Merhabalar öncelikle burdan olmadığımı söyleyeyim soruma en hızlı buradan cevap alacağım için buraya üyelik açtım. Bugün başıma gelen olay benı çok üzdü. Gazi mahallesinde olay çıktı gittik bu arada PÖH namı diğer üç harfliler ekibindeyim. Biraz sert davrandık çünkü arkadaşımıza taş attılar ve kan revan içinde kaldı bu durum sinirimizi bozdu. Sonrasında bir vatandaş bize sevmiyoruz sizi istemiyoruz maaşınızı biz ödüyoruz bize saldırıyorsunuz gidin bu ülkeden rahatlayalım dedi. Zoruma gitti gerçekten bu kadar mı değerimiz benim ve arkadaşlarımın güvenliğiniz için uyumadığımiz geceler var eşimi 3 gün göremediğim günler var üzüldüm çok üzüldüm
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılSizleri biz çok seviyoruz ama, ama , ama öncelikle şöyle anlatayım türkiyenin halini sana, insanlar devletin polisini görmek istiyorlar karşılarında herhangi bir siyasi zümrenin polisini değil. Bu diğer devlet kurumları içinde geçerli, yakın siyasi tarihimizi biliyorsun, devlet kurumları siyasi kurumlar gibi davrandıklarında her zaman halkı karşısına alır bu genel geçer bir kanundur. O nedenle halkın bir kesimi size siyasi otoritenin polisi gözüyle baktığından saygı göstermiyor. Haklı veya haksızlar buna ben karar veremem ben sadece tahlil yapıyorum. Diğer bir kesim ise, zaten artı niyetli devleti sevmiyor seni sevmesini hiç bekleme, Diğer başka kesim ben de dahilim sizi çok seviyorum ama kırgınım, diğer en son kesim ise sizi sevenler. Dahil olduğun teşkilat yüce bir teşkilat öncelikle gurur duymalısın ama öz-eleştiri yapmayı ihmal etme. Hataları kabul etmek gerekiyor, bazı devlet kurumları zaman zaman halk ile küsebiliyorlar bu olabilir buna takılma ama "maaşını ben veriyorum gibi sözlere" hiç itibar etme ve onlara şunu söyle "o zaman kim ne kadar para veriyorsa ona göre hizmet edelim kabul mu de, etilerde 24 saat çalışalım esenlerde 4 saat de onlara." kırgınlıklar olsa da seni sevmeyen ölsün kardeşim benim :) Ama eleştiri yapmayı bırakmamak lazım. :)
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 676 cevap paylaştı. Tabikide ülkemizin polisisiniz ne kadar hatalar olursa olsun elbette sizleri seviyoruz gururlaniyoruz. Ama bakiyosun mesela gezi parki eylemlerinde o kadar sert davranildi ki. Tamam denildikce polis bile bile o biber gazini oyle sıkıyor ki polis arkadaslariniz. O jopu olduruseciye vuruyor ki. O kizlari saclarindan surukleyerek goturuyor ya. Şöyle söyleyelim içlerinizde mesleğinize leke süren ve o mesleğe layık olmayan sürüsüyle insan var. Sizler bizim polisimizsiniz bizi korumakla yükümlüsünüz onun değil.(Kimden bahsettiğim açık rte)
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın o gezi parkı eyleminde her ateş emrinde benim içimden bir parça kopuyor gibi hissetmiştim hatta bittiğin de oradaki insanlar la tokalaşip birbirimizden özür dilediğimiz bile olmuştu çok zor bir dönemdi her iki taraf için de gezi parkı olayları
Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aslinda polislerden haberlerde o kadar cok seyler oluyor ki bir zamanlar bende nefret ediyordum adam ornegin yoldan geciyor polis adami dovuyor adam kendini korumak icin baska bir polisi aramak zorunda kaliyor eylemlerde yine ayni sekilde is ve isci haklari ile ilgili eylemler yapiliyor tazyikli su sikiyorsunuz sanki dusmana sikar gibi yani ne bileyim kadinlarin saçını cekip surukleyen poliste gordun polislik mesleginin asil adabini bilmeyen milyonlarca insan var daha bu liste uzar ama hepsini yazamam buraya
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın aynı olayı yaşadık sıradan bir memur polis bir vatandaşı hırpalamisti rütbesi düşük olduğu için biz müdahale edebiliyoruz gerçek şu ki üniformalı polisler Vicdansız
Soran+1 yılAllah razı olsun evet öyle tipler var ama şunu söyleyebilirim ki JÖH ve PÖH den öyle biri çıkmaz diyebilirim:)
Soran+1 yılHaklisin
Üzülme abi değerinizi bilmeyenler var ama hayır duanızı eden de var nankörlük edenlere aldırma siz sonuna kadar mücadele ediyosunuz biz rahat rahat evimizde uyurken kim bilir siz şafak operasyonlarına cıkıyosunuz hakkınızı ödeyemeyiz yaşasın polis ve askerler jandarmalar iyiki varlar <3 benim babam da polis doğuda iyiki varsınız <3
24 Yorumla
Soran+1 yılAllah babana ve diğer polis askerlere yar ve yardımcı olsun :)
Soran+1 yılEvet bu aralar karışık ve size de bir tavsiye veriyim gelen ihbarlara yönelik babanın haberi vardır gerçi taksim, etiler, Cihangir, Ortaköy gibi lüks kalabalık mekanlardan uzak durun kalabalık demek çok fazla can kaybı demek bu zamanlar da
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
22Cevap
+1 yılBen polis gördüğüm vakit hâlâ gururlanirim. Küçükken hazır ola geçer selam duruşunda dururdum :D Polisleri , askerleri çok ama çok seviyoruz onlar bizim canımız kanımız. Ama bazıları cidden görevini kötüye kullanıyor. Siyaset işin içine giriyor siz hirpalaniyorsunuz. Allah yardımcınız olsun
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim kendi ekibinden bile var öyle insanlar kabul ediyorum her polis asker iyi değil fakat genellendirme yapılması üzüyor beni
- +1 yıl
Üzülmeyin insanoğlu hep nankör. Sadece polislik için değil ki mesela en basitinden bir insana sürekli iyilik yaparsın ama bir kez hayır dersin veya ona ters gidersin bu sefer kötü olursun. İyiliğin kıymeti kalmadı bu devirde. Üzülmeyin onlar vefasız insanlar, siz olmasanız bu ülkenin hali ne olur? Hirlisi, hırsızı tecavuzcusu, eylemcisi, kacani, kovalayani bin türlü insan. Canınızı tehlikeye atan insanlarsiniz siz gurur duyun kendinizle 2-3 kendini bilmezi de takmayin. Polise taş atan in elleri kırılsın.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim anlayışınız için
+1 yılKardeş polis kisvesiyle millete hava atma. Amirlere amirim deniliyor ancak. Geri kalana komiserim, başkomiserim deniyor. Amir konumunda olduğunu sanmıyorum. Ayrıca polis maaşı batıda 2900 tl değil, tam atamamışsın. Ayrıca vergiler yükseldi, 1500 tl aldım demek nedir arkadaşım? Başka yerde söyleme millet güler. Bir pöh kendisine asla 3 harfli dedirtmez. Ha eğer iddialıysan mesaj kutum açık. adını, Bulunduğun birimi mesajda gönder bakalım doğru muymuş. O düşük rütbeli polisleri falan da konuşuruz. Ha eğer yoksa öyle biri o zaman da buldururuz. Polis kisvesinde konuşmak da öyle azımsanacak suç değil.
10 Yorumla
+1 yılYok onların dediği gibi değil.
Ben trakyalıyım bizde askere polise memura hürmet vardır
Ama şahsi olarak polisler hiçbir zaman destek olmadı bana aksine hep zorluk çıkarıyorlar hemde çok ağır zorluklar. senin zoruna gitmiş söylenenler.
Bana yapılanları bilsen teşkilatından utanırsın. Çok yakın 2 arkadaşım da pomem.
Ama sevmiyorum arakadaş polisleri. fakat kinim yok.12 Yorumla
Soran+1 yılHocam haklısın sonuna kadar ama bizde emir kuluyuz biliyorsun gezi parkı olaylarında biz gitmiştik biber gazı atmak istemiyorduk bunun yüzünden tutanak yedik böyle işte baştaki adam değil evet bir memur olarak söylüyorum bunu başımızdaki insan halkına ufacık değer vermiyor
- +1 yıl
Birader sizin şu anki olay anarşi. sert davranmakta haklısınız bir şey diyemem. ama bana yaptıkları ınan insanlık suçu
Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Canınızı sikmayin dostum sizlere sukretmesi gerekenler de var gorevinizi yapiyorsunuz en nnihayetinde polislerle hic bir derdim olmadı bakma sen o diyenlere. Parasini onlar odemiyor sonucta sizde bir annenin evladisiniz sen olmasan baskasi olmasa ulkede polis olmasa ne olurdu
10 Yorumlasen bakma görevini dogru şekilde yapıyorsan helaldir o para ayrıca polislerden sadece işlerine gelmedigi için nefret ediyorlar gecenin 3 üydü çarşıda bir allahın kulu yok polis çevirdi kimlik kontrolü diye oturduk sohbet ettik brilikde çok da keyifliydi önemli olan polis vs olması degil kişilik meselesi sırf polis oldugun için nefret duyuluyosa sende hiç kafana takma
10 Yorumla
+1 yılYok be ne sevmemesi sizler bizim baştacımıssınız. Dayımın 2 oğlu polis yangemin kardeşi polis ailede askerde çok. :) Nezaman bir polisle karşılaşsam selamda veririm halini hatrınıda sorarım. Allah hepinizi korusun. Kendini bilmez 3-5 kişinin laflarına üzülme. 👍
10 YorumlaSen Bir vatandaş dediğin o hain adamı neden sanki çoğulmuş gibi dikkate alıyorsun ki. Bazı yerlerde çok az da olsa hainler bulunur bu hiç bir zaman yetmiş dokuz milyonu asla temsil etmez. Görevini yasalara uygun yap ki yapacağınıza inanıyorum başınız dik alnınız açık olsun. Bu Millet arkanızda. Unutma Bu Millet arkanızda.
10 Yorumla- Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılo götüü kırıklara gece gece sövdürme beni be hocam he devlet malına zarar verip devletin koruma teşkilati gelince adamlara zarar verince istemiyoruz olacak yaptıgınız işi siniri stresi çekmek kolay değil ve sizin gibi vatan evlatlarının değerlerini üç beş gereksiz belirleyemez
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPoliside askeride seviyoruz ama devletin polisi devletin askeri olmak gerek insana insanca davranmak savunmasız masum yürüyüşlerde bile çok sert davranan saçından sürüklüyenler oluyor insan bu görüntüleri görünce vicdan yok mu diyebiliyor mesela gezi olayında biber gazını adamın vücuduna isabet ettirdi diye birbirine çak yapan polisler gördüm neyin sevinci karşındaki kim her meslekte olduğundan daha fazla bazı polis arkadaşlarda ego şiddet yanlısı olanlar var kimseyi genelleme yapamayız haksızlık olur ama polis arkadaşları zorda bırakacak emirler yüzünden insanlar mağdur oluyor hem polis hem vatandaş olarak birbirimizi sevmeye saymaya mecburuz ama başımızdakilerin yanlış kararlarına saygı duymak zorunda değiliz sizinde işiniz zor istemediğiniz şeyleri yapmak zorunda kalarak psikolojiniz zamanla bozuluyor.
00 YorumlaAbi bizim bu vatana emek veren adam gibi adamlara saygımız sonsuz Allah yardımcınız olsun Allah vatanı bolmek parçalamak isteyenlere fırsat vermesın sız canınızı sıkmayın bır ulkede 14-15 yaşndakı bir çocuk polise askere molotof taş atıyosa sılah sıkıyosa o ölmeyi çoktan hakediyordur sız bizim koruyucu şerfli abilrimizsiniz vatan size minnettardır ellerinize yureğinize sağlık :)
13 Yorumla
Soran+1 yılİnanır mısın 8 yaşındaki çocuktan taş yedim ve yine ben kötü oldum orada
Soran+1 yılHaklisin çok haklısın bizim çocuğumuzu esimizi düşünen yok bişey olursa vatan sağolsun vatan sağolunca benim eşim çocuğum huzura mi eriyor
Valla ben çok severim. Polis olsun asker olsun hepsine saygım var. O taş atanları da sen bneden çok daha iyi biliyorsun. Şrfsiz hepsi. Heleki bizim için gece gündüz demeden savaşan pöhe dünden saygılıyım :) Allah yar ve yardımcınız olsun :) Siz dandik insanları takmayın. Seviliyorsunuz
10 YorumlaDiğer konusunda 508 cevap paylaştı. Kardeşim biz sizi seviyoruz sizde işinizi yapıyosunuz ama şimdi gelip gözümüze, götümüze oramıza buramıza sokuyonuz gazları ( yaşamadım ) bu durumdan şikayetçiyiz
13 Yorumla
Soran+1 yılAf buyur ki o emri veren ben değilim biz değiliz
Soran+1 yılAteşli silah emri her olaya verilmiyor biz de istemeyiz zaten verilmesini ama JÖH kendini tehlikede hissederse ateşli silah kullanma yetkisi var
+1 yılİnsanlara zarar verirken güvenliklerini sağladığınızı sanmanız...
310 Yorumla
Soran+1 yılHatırlıyorsun dur gezı parkı olaylarından sonra vergiler yükselmişti vatandaşın o surecte ne kadar maddi zarara sebep olduğunu bliyorumusun ve bunun bizim maaşimiza ne kadar etki ettiğini?
- +1 yıl
Hem suçlu hem güçlü...
Soran+1 yıl16 bin lira sirf istiklal caddesinde zarar var bir fidan 1 buçuk TL o 16 bin lira hasarı verene kadar oradaki her biri bir fidan dikseydi daha iyi olmazmiydi sence?
Benim maaşım 2900 TL fazla görünebilir ama uykusuz kaldığım günlere değmiyor emin ol 4 ay boyunca 1500 TL maaş aldım...- +1 yıl
Fidan dikmek tayyip beyi korkutmuyor. Cebe indirdiği paralarla ödesin işte maaşınızı zaten onun kölelerisiniz.
Soran+1 yılİşte senin gibi düşünen insanlar yüzünden bu ülkede ne polise ne askere saygı sevgi azalıyor
- +1 yıl
Saygı ve sevgiyi haketmiyorsunuz çünkü
Soran+1 yılSen güvenliği hakediyorsun değil mi nasıl olsa 155 var aradığında geliyor gerekirse canını ortaya koyuyor sonra maaşını ben ödüyorum oluyor ülkede vergi vermeyen insanlar var maaşımı veriyorsun diye beni taşlamaya hakkın yok yukarıda Allah var benimde çocuğum çocuğum var
- +1 yıl
Polislerin bana hiç olumlu katkısı yok. Biri babamı öldürse polisten yardım istemem o derece.
Soran+1 yılBiri babani öldürse öksüz maaşını kabul edersin ama o zaman da hani maaşını ben ödüyorum diyorsunuz ya o zaman da senin öksüz maaşını biz öderiz
- +1 yıl
Gerek yok annem zengin :)
Aranızda çok fazla insanlıktan nasibini almamış kişiler var. Her polise kötü diye bakmıyorum ama temkinli yaklaşıyorum yine de.
14 Yorumla
Soran+1 yılHalisin o kimliğe sahip olan bazı polisler çok fazla abartıyor olayı
Soran+1 yılÜzülmek. Değil de zoruma gidiyor işte eşim evde her dakika acaba bişey oldumu diye beni düşünürken biz gözümüzü bile yummadan bomba ihbarı olsun tehlikeli protestolar olsun hiç düşünmeden içine girerken böyle konuşulması
Sürekli karşı karşıya gelsekte, bizi joplayıp, dövsenizde razıyız.
Yeter ki siz şehit olmayın. Biz sizin gazinizi yemeye razıyız.41 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler biz sizin güvenliğiniz için her şeye razıyız yeter ki sizin gibi insanlar yataklarında rahat uyusun
+1 yılSizleri sevmeyen vatan hainidir.
Ve size kalkıp taş atan o elleri Allah kökünden kurutsun.
Sizin tek amacınız bizim canimizi korumak biz sizleri görmesekte sizin bizlerde asla ödeyemeyecegimiz kadar hakkiniz var nasıl olurda kalkıp sevmiyoruz. Gibi bir cümle kurabiliriz ki Allah sizi başımızdan eksik etmesin inşallah.00 Yorumla
+1 yılKardeşim bu milletin ağzını bırak sen popolarını anasını bacısını koruyan sizsiniz. Ülke dışına gidin diyor ya gidin bakalım başka ülkeler ülkeye girince nasıl koruyacak ailesini ağzına gelen konuşuyor kimsenin bir bok bildiği yok takılma böyle şeylere. Gerçek Türk halkı yanındadır. Bir şey diyeyim mi polisin uyguladığı şiddeti de sonuna kadar savunuyorum. Eğer ben kural dışı bir şey yapmışsam ve hala da inatla sürdürüyorsam gelin beni de dövün arkanızdayım sıkıntı yok.
00 Yorumla
+1 yılYaşadığım bir olay yüzünden sevmiyorum. Anlatmicam ama
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlatabilirsin bende seni aydınlatırim
+1 yılgenelleme yapmak yanlış.. her meslek grubundan işini çok iyi ve çok kötü yapanlar çıkar.. bir kişi yüzünden o meslek grubunu suçlayamazsın.. kaldı ki polisler ve diğer güvenlik güçlerimiz bizim baştacımız..
10 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hainler sevmez ancak başlarına bişey gelınce polısı arıyosa paşa paşa sevecek basit 😊
117 Yorumla
Soran+1 yılMaaşımı sen odemiyorsun kardeşim annen baban ödüyor sanıyorum 18 19 hadi 20 yaşındasın maaşımı zaten ödemek zorundasın emin ol annen baban polise askere daha saygılı yaklaşıyordur
Soran+1 yılNereye saldırdığını bilemediğin den önce fransız ihtilaline sonra makyaja bağladı konuyu bilmiyor ki ne kadar boş yorumlar olduğunu
Soran+1 yıl@rapnzell bence hiç tartışma değmez konuyu oradan makyaja sonra fransız ihtilaline bağlayan biriyle zaten tartışmaya girilmez kısaca bir şey bilmiyor konuşuyor diyelim geçelim
Soran+1 yıl@Ulaş18 kardeş demokrasi oku demokrasi 1900 lu yıllar dan bahsediyorsun o zaman ki yönetim farklı şimdi yönetim farklı
- +1 yıl
fransız ihtilali 1900 lerde olmadı. benim sıkıntım reza gibi adamların tutuklanamayıp abd tarafından hemen tutuklanabilmesi. bu kadar mı aciz türk polisi? sorguya bile alamıyorsunuz adamı. neden? çünkü hükümetin 1 numaralı adamı. ben genel olarak polisler hakkında konuşuyorum senin için değil. seçim zamanı elektrikleri kesip oyları çaldıkları zaman babam sandım başına gittiğinde orada kıdem sahibi polisler vardı babamın arabasının altına akp liler silah sakladı babam gördü şikayet etti yüzüne biber gazı sıktılar. bana nasıl savunabilirsin polisi? ortadoğu ülkelerinden farklı bir yönümüzü söylesene. ankaranın göbeğinde bomba patlar mitin haberi olmaz daha doğrusu görmezden gelir çünkü mitin başındaki rte nin adamı. bombayı hükümet patlatıyor suçu teröre atıp halka korku salıyor
- +1 yıl
Soruma cevap alamadım hocam. Bekliyorum halen.
Herkesi takmamak lazım hükümeti sevmeyenler polise zıt gidiyor genelde
113 Yorumla
Soran+1 yıl@Ulaş18 bu ülkede nefes alabiliyorsan biraz da hükümet sayesinde bak Suriye ye ne halde halimize sukretmemiz lazım
- +1 yıl
@Ulaş18 hükümeti sevdiğimi söyledim mi?
Ama hükümete karşı çıkacağım diye kudurmus gibi oraya buraya saldıran esnafa çevreye zarar veren polise zorluk çıkaran kufreden saldıran acizlerden nefret ediyorum. Her şeyin bir adabı var. Terörün ekmeğine yağ sürüp vatan millet aşkından bahsediyolar komik
Soran+1 yıl@Ulaş18 kaç kere gittin yurtdışı na ben sana söylim Almanya ve İngiltere ye polis kimliğim ile gittim ve orada bile türk polisine kendi ülkesinden fazla saygı sevgi var ha orada ki güvenliğe gelince duvara yazı yazsan vur emri var kardeşim
- +1 yıl
@Ulaş18 yurtdışındaki müdahaleyi burda yapsa o polise yapmadıklarını birakmazlar direkt tutanak tutulur adalet var mı tamam yok ama polisin arkası yoksa o da sadece emir kulu hükümetin her b. kunuda polise atmaktan vazgeçin sanki adamlar gönüllü askerlik yapıyo hükümete onlar devlet için çalışan Devlet memurları az mantık
Soran+1 yıl@Ulaş18 mitin başında ki adamı geç sen biz ondan emir almıyoruz rte den de emir almıyoruz onu üniformalı polis alır sadece kritik durumlarda cumhurbaşkanın dan emir alırız bizim başımız amirimizdir
+1 yılPolisleri sevmeyenlerin sayisi sevenlerin sayisinin yaninda sifir kalir bence. Çok önemli bir görev yapiyorsunuz. Gurur duyulmayacak gibi degil
10 Yorumla
+1 yılO vatandaşın işine gelmiyor kardeşim boşver üzülme sen.. Biz neden sevmeyelim iç huzurumuz için güvenlik teşkilatı olmak zorunda.
10 YorumlaDiğer konusunda 389 cevap paylaştı. sizler olmasanız bizler rahat olamayız ama hava atanlara ayar oluyoum
12 Yorumla
Soran+1 yılHava atanlar genelde üniformalı polisler dır kendilerinı fbı sanıyorlar ama yanımızda amirim amirim diye kıçımızdan ayrılmiyorlar
gazi mahallesinden ne bekliyosun ki. s onların sevgisine ihtiyacınız yok. Türk milleti yanınızda evellallah
20 Yorumla
+1 yılGörevlerini yapıyorlar , benim hiçbir derdim yok. polisle
10 Yorumla
+1 yılKeşke bizim burada da her olay olduğunda sizin gibi sert davranan polisler gelse. Allah aşkına olan oluyo vurulan kan revan içinde kalıyor polis en son geliyor. Bahaneleri de burası tehlikeli zırhlı polis gelmesi gerekiyor. O zaman zırhlı polis gönderin neyin saçmalığı bu anlamadım. Üstelik mahallenin başınd ada zırhlı araç genelde durur.. polisleri severimde bu olaylardan sonra sinir oldum neyse..
00 Yorumla
+1 yılHer meslekte olduğu gibi aranızda gıcık tipler var fakat meslek olarak saygı duyduğum ve sevdiğim bir meslekle uğraşıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılPolisleri sevmiyorum, polis mesleğini elinize alınca; 7 yıllık dostlarınızı unutup, ele veriyorsunuz.. Neyse..
00 YorumlaSize canım feda kardeşim sevmeyenler vardır tabi milletin kuyruğuna basıyorsunuz 😊 kuyruk acısı olanlar var artık ne koyduysak 😃
10 Yorumla- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılSize canım feda kardeş ama biber gazıyla yıkandığım günü unutmadım :d
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltaş atılmadığı zamanlardada insanlar ayırmaya gittiğinizde sanki sizin kavgalı olduğunuz kişilermiş gibi dövmeniz biraz abartılı şahsi gibi değilde görev olarak yapsanız daha iyi
00 Yorumla- Diğer konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılgörevini Hakkı ile yapan her kişiye saygım sonsuzdur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar nankör ve bencil. Sizin hakkınızı ödeyemeyiz. Türk polisi bizim gururumuzdur. Bazılarının işine gelmez o yüzden öyle derler. Siz asaletinizi koruyun. Allah yardımcınız olsun
00 Yorumlasen arabaların altına silah saklayan ak partililere ses etmeyip halkın kafasına ses bombası atarsanız tabiki sevmezler sizi bende sevmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPolisi askeri severiz ama sizde abartmayın biz vatanı koruyoruz tapın bize havalarına girmeyin parayla yapıyorsunuz hemde vatan koruma söz konusu olunca herkes bir asker olabilir.
00 Yorumla
+1 yılPolisleri yoneten devlet zaten. Polis araci. Polise sinirlenmemek gerek. Siz isinizi yapiyorsunuz da vatandasa sert davranmak acı.
00 YorumlaDiğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Gazi mahallesinden bahsediyoruz, salla gitsin
10 Yorumla
+1 yılBoşver o bosbogazlari
Iyiki varsınız00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTROLLL :D Saçma salak hikayelerini kendine sakla.
01 Yorumla
Soran+1 yılGörüşüne saygım var..
alirim bir dal ^_^
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen çok severim
00 Yorumla - Diğer konusunda 21,5b cevap paylaştı.
+1 yılseveriz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizin başınız kim?
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz PÖH üz direk mit e bağlıyız TSK dan çıkan emir önce genel kurmaya gidiyor sonra ise genel kurmay başkanlığın da onaylandiginda bize emir veriliyor polisiyenin en yüksek rutbelerinden biri denilebilir
- Diğer konusunda 15,7b cevap paylaştı.
+1 yılPolislere nötrüm
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri