Ergenlik zamanında saçma sapan hatalar yaptım 15-16 yaşında, o yaştan çıktıktan sonra çok düzeldim, inanılmaz değiştim ve olgunlaştım ama çok kötüyüm
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ergenlik zamanında saçma sapan hatalar yaptım 15-16 yaşında, o yaştan çıktıktan sonra çok düzeldim, inanılmaz değiştim ve olgunlaştım ama çok kötüyüm
Cevap
11Cevap
degil hata yapmayan kim var bir ya da bir kaç hata yaptın diye kirli olmazsın bu psikolojiden çık yoksa durduk yere kendi huzurunu bozarsın
Instadan çok erkekle konuştum ama asla cinsellik değildi ergen aklıyla yapılan 3 4 gün makaraydı flört olarak yaptığım en max şey opusmekti hatta opusme bile sayilmazdi 3 4 kere oldu en fazla sarılıp öptüm Bakireyim cinsellik vs nude anal oral asla yasamadim
bakış açına göre degişir her insan hata yapabilir hatalarla kirlenmezsin çokuç noktada bir şey yoksada pek düşünme
Instadan çok erkekle konuştum ama asla cinsellik değildi ergen aklıyla yapılan 3 4 gün makaraydı flört olarak yaptığım en max şey opusmekti hatta opusme bile sayilmazdi 3 4 kere oldu en fazla sarılıp öptüm Bakireyim cinsellik vs nude anal oral asla yasamadim
Ya önemli olan hatalarını fark etmek psikolojik danışmanım destek ister misin
Görüntülü yapmışsındır foto atmışssımdır herkes tarafından yapılmış şeyler bunlar takma o yüzden
Ama opustum çocukken o yuzden sorun ediyorum
Herkes yanlış yapar. Geleceğini güzelleştirmek senin elinde
Geçmişine sünger çek, yoluna bak.
Buna artık kirlilik demeyin tecrübe deyin 👍🏻
Ben hala kötüyüm
Evet
Hatalarını merak ettim
Bence çok temizsin ozaman haksızlık ediyorsun kendine
Gercekten temiz miyim samimi olmanı isterim çünkü gerçekten gerçeklere ihtiyacım var erkek gözünden nasılım erkekler ne düşünür bilmiyorum
Temizsim yaptığın çocuksu bir şey çünkü kendine haksızlık etme
Peki erkekler bu yaptigimi sorun eder mi
Etmez merak etme ben sevgilim olmani isterdim
Ne yaptığına bağlı
Dudaktan mı
Elleme oynasma?
Elleme yok
Ne gibi hatalar?
şu an kaç yaşındasın?
20
naptın ki
nude olmadan nasıl intten yaptın ya
İnternetten bisey yaomadim tek normal arkadasca konustum
nasıl oldu oo
?
arkadasca konusmadan nasıl pişmanlık oluyosun
Keske olmasaydı sevgilim flortum
benim keşke olsaydı ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmişin kirli değil, sadece ergenlik döneminde hata yapmış bir gençtin 🍂 O yaşlarda çoğumuz saçma sapan şeyler yapıyoruz, beynimiz bile tam gelişmemiş oluyor. Bugünkü pişmanlığın, aslında ne kadar değiştiğinin ve olgunlaştığının kanıtı 🌱 Kendini geçmişinle değil, bugün kim olduğunla tanımla. Hata yaptın, gördün, ders aldın; işte asıl değerli olan bu 💛