Geçmişim çok kirli ne yapmalıyım?

Öncelikle beni yargılamayın lütfen yaşadıklarımı bilmiyorsunuz ailem bana çok eziyet etti haddinden fazla detaya girmek istemiyorum uzatmamak adına ve ben sürekli hata üstüne hata yaptım bir çok kişi ile bişeyler yaşadım en sonunda da çok sevdiğim evlenmeyi düşündüğüm deliler gibi aşık oldığum sevgilimle beraber oldum. Çok pişmanım beni yargılamayın çünkü zaten o kadar ağır atlattım ki iki sene olacak hala tam anlamıyla acısı bitmiş değil benim için. En kötüsü de geçmişimde yaşadığım şeyleri az çok birileri biliyor yani çoğu ile görüşmüyorum arkadaşlığım da bitti ama onların biliyor olması da beni çok rahatsız ediyor tövbe ettim namaz kıldım Allah'a yalvardım beni affetmesi için şu an 22 yaşındayım mesleğimi elime almak üzereyim iyi bir kariyerim var ve düzgün biriyle evlenmek istiyorum ancak erkekler geçmişi sorun ediyorlar bide aileme uygun birini istiyorum kendi aile yapımdan ancak kendi aile yapımdan biri kesinlikle böyle bir durumu kabul etmez ne yapmalıyım geçmişimden nasıl kurtulabilirim önüme sürekli çıkar mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar destek olup kırmadan incitmeden beni anlayarak yol gösteren ve yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum kendimi bu kadar yalnız hissederken sizin içten yorumlarınız beni çok mutlu etti ve güçlü hissettim
Geçmişim çok kirli ne yapmalıyım?