AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
adam haklıı sokakda kedimi yok git yakala bidene iğnelerde beleş olmus
sevgilimin durumu iyi değil. babamın da fabrikası var. yemeğe vs gitsek 20 lirası bile varsa onu çıkarıp vermek ister. seninki hakkaten paraya tapıyor ve cimri. yol yakınken bir u dönüşü yap istersen
haksızsın sevglimi istiyorsun sponsor mu belli değil.paran yoksa sokakta koşup evde spor yaparsın
ohoooo bu kadar hesap kitap yapıyorsa sevmiyor seni yeterince demek ki. bırak gitsin.
Ve sen de hala bunla evlenmeyi mi dusunuyorsun=) komik geldi.
Herkesin kendine göre hesabı var...
o cimrilik yapıyorsa ki sanmıyorum vardır bir hesabı
herkes şimdilik kendi hesabını tutsun evlenince tefe koyarsın :)
Maaalesef para onun için çok değerli.. Bir erkek kıza elini cebine attırmaz normal şartlarda..
cok haklisin senin ki tam gerizekali digerlerinde belli bir sey yok ama "500 lirasini sen verirsin,500 lirasini ben veririm aliriz" demesi cok kotu olmus tam aptallik.
bu durumda veririm sana ama normal sevgilim olsa yapmam yani sende çok abartı harcıyorsun bence
bu soruna en güzel cevap 3 idiots filmini izle cevabı orada :)
ya bir omur oyle biriyle gecmez iyi dusun, insan bu kadarda cimri olmaz ama, allah sana sabir versin
bence yardım şart ama bilemem maddi durumunu sevgilinin
bence birazda fazla bekliyorsun sonuçta yemek ısmarlar o öder ama biraz fazla büyük düşünüyorsun bence
onada hak ver
bu aileden tez vakit öyle uzaklaş ki sana bir daha asla ulaşamasınlar, abi bu ne ya
seni sevmeyen biri sana tezgah yapsa hayatın mahvolsun die o bile bunun kadar büyük bir zarar tezgahlayamazdı sanırım sana
Öyle görünüyor ki seninki parayı çok çok seviyor,ileride cimriliği tam olarak meydana çıkar(evlenince)
iki yıllık sevgilinden para konusunda bir yardım bekleme bence... sadece zaman kaybedersin, geçen iki yılda olduğu gibi... 2000 TL maaşı var ve sana iki yılda 200TL vermiyor?
benim eski sevgilim maaşını abisine verip benim elimdeki 2 kuruş paramı isterdi! harcarsın falan ya da ailene verirsin ver bende kalsın saklarım ben dedi. ailesi de öleydi. para için ölür bunlar
biraz nazik olmak lazım yalnız arkadaşım seninde böyle bir harekt beklemen doğru şahsen bende beklerim ... insan söyleyemiyoda söylenmezde. fakat biraz cimri ve kaba
Kesinlikle bana şu kadar ver diyemem
onları yapması sana değer verdiğini gösterir bence. bırak gitsin. ömür geçmezz
anlattığıon gibiyse hemen ayrılmaya bak cimriden,egoistten,sinirliden adam olmaz
aynen öyle benimki aynı bu dedin gibiydi ayrıldım:)))
cimrimiydi
Ya git yol yakınken ayrıl bundan nerenin odunu bu böyle
parayla canlı satın alacaksınız ya... umarım beter olursunuz :).
vay be bizde zamanında kızı eve taksiyle bırakıp yürüyerek kendi evimize dönerdik
Umarım çocuk tez zamanda kurtulur senden. Böyle para hesabına düşen insanlardan kaçın millet.
en güzelini yapıyor vallahi birde biz becerebilsek şu işi :D
bence sana destek olması lazım zor durumda olduğunu bile bile böyle yapmaması gerekirdi artı bide çalışıyormuş yani.
canım koşarak uzaklaşmalısın bence. sadece maddi anlamda değil, düşüncesiz bir adam seni ilerde çok mutsuz eder.
Karnını doyurmaya paran yok (öğrencisin) 1000 tl lık kedi peşindesin..
Ben olsam bırakırımda seviyorsa seni demek..
ister ağla ister ayrıl ama o evlilik yürümez (eğer evlenirseniz) umarım erkek arkadaşın aklını başına alır ama ki dediğin gibiyse düzelmesi çok zor..
yol yakınken uzaklaş benim eniştem böyle. teyzeme kendi parasını bile harcatmıyor cimrilikten ikili oluyor hep ıkı yüzluluk..
Isin zor bu evlenincede hesap kitap tutar yemege cikarsiniz alam usulü yapar herkes kendi yedigni odesin der yani
yazık valla üzüldüm durumuna ,ben son sevgilime en son 1500 tl ik telefon aldım ve zorla kabul ettiridim kendisine.nerdeyse almayacaktı boşuna almış olacaktım.
Birşeyler beklemeyi bırak daha mutlu olursun. Beklenti içine girersen hayal kırıklığına ugrarn
böyle odunları nerden buluyorsunuz ?
memlekette ne kadar çok odun varmış...
para önemli ama senin için çok daha önemli belli ki adamın yerinde olsam sana tekmeyi basarım
Yandın sen dostum :D Tazmanya canavarı gibi çocukmuş enişte :D :D
sana en guzel cevap
bakınız : link
belkide düğüğn için para biriktiriyordur veya sana çok büyük biir sürprizz yapmak istiyordur ama genede cimri gibi :/
Sende haklısın biraz ince düşünmesini istiyorsun normal olanda bu .
Bir ömür boyu böyle yapacaksa işin zor iyi düşün..
sevgilin tam bir yiyiciymiş hakketen hiç olmadı git bir koli yumurta al nedir yani. hiç sevmem böyle pinti erkekleri de ya.
Spor yapmak çok istiyosan git sahilde yap madem. Sen tektaşta da sorun çıkarırsın şimdi :/
Sahilde? :) algılayamadığın bir şey var galiba beni spora yazdır demiyorum çocuğa sadece jestler beklyiorum artık
çok aradınmı bunu ben 8 aydır biriyle çıkıyom istemedigim halde çocugun bütün para hesabı benim ellimde ve her ay ihtiyaçlarımı karşılıyor
tipiniş sevıosan eer bırak bnce daha guzelını bulursun elvet huyu kötu bunum ne demısler yüzü güzelle 10 yıl gönlü güzelle 100 yıl yaşarım :)
bence çok itici bir durum bir erkek için bırak sen onu derim ben evlenince daha çok üzülürsün
yuh aileye bak senın bunlara katlanman mallık kbakma..
bence ondan birşeyler beklemen doğru değil yanlış düşünüyorsun
peki paran olmadığını biliyor mu? belki sorunun yok sanıyordur ondan rahattır bu kadar.
offf offf o nasıl bir erkek ben parasız gezerim sevdiğimi eksiksiz bırakmam
Yaptığı ayıp. Bir kızla bu kadar ciddi düşünsem onun elini cebine attırmam. Çok kötü bir durum bu.
cimriymiş bnce aşırı hemde ve düşüncesiz bırak onu gitsin yoluna
ne cimri bir sevgilin varmış.s para nedir ki yha ben hiç önem vermem karşımdakinide öyle isterim
zamanında çok kazık yemiş olabilir. ne tanıdıklarım var benim kızın her alışverişini yapan, işten ayrılınca terk edilen. vb. o yüzden yargılamadan önce geçmişini de bilmen gerekir.
hemen bitir bu saçmalığı, ömrünü geçireceğin adam bu kadar ucuz olmamalı
1000 tl ye kedımı alınır* kodumun salagı ?
Dünya'da o kadar insan varken sen bunu nasıl buldun odunların kralı resmen :D
şunu bir karara bağlıyalım onu sevdiğin için mi yoksa parası içinmi ?
Aşkta para hesabımı olurua böyle bir adamla evlenilirmi ya eziyet resmen
onunla bir gelecek dusunuyosan zaten kafanda bı sıkıntı vardor senın
psikiloga gıt bence
2000 tl maaşı var ve o kafadamı ? :D yuh ona inanmıyorum..
kedi ve spr salonu konusunda haksız olabilirsin fakat onun hande haklısın
nasıl bir adammı bu böyle:Sbi kere daha düşün sen istersen
k.bakama ama aptallık sende böyle bir inssanla nasıl geçinmeyi düşünüyorsun ya koy kapının önüne