Hepsi çok boktandı ve sonuç olarak 90'ın altında IQ'um varmış. Hayırlısı
https://onedio.com/haber/guldugun-tweetlere-gore-iq-puanini-soyluyoruz--715676
https://onedio.com/haber/guldugun-tweetlere-gore-iq-puanini-soyluyoruz--715676
Dahi: 135 - 150 arası !
Verdiğin cevaplara sen kesinlikle bir dahisin! Önümüzü ilikleyelim de öyle konuşmaya başlayalım :) Mizah anlayışın zekan hakkında yeterince ipucu veriyor. Sıradan insanların güldüğü şeylere gülmüyorsun. Senin için zeka pırıltısı taşıyan her şey kıymetli. Detaylar hakimiyetin espiriyi hızlı anlayıp gülmene de yardımcı oluyor. Bu kafayla kimse önünde duramaz. Ve her şeyden önemlisi, bu, Allah vergisi. Kafanız çok güzel kısaca, güle güle kullanın
Yani 0 dan 5 e kadar olanlar hic komik degildi sadece 1 tanesine guldum
Eig icin tesekkurler
115-134
Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle üstün zekalı bir insansın. Zekanız gayet yerinde ve ortalamanın da bir hayli üstünde olduğunuzu söylemek gerek. Analitik bir zekaya sahipsiniz. Kaliteli mizahı seviyorsun. Televizyonda sinemada ya da bir mizah dergisinde her zaman kaliteyi arıyorsun ve buluyorsun da. Bu zekayla hayatın her alanında başarılı olabilirsin. Biraz özgüvenle dünyaları değiştirirsin. Bravo!
Bende 90'ın altında çıkmıştım. Saçma sapan şeylere gülmeyince IQ'u düşük oluyormuş. Saçmalığın daniskası.
Cevap
18Cevap
135-150 imiş.
Verdiğin cevaplara sen kesinlikle bir dahisin! Önümüzü ilikleyelim de öyle konuşmaya başlayalım :) Mizah anlayışın zekan hakkında yeterince ipucu veriyor. Sıradan insanların güldüğü şeylere gülmüyorsun. Senin için zeka pırıltısı taşıyan her şey kıymetli. Detaylar hakimiyetin espiriyi hızlı anlayıp gülmene de yardımcı oluyor. Bu kafayla kimse önünde duramaz. Ve her şeyden önemlisi, bu, Allah vergisi. Kafanız çok güzel kısaca, güle güle kullanın :)
en çokda analiz sonucuna güldüm. :)
135-150 imiş.
Verdiğin cevaplara sen kesinlikle bir dahisin! Önümüzü ilikleyelim de öyle konuşmaya başlayalım Mizah anlayışın zekan hakkında yeterince ipucu veriyor. Sıradan insanların güldüğü şeylere gülmüyorsun. Senin için zeka pırıltısı taşıyan her şey kıymetli. Detaylar hakimiyetin espiriyi hızlı anlayıp gülmene de yardımcı oluyor. Bu kafayla kimse önünde duramaz. Ve her şeyden önemlisi, bu, Allah vergisi. Kafanız çok güzel kısaca, güle güle kullanın bu çıktı :)
135-150
Verdiğin cevaplara sen kesinlikle bir dahisin! Önümüzü ilikleyelim de öyle konuşmaya başlayalım :) Mizah anlayışın zekan hakkında yeterince ipucu veriyor. Sıradan insanların güldüğü şeylere gülmüyorsun. Senin için zeka pırıltısı taşıyan her şey kıymetli. Detaylar hakimiyetin espiriyi hızlı anlayıp gülmene de yardımcı oluyor. Bu kafayla kimse önünde duramaz. Ve her şeyden önemlisi, bu, Allah vergisi. Kafanız çok güzel kısaca, güle güle kullanın :)
testi bitiremedim sondaki hangisi daha komik diye seçmem gereken tweetler arasından bir seçim yapamadım hepsi birbirinden berbat
Dahi: 135 - 150 arası !
seninkinin aynısı bana da çıktı..
hepsine g. ötümle güldüm.../
https://i.hizliresim.com/ZdZ220.png
Buyur kendin bak :D
onedio.com/.../guldugun-tweetlere-gore-iq-puanini-soyluyoruz--715676
135-150 ben bir dahiyim 😎
Şimdi herkes buradaki sonuçlara göre kendini bir poh pohlayacak o yüzden baştan diyeyim buradaki sonuçlar gerçek IQ'nuzu göstermiyor. Yani dahi falan değilsiniz. bir triplere girmeyinde.
Geçenlerde çözmüştüm 150li bir şeyler çıkmıştı galiba. Çok zekisin falan diyordu o. O
Hiçbirine yüz kasım dahi oynamadı.
Dahi: 135-150. Biliyordum :P :D
135-150 dahi dedi bana manyak 😂
Dahi ciktim ama onyargili cevapladim ya😁
Gülesim bile gelmiyor. Yapamadım. :D
135-150 dahi çıktım dostum 😂😂😂
135-150. Kafan çok güzel dedi lan
135-150 arasi dahi cikti
Bana canım çıktı :D bir yanlışlık olmasın !
135 150 arası çıktım :)
Bana da 90 altı dedi 😒
115-134 cikti bu mu zeka belirliyor
90 114 parlak zekaliymisim
666 iq
115-134 çıktı
135-150 arası çıktı dahiyim sdfghj
115-134 yazıo :D
Mantikliii bence
herkes dahi çıktı
Sorunsaldir o halde
pek gülmedim *_*
Dahi : 135-150
üstün zekaymışım zA
90-114 çıktı
135-150
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar