Cinler Kuran okurmu?

2 aya yakındır sürekli kabuslar görüyordum. Sonra geceleri uyku sorunum basladı. Uyku ilacı aldım kabuslar devam edincede psikologa gittim. Ama annem baya dindar biridir. Bunun öteki yanını dusundu. Uyurken yatagımın üstüne ayetel kursi asmaya basladı. Sonra hersey duzeldi. Sıkıntım kalmadı. 3 gün önce annemler hasta ziyaretine gittiler. Evde yalnizdırm. Inanin aklımda cin ya da baska bir sey yoktu. Sadece uyudum. Sonra gece dürtülme gibi bir hisle uyandım. Komidinde tepemde asılı olması gereken dua vardı. Duzgunce konulmus. Cok korktum telefonla annemleri aradım hemen gelin diye. Yatagın altına girdim. Salondanda sesler geliyordu. Sonra sesler iyice netlesti. Yorgandan kafamı kaldırdıgımda gordugum seyi anlatmak istiyorum etrafım tamamen hertarafı oryulu gozleri gozuken insan seklinda ama gozleri daha farklı varlıklarla sarîlmıstı. Ve Kuran okuyorlardı. Cıglık attım seslerini yukselttiler. Bildigim tum duaları gozum kapalı okudum. Actıgımda hersey normale donmustu ve ayetel Kürside olması gereken yerdeydi. Sonra hayal oldugunu dusunerek rahatladım zaten ailemde gelmisti. Dün gece yine dürtüldüm ama bu sefer sallanıyo gibiydim. Korktum acmadım gozlerimi ve hic duymadıgım bir ses adimi seslenip durdu. Yinede bir sey olmadı. Anneme soyledim hocaya gitmeye karar verdik. Bu olaylarin mantıkli aciklaması var mı?
Cinler Kuran okurmu?