mi? Haksız mıyım?

Sevgili ks üyeleri sevgili ve para konusu ile ilgili sorudur bu.. Nolurr okuyun lütfen çaresizim.

2 yıldır beraberiz evlenicez bunu biliyoruz aileleri tanıştırdık vs. Şimdi bu adam biraz cimri galiba. Ailemden ayrı şehirde okuyorum.

Kredi kartı borcum var mecburen 250-350 TL kadarıyla ve öğrenciyim haftalık ailemden 100 lira alıyorum. Takdir edersiniz ki özel ihtiyaçlarım da oluyor (alışveriş, spor,...") gibi ayriyetten özel beslenmeliyim bir çok şeye alerjim var (glutensiz un vs) ve bu şeyler çoook pahalı.

Erkek arkadaşımla markete gittiğimizde ben bu tür şeylerden almak zorunda kalıyorum.

Marketten 70tllik alışverişler yapıyorum inanın cebinden çıkarıp bir kuruş vermiyor sonra yeri geldi mi bana gelip yiyip içiyor butun süt ve yumurtalarımı o bitirdi. Spora yazılmam lazım diyorum borcum var diyorum "bir şey lazımsa söyle "diyor.

Örneğin 200 liralık 3 aylık spora bana sormadan beni kayıt ettirse sürpriz yapsa değil mi?

Ya da market alışverişlerinde en azından yardımcı olsa?

Bu gün onu utandırmak için eskiden çok para verip kullanmadığım etiketi duran cüzdanımı gösterdim "arkadaşım aldı dedim 150 tlye hediye" dedim. :(

Ya da hesap numarama para aktarıp bana destek olmak amaçlı kapattırsa borcumu harcımı? Kendisi çalışıyor 2000 lira maaşı var..

Haksız mıyım ben?

Ki evlenmeyi düşünüyoruz biz ailelerimizde tanışmış. 1000 Liralık bir kedi var evlenince almayı düşünüyoruz ilk başta "ooo çok para" demişti sonra arkadaşımın sevgilizi " e hiç bir şeymiş bu para bu kediye" diyince benim suratım attı o da bana dedi ki sevgilim olacak odun " 500 lirasını sen 500 lirasını ben veririm alırız"

Sorun parayı vermekte değil para onun için bu kadar değerli mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Günlleme için kusura bakmayın. Arkadaşlar ben bu adama 2yıldır bana şunu al bunu al asla ama asla demedim.Yeri geldi ben verdim hesabımızı.Kız kardeşi ve annesi ile bir yere çıktığımızda hep hesabı bana patlatırlardı öğrenci olduğumu bildikleri halde annesi gelirken sigara aldırırdı.Sonuçta annesi alamıyorum demezdim elimde ki son parayı verdiğim günler oldu.Benim istediğim beni spora yazdırsın falan değil azıcık destek olsun.Sonuçta gelecek düşünüyoruz benim zorda kalmama seyirci olması kırıyor
Sevgilim için para bu kadar değerli mi? Haksız mıyım?