Birde bunlar kadınlar lavobasını mı yoksa erkekler lavobasını mı kullanıyor

Bu tip bir eş cinselse yani gey, erkek, hayat kadınlığı yapan Türkiye'deki bir erkek -pardon, transeksüel ise ama o... ya da bu kadar hakaret olsun yani- ise yine mavi. Youtube adlı web sitesinde "Avea Müşteri Hizmetleri Komik Travesti" başlığını tarattığında karşına çıkan ilk video, senin için aydınlatıcı olacaktır. Okşan, gerçek bir travesti. Danimarka'da ve Hollanda gibi ülkelerde durum farklı mıdır bilmiyorum.
Ben düz bir erkeğim ve eşcinsel arkadaşlarım var Allah var iyi insanlardır ve ne yaparlarsa yapsınlar hiç umrumda değil ve tercihlerine saygı duyarım ve Onlarıda Allah Yarattı..
Keşke önce lavabo demeyi öğrenseymissin.
Cinsiyeti neyse onu kullanıyor. Bir kadının kadından hoşlanıyor olması erkekler tuvaletine mi girmesini gerektirir?
Kadın görünümlü olanlar hangini kullanıyor pampa sen anlıyorsun sanırım
Cinsiyeti neyse o kimliği kullanıyorlar, lavabo konusunu dalga gecmek için mi sordun anlamadım, kadın eşcinsel işemek için pisuvara mı yapacak çişini,,,
Cevap
8Cevap
Türkiye'de kabul gören 2 cinsiyet var. onlar da kadın ve erkek. biri mavi, biri pembe. vücudundaki cinsel uzuvlarına göre kadın veya erkek olarak nitelendirilip nüfusa kaydediliyor.
kendilerini nasil iyi hissederlerse. Onlarda insan canim
Bu soruyu bende merak ettim şimdi turuncu ve mavinin karışımı ne
Eşcinsel değilim ama lavabo deyince söyleyim dedim ben hiç birini kullanmıyorum çünkü altımda bez bağlı benim :)
Sen nasıl kullanıyorsan onlarda öyle yani
Kardeş bu yaşa kadar nasıl hayatta kalabildin sen?
gökkuşağı resimli nüfus cüzdanı
Boş olanı kullanıyorlar.
yarısı pembe yarısı mavi oluyormus knk
Lut kavmi pasaportu taşıyorlar
hiç güleceğim yoktu ☺☺ akşam akşam wledmjwlk
Soruya bak :D
lut kavmi
renkli
Gökkuşağı
Guldurmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar