AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet kardeşim bu belge eşcinsel bireylerimize verilen bir belgedir. TSK, eşcinsel bireylerimizin askerliğe elverişli olmadığını onaylayıp , kişiye, halk dilinde "pembe teskere" veriliyor
Bana verirler mi?
sen eşcinsel misin?
Evet
Askerlik ne zaman? belli mi yani
Psikolojik sorunlarım nedeniyle 2 yıl ertelendim yarın heyetim var
Tamam kardeşim. açık açık anlatacaksın heyete durumu. Ama askerlikten yırtmak için bunu yapıyorsan bence yapma başın derde girebilir. ama gerçekten eşcinselsen bunu açık açık söyleyeceksin. ben eşcinselim komutanım diyeceksin onlar zaten sana ne yapman gerektiğini söylerler. bir kaç muayeneden geçeceksin ama
bak sana bu süreci yaşamış ve anlatan birisinin blogunu paylaşcam oradan oku.
kaosgl.org/.../pembe-tezkere-surecim-selam-ben-escinselim
Psikiyatri doktoruma söyledim zaten oda bana bunu belirt dedi zaten heyete psikiyatri doktorum girecek kanıt var bende gösterebilirim
korkuyor musun?
Ne konuda
O halk arasında alay etmek için kullanılan tabir. Eşcinsel ve trans bireylere askerlikten muafiyet veriliyor.
Ben almak istiyorum ne yapmam gerekiyor
Askerlik yoklaman geldiğinde ilk olarak aile hekimine durumu anlatacaksın. O seni askerliğe elverişli değildir diye bulunduğun şehirde bu işlerle ilgilenen hastanenin psikaytri bölümüne yönlendiren bir kağıt verecek. Orada psikaytrla görüşeceksin, heyete çıkarabilir, kimsenin nereye yönlendirmesi gerektiğini bilmediği işlerle uğraşacaksın.
Ziya, atma verilmiyor çoğuna, bizzat şahit oldum bir kaçına
Karar verin ben eşcinsel bireyim herkes başka bir şey söylüyor beynimin içine ettiniz
@Richardgör ben o kadar detayını bilmiyorum
Ben gözümle askerlik yaptıklarını gördüm
Bu bayan arkadaş askerlik yaptıysa sonradan batan olduysa, bilemem tabi, 😆😆😆
Onlar gitmek istediği için bu gayet normal
Ben bizzat aldım bu süreci biliyorum bu yüzden. Fakat ben eşcinsel değilim, eşcinsellere neye göre kanaat getirdiklerini bilmşyorum. Bildiğim şey şu ki askerlikten muaf olduğun sicilinde yazıyor fakat nedeni yazmıyor. Eğer erkeklerin içinde sorun yaşayan abartı hareketleri olmayan birisiysen askerliğini yapmanı tavsiye ederim. Sorun yaşarsın iş alımında.
Herhalde başınaiş geleceği düşünülürse terhis ediyorlar
Kızlar askerlik yapamaz askeriyede kızlara yer yok cinsiyeti erkek ama kız olanlardan bahsediyorum gaylerinn askeriyede işi olmaz böyle kardeşim lar vatanımı koruyacaak
Sen bi sus ya
Niye zoruna mı gitti olun
Evet. Benim de almayı istediğim ama alırsan iş bulmanı zorlaştıracak şey.
Ben almak istiyorum ne yapmam gerekiyor
Neden iş bulmanı zorlaştırsın? Nereden bilecekler ki?
Yani, bir yandan askere gitmekten kurtulmaya çalışırken, meslek olarak da asker olmak istiyorsan o zaman başka tabii... Ama bu bayağı garip olurdu.
@gulleak muaf olmak kamuda çalışmaya engel oluşturuyor. Mesela ben mühendislik okuyorum ve iş ilanlarında yapmış olmanı şart koşuyor. Askerden muaf olmak zor bir şey.
Esefsudan izleyebilirsin. Youtubeye esefsu askerlik yaz o anlatıyor.
Alır mıyım ben sence?
Askerlikten muaf olmak kamuda çalışmaya engel teşkil etmez diyor, askerliğini yapmış olmanın talep edilmesi büyük ihtimalle bir noktada işi bırakıp askere gidecekleri almak istemediklerindendir. Sen sonuç olarak askerlik olayını aradan çıkardın bir bakıma, sorun olmayabilir. Bu ilanlara başvurdunuz mu?
iş bulman falan zorlaşmaz kardeşim o eskidendi. Artık bunlar şehir efsanesi oldu
@DamirAdalı askerlikten muaf olmak sıkıntı yaratmasa bile bunu ailenin öğrenmesi cinayete bile sebebiyet verebilir. Benim en korktuğum nokta burası.
çok derin mevzu bu. dur sana mesaj atacam bu konuyu konuşmak istiyorum seninle
@DamirAdalı atabilirsin.
atcam ama şu an biraz işim var. akşama doğru konuşuruz bu konuyu. fakat sana mesaj atamıyorum sen at bana mesaj
@DamirAdalı şu an atabilirsin ben xper 1 im ve atamıyorum. İstediğin zaman yazabilirsin.