Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama. Ne yapmış olursan ol. Ne yaşamış olursan ol. Hayatını kaybetmen seni kurtaramaz. Sevdiklerine acı verir. Hayatta her zaman yeni bir başlangıç şansı vardır. Hem bu dediğin öpüşme sarilma gibi şeyleri herkes yapiyor. Önemli olan her gün başka biriyle birlikte olup insanların duygularıyla oynamaman. Yaşamak güzeldir.. Nefes aldığın her an değerlidir. Ne zaman ne olacağı belli değil. Hani derler ya gün doğmadan neler doğar. O hesap iste. O yüzden sıkma canini. Ben iki arkadasimi boyle kaybettim.. O yüzden bunu yazmayi kendime görev edindim her kimsen sana. Hiçbirşey o kalbinin atmaya devam etmesinden önemli değil. Bir daha boyle birşey düşünme sakın.. Unutma hayat güzeldir :)
114 Yorumla
Soran+1 yılnamussuz biri içindemi?
Cevap sahibi+1 yılHayır. Ama sen yaptıklarından pişman olmuşsun. Bir daha yapmazssan tövbeni edersen kabul olur.. Allah affedendir. Hem de bu mübarek ramazan ayında.. Her zaman bir yol vardır sen yeterli bul o yolu..
Soran+1 yıltövbe ettim sonra asla yapmadım ama hala kendimi hayat kadını kadar pis ve namussuz olarak görüyorum
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasınki daha..
Soran+1 yıl20 oldum
Cevap sahibi+1 yılDaha genceciksin ya sen bunlari aklin başındayken bile yapmis sayilmazssinki :) Bundan on sene sonra yaparsan bu dediklerini hissetmen normal olur. Ben ne namuzssuzlar gördüm. Bir iki sarilmayla hayat ladini olunmaz. Tamam doğrudan değil tabi ama. Hata olarak kabul edilebilir. Ve bir daha yapmamissin. Bence boşver artik takma 😌
Soran+1 yılkeşke elimde olsa unutsam herşeyi :(
Cevap sahibi+1 yılNerelisin
Soran+1 yıladanalıyım
Cevap sahibi+1 yılEğer yakın olsaydık sana ben unuttururdum. Bana güven verecek bir kadın lazım. Sen bunlari daha önce yapmis ama çok ileri gitmemiş pişman olmuş bir kadinsin. Yaptigini namuzssuzluktan saymiyorum. Ama normal bir insanla evlendiğimi düşünüyorum da o her zaman bunu yapabilir. Beni aldatabilir. Güvenmiyorum.
Soran+1 yılçok temiz insanlar varinann inşAllah karşına çıkar
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Eğer konuşmak, dertlesmek istersen.. ya da niye isteyesinki ben gorevimi yaptim ya bunlari takma kafaya kimse dört dörtlük değil ☺
Soran+1 yılçok teşekür ederim gerçekten ayırdığınız vakitiçin içimi rahatlattınız Alllah razı olsun..
Cevap sahibi+1 yılSizdende. İyi geceler..☺
En İyi Cevaplar
+1 yılBu gördüğünüz iğrenç yerde sırf çok ucuz diye 4 sene iskender yedim geçmişimden utanıyorum kendimden iğreniyor ve nefret ediyorum, Yıldız Tilbe gibi geçmişim var lütfen beni dışlayın.
scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/.../...23127075_n.jpg01 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçme lütfen
"Rabbin seni terk etmedi ve sana darilmadi" bunları hissetmen güzel birşey unutma ki zararın neresinden dönersen kârdır ama bir daha düşme bu hatalara ve Allahtan af dile o çokca bağışlayandır önemli olan bir yanlışın peşinden diğer yanlışı yapmamak intihar gibi. Ama iyi yandan dusunsene şu an hâlâ yaşiyosun ve hatalarını fark ettin ya hatalarını fark edemeseydin ki hatalarını fark etmeyip üstüne daha çok ekleyen de var yani demek istediğim o ki ablacım herşeyin kurtuluşu elinde bence inşallah en kısa zamanda bu durumdan çıkarsın Allah yar ve yardımcın olsun.:-):-)
23 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol güzel kardeşim ama kendimi namussuz olarak görüyorum :(
- +1 yıl
Öyle düşünme namussuz başka şeyler yapanlara denir senin yaptığın şey sadece ahir zaman fitneliklerine uymakti ki etrafımizda bunları yapmayan yok nerdeyse bunları o kadar normalmis gibi gosteriyolar ki artık dusmemek elde değil önemli olan sahasını yapmadan bu gaflet uykusundan kurtulman ve şeytanın zincirlerini kirabilmen
Soran+1 yılnamaz kılıyorum çok şükür tövbe ettim ama her aklıma gelince ölyor gibiyim iffetlikızları görünce yerin dibine giriyorum :'(
Saçmala boyle bir sebepten dolayı intihar edilir mi
19 Yorumla
Soran+1 yılama çok pis hiisediyorum :(
Soran+1 yılmesaj atamıyorum ki :(
Soran+1 yılyeniyim ya olmuyor
Soran+1 yılçok sağol canım benim tamam :(
Soran+1 yılbir nebze rahatladım şu an iyiki varsınızz sizin için dua edecem hep mutlu olun inşAllah malesef siteden çıkıcam ama o kadar iiyi geldinizki bana sizin gibi iyi kalpli güzel insanların Rabbim sayısnı arttırsın Rabbimin razı olduğu kullardan olun hep mutlu olunn.. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılPsikolojini daha çok bozma böyle düşünerek. Milletin altina pas paş olupta kimse geçmişinden dolayi o
nunla evlenmeyi istemeyince de çikıp Türk erkekleri geri kafali namusu bacak arasinda ariyo diyecek kadar düsmemişsin.116 Yorumla
Soran+1 yılartık intihar etmek istemiyorum herkes çok güzel yorumlar yaptı kendimi hala temiz görmüyorum halaa vicdanım rahat değil ama en azından şu an için intihar fikrinden vazgeçtim namussuz biri olsamda yaşamak istiyorum artık belki ilerdeki eşim anlayışlı olur ben kendimi affetmesemde o affeder
- +1 yıl
Allaha tövbe et. Önemli olan 0nun affetmesi değil mi? Onca haltı yiyip kendini hakli cikartmak için Namus bacak arasinda değildir saçmaliğini söylemiyosun hiç yoksa. Her insan çahillik dönemi yaşar senin bu yaptiklarini da yapar. Bende yaptim cahilken öpüsme falan . Ama ileri gitmedim. Gitmekte istemiyorum ileri kimseyle.
Soran+1 yıltabiki zaten tövbe ediyorum hep affetsin diye Rabbim. Onlar ayrı bir namussuz ama bende temiz değilim işte eşimin yüzüne bakabilcek kadar
- +1 yıl
İlişkiye girmedikten sonra kirli değilsin?
Soran+1 yılama kendimi çok kirli hissediyorum ne fark varki arada sanki
- +1 yıl
Kirli olmak bu değil? Sen demek ki binlerce kez ilişkiye giren kizlari görmemişin hiç? Onlara göre namus bacak arasinda değil. Namus bacak arasinda değil. Zaten hepsi bisikletten düşüp kaybediyo bakiretini ne hikmetse? Çikip 0ndan sonra evldnecek adam yk diyorlar? Ben hiç bir kadinla iliskiye girmicem, evlenirkende milletin altina pas pas olan kizla evlenicem öyle mi? Allahtan reva mi bu?
Soran+1 yılöyle kişileri Rabbbim ıslah etsin karşına tertemiz birini çıkarsın inşAllah
- +1 yıl
Zaten bitek Allahin adaletine güveniyorum zaten. Çikar elbet bakacaz ;)
Soran+1 yılaynen dua edeceğim sizin için Rabbim gönlünüze göre versin..
- +1 yıl
Sağolun ;)
- +1 yıl
Intihari felan da aklindan çikart tamam mı
Soran+1 yıltamam söz :) zaten çok günah biliyoruma ama bian gaflete düştüm Rabbim affetsin
- +1 yıl
Olur böyle şeyler bir an boşluğuna gelir insan ne dediğini bilemez. Hayat bize sunulmuş en güzel hediye iyi kullanalim ;) kolaydır ölmek zor olan kalıp mücadele edip yüzleşmektir gerçeklerle
Soran+1 yılçok haklısın öyle yapacağım. Çok teşekkür ederim artık daha güçlü hissediyorum pes etmek yok
- +1 yıl
Allahin bize sunmuş olduğu sinirsiz güç olan beyin varken pes etmek insanoğluna yakısmiyor zaten. Insan yorulabilir hem psikolojik hem bedensel ama gücünün siniri yok. Kendini keşfettiğinde tabi. Gücümün siniri yok. Asla pes etme ;)
Soran+1 yılçok haklısınn kesinlikle..
+1 yılacıkcası bu noktada ıkımızın goruslerı ayrılıyor ben boyle seylere bu sekılde bakmam fakat saygı duyarım sana, sonuc olarak cahıllık olarak dusunuyorsun ve 3 yıldır yaşamamıssın fazla kafana takma her insan hata yapar
211 Yorumla
Soran+1 yılnamussuzluk olarak görüyorum
- +1 yıl
kendine bu kadar yüklenme derim
Soran+1 yılsence ne peki
- +1 yıl
Dediğim gibi ikimizin görüşleri çok farklı ben birlikte olmuş olsan dahi hatandan ders al devam et hayatına derdim
Soran+1 yılama ilerde eşime temizim diyemicem bu çok acı veriyor
- +1 yıl
Eşin diyebilicek mi sanıyorsun, ben birlikte olmanı teşvik etmiyorum fakat tek taraflı bakmayın
Soran+1 yılya tertemiz biriolursa ona nasıl kıycam?
- +1 yıl
İnsan öldürmedin insan öptün
Soran+1 yılilk onu öpmeliydim :(
- +1 yıl
Ona saygı duy, onu sev şüphe etme kendini ada bunlaı düsün
Soran+1 yılonu çok sevecem Rabbim izin verdikce onu mutlu etmek için herşeyi yapcam inşAllah vicdanım rahatlar belki azda olsa
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörende bir şey olmuş sanacak, Allah'ın delisini seni.. Sadece saçmalıyorsun ve annen için üzüldüm.. Babanı da maymunlar s. ksin. İyi akşamlar.
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler ama elimde değil kendimi çk kötü hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılİyi bir kız olmaya çalıştığın için kendini kötü hissediyorsun, https://vocaroo.com/i/s0FBw70FMauj kötü kızlar her şeyin üstesinden gelir. İyi geceler.
Soran+1 yıliyi geceler
Sonunda doğru yolu bulup yanlışlarının farkındasın, buda güzel bir erdem. Diğer konular aklına bile gelmesin. Kendine ilgi alanları bulsan daha da rahat bir insan olursun
10 Yorumlaöpüşmekte abartılacak bir şey yok böyle şeyler yüzünden intihar düşünme mutlu ol
13 Yorumla
Soran+1 yılne bilim her aklıma geldiğinde ağlıyorum :(
Soran+1 yılne bilim canım yanıyor genede :(
+1 yılKeske seni tanisam sohbet etsek
Keske karicim olsan icini hissediyoeum tertemiz15 Yorumla
Soran+1 yıliçim tertemiz ama dışım pis ellerim pis keşke ölseydimde tertemiz kalsaydım
- +1 yıl
Sana anlatcaklarim var bir firsat ver
Soran+1 yılne anlatcaksın?
- +1 yıl
Ozelebekliyorum dostlugun icin
Soran+1 yılmesaj atamıyorum yeniyim
Saçmala artik birakmissin evlendiğin adamla yasa artık ne yasiyorsan : /
15 Yorumla
Soran+1 yılevlenmek istemiyorum nasıl bakıcam sevdiğim adamın yüzüne :(
Soran+1 yılha cinsel birliktelik ha bu aynı değilmi
Soran+1 yılkeşke geriye dönebilsem namusumu kouyabilsem
+1 yılne alakası var ilişki yaşaman neden pişmanlık olsun ki sen hiç birliktede olmamışsın yatığın gayet normal saçma fikirlere kapılma
120 Yorumla
Soran+1 yılelimde olsa keşke
- +1 yıl
herşey senn elinde
Soran+1 yıldeğil artık geç kaldım namuslu iffetli biri olmakiçin çok geç kaldım
- +1 yıl
ya saçmalama neden namusu 2 bacak arasında arıyosun? bırak bu ilkel takıntıları
Soran+1 yıleline erkek eli değmeyen insan değilmi namuslu olan iffetli olan
- +1 yıl
değil o geride kaldı eğer bir erkek her istediğinle yatıp kalkıyosan ve onda namus aranmıyosan bir kadın da aynı şekilde özgürdür namusu insan kendi beyninde aramalı beyninin içinde düüşüncelerinde çocuk tecavüzleri var bu aralar gündemde işte onlardır namus
Soran+1 yıldoğru ama elimde değil canım çok yanıyor aklıma gelince
- +1 yıl
yapma kafana takma bak daha yaşıın küçük ileride saplantı yaparsın tüm hayatını mahvedersin unut gitsin psikolojik dester alabilirsin eğer istersen
Soran+1 yılama ilerde eşime ne dicem anlatmam gerekmiyormu anlatmssam hakkına girmemmi temizolursa eşim :(
- +1 yıl
kızım sem pis değilsin ki hep bişey yaşamamışsın kandini boş yereharap etme
Soran+1 yılama öyle görüyorum kendimi tertemiz kızları gördükce
- +1 yıl
onların tertemiz olduğunu nerden biliyorsun sanıyomusunki herkes sana herşeyini anlatıcak?
Soran+1 yılçok yakınız 17 yaşında evli ve eşinden başkası ona hiç dokunanmadı eminim
- +1 yıl
yinede bilemezsin hem öyle bile olsa kafana tkma bir daha söylüyorum sen yanlış bişey yapmadın sen temizsin
Soran+1 yılçok teşekkür ederim beni yerin dibine sokmak yerine umut verdiğiniz için artık düşünmemeye çalışcam becerebilirsem
- +1 yıl
düüşünme zaten hep mutlu ol :)
Soran+1 yılsizde inşAllah Rabbim gönlünüze göre versin çok teşekkür ederim herşey için
- +1 yıl
önemli değil eğer seni rahatlattıysam biraz ne mutlu bana
Soran+1 yılbaşta keşke paylaşmasaydım dedim ama o kadar iyi davrandınizki bazıları hariç hepinize çok teşekkür ederim iyiki sizin gibi iyi insanlar var
- +1 yıl
:) :)
Çok önemli birşey değil kafana takma utaniyorsan yapmak istemiyorsan bir daha tövbe et kurtul.
13 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldır tövbeliyim ama olmuyor nasıl unutacam eşimene dicem ben ilerde
Soran+1 yılonlarınki daha kötü ama buda kötü kirliyim tertemiz olmak isterdim
+1 yılİntihar Etsen sonsuz cehennem. O yüzden tövbe et ve dogru yoldan git
10 YorumlaSacmalama. Bu cok guzel bir sevgidir. Abartiyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunlaramı üzüldün ya milllet onun bunun altına giriyor gururla bahsediyor sen gerçekten bunlaramı üzüldün
117 Yorumla
Soran+1 yılüzülmek ne her aklıma geldiğinde ölmek istiyorum ağlıyorum
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama be uçma sende anal oral yapıp bakireyim diyenler diktirenler onun bunun altına girenlerin yanında senin yaptığın neki bu kadarda yüklenme kendine
Soran+1 yılama eşime nedicem temizim diyemem ki :'(
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama be bence temizsin sen hem bunlardan bile pişman olmuşsun burda büssürü hala öpüşemedim diiye ağlaşan kız soruları var onlada göre ruhunda temiz senin keşke karşıma çıksan evlenirdim
Soran+1 yılsen temiz görmemissin elele tutuşmayanlar var :(
Cevap sahibi+1 yılOnlarda imkan olsa yapar ya ona mı taktın sen çoğu kızda olmayan ruh güzelliğide var sende hem karşındaki erkek çok mu temiz olacak belki seni haketmeyen birisi olacak o yüzden üzülmene değmez
Soran+1 yılbilmiyorum ama duvarlar üstüme üstüme geliyor bunları düşününce :(
Cevap sahibi+1 yılAbartma ya o kadar kötü bir tecrübe olarak say bunları o zaman rafa kaldır önüne bak valla diyorum karşıma çıksan bunları anlatsan üstünde durmazdım bile dediğim gibi millet neler neler yapıyor unur gitsin bunları
Soran+1 yıliçim biraz rahatladı ama evlenince gene her gece ağlicam biliyorum bana her sarıldığında her öptüğünde içim yanacak ona kendimi affettirmek için en güzel şekilde eş olcam ne kadar az kalsada yaptıklarım yanında belki vicdanım rahatlar onu mutlu edersem
Cevap sahibi+1 yılValla sen böyle yapıyorsan diktirip bakireyim diye evlenenler napıyor acaba
Soran+1 yılonlarda ölmek istiyodur
Cevap sahibi+1 yılHiçte sanmam nasıl kandırdım enayiyi diyip keyiflerine bakıyorlardır senin gibi vicdan sahibi kızlar az kaldı keşke karşıma çıksan be 😊
Soran+1 yılinşAllah tertemiz eş nasip eder sana Rabbim. Ben aynada kendime bakmak bile istemiyorum bunlar aklıma gelince onlar eğer öyle yapıyosa Allah ıslah etsin ne diyimki
Cevap sahibi+1 yılBu dünyada bu kadar alçak gönüllü olmayacaksın be üzülürsün sen bana göre sende temizsin unut gitsin bunları
Soran+1 yılkeşke elimde olsa ama umut oldunuz bana Allah razı olsun artık düşünmemeye çalışcam olursa tabi
Cevap sahibi+1 yılValla düşünme ya önüne bak geleceğine odaklan bundan daha önemli şeyler var senin yarın bile etmeyen her boka batmış lar mutluyken sen neden mutlu olmayasın okuyorsan derslerine ağırlık ver çalışıyorsan işine asıl bırak bunları düşünmeyi
Soran+1 yıldoğru artık öyle yapacağım çok teşekkür ederim çok iyisiniz Rabbim güzel kalbiniize göre versin
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoşuna hırpalama kendini. olan olmuş. Hayatının geri kalanını doğru olan ne ise senin için , ona göre yaşa. her insan hata yapmıştır
10 Yorumla Aferim en iyi sen ne tuhafsn hatalardan ders çkar namaz kıl dua et Rabbim merhamet sahibi sonsuz olandır
00 Yorumlaaynı soruyu önceden de gördüm ne yazdığımı hatırlamıyorum sen bakıver
10 Yorumla
+1 yılKeşke kimseyle öpüşmeseydin
28 Yorumla
Soran+1 yılkeşke zaten geçmişe dönmeyi o kadar istiyorumki keşke ölseydimde yapmasaydım
- +1 yıl
Benim gözümden de düştün
Soran+1 yıl:'(
- +1 yıl
Gelsene mesaja
Soran+1 yılsitede yeniyim mesaj atam ki hep ne konuşcaz namussuz biriyim işte pisliğin tekiyim
- +1 yıl
Yaz sen
Soran+1 yılmesaj atamıyorum yeni üye oldum
- +1 yıl
Takip et
Unut gitsin olmuş bir kere
10 YorumlaAt kendini bir yerden ozaman
01 Yorumla
Soran+1 yılinan çok istiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbartma
10 Yorumla
+1 yılİntihar et en iyisi