İşlediği cinayetlerle beraber, öldürdüğü kedilerinde hesabının sorulmasını çok isterim fakat bu çok düşük bir ihtimal. Ben bu pisliğin ömür boyu müebbet almasını ve bir hücrede yavaş yavaş çürümesini çok isterim...

Öncelikle,
Ben başka bir konuya değinmek istiyorum.
Hepimizin bildiği gibi, bu şahıs yakalandığında; keşke yakalanmasaydı, daha fazla kaçsaydı benzerinde gerek sosyal medyada, gerekse sosyal hayatımızda karşımıza çıkan söylemler var.
Aynı şekilde, Polis merkezinde kendisiyle selfie çektiren bir memur, Hastanede onunla fotoğraf çekilen bir hastane görevlisi de mevcut.
İnsanlar ona hayranlık duyuyor. Yakalanmasına gerçekten üzülenler dahî mevcut. Ondan sanki Dexter'mış gibi bahsediyorlar.
Diğer yandan, toplumun seri katillere karşı sempatik davranması insanlığa pek yabancı bir konu değil. Nitekim Ted Bundy gibi, Jack the Ripper gibi adamların toplum tarafında ilgi odağı yapıldığını biliyoruz.
Lâkin şöyle bir gerçek var. Atalay Filiz, kendi kimliğini deşifre etmeyi başaran insanları öldüren, basit bir seri katildir. Bundan fazlası da değildir.
Eğitim seviyesi yüksek olduğu için, Ted Bundy ile kıyaslayanlar bile var. Sadece gülüyorum. Ted Bundy, böyle aptal cinayetler işleyecek kadar saf bir adam değildi.
Ancak Türkiye'de şu günlerde resmen kral ilan edilmekte.
Ben ise bunu, toplumumuzun özellikle son 15 yıldır, teröre ve şiddete alıştırılmış olmasına bağlıyorum. İnsanlar her gün şiddet içerikli haberler görmeye öyle alışmışlar ki, olmadığında eksik hissediyorlar.
Bu da, Atalay gibi basit adamları toplumun idolü haline getiriyor.
Yazık!
Dediğim gibi.
Seri katiller insanlara çekici gelen profillere sahiptir.
Bu yüzden onlarca seri katil filmi çekiliyor.
Fakat,
Bu adam geçtim seri katil olmayı, iyi bir katil bile değil.
Saçma sapan birisi.
İnsanları anlamak zor.
İşte kast ettiğim olay bu.
Sadece fiziksel çekicilik de değil olay.
Kendisinin Atalay Filiz olduğunu farkeden bir kadını ve kendisine sürekli eski sevgilisi Olga'yı öldürüğ öldürmediğini soran bir çifti öldüren bir adamdan bahsediyoruz.
İnandığı bir ideoloji, bir hayat felsefesi bile olmayan, sıradan bir katil.
Teşekkürler
bu adam zeki birisi. Müebbet yemez ayrıca akli dengesizlikten farklı bir muamele görecek...
Yasalarımızda bu gibi durumlar için çok güzel kaçış noktaları var...
İlk 3 maddeyle uğraşmak yerine bu maddelerle uğraşsalar hepsi hak ettiği cezayı alacak...
Niceleri unutulmadı ki bu da unutulur gider harbiden kediler de orada yok gerçi onu da kabul etmez ki.. adalet yok APO P. I Ç. I BU ülkede yan gelip yatarken bunun ve buna benzer leş torbalarinin da idam edilmesi zor.. o yüzden ne desek boş en fazla yan gelir içer de müebbet yatar ya da akli dengesi yetersiz denir yatmaz fazlası olmaz yani.
Ya da hayrına biri kendi başına yakacak Suphi altındoken özgecan in katili gibi ilerde içeride bunu da kaldıracaklar ortadan alınmamış lazım artık bu ülkede adalet aramak genel evde bakire bulmak gibi bişey..
Onu bilmem de tipsizlikten rahat bir 6 yıl yer 😂😂
Cevap
46Cevap
Bu şerefsizi benim elime verecekler kıvırdığı dudakları kesip popona dikicem... Bakalım psikopatsın... Başka psikopata ne bok yapabiliyosun... Garibanları masumları öldürmek kolay... Masum hayvanların canını yakmak kolay... Or. spu cocğu
Öldürdüğü kediler dedin ya... Ben en çok hayvanların canının yanmasına dayanamam.. Bunun dışın da öldürdüğü masum insanlarda cabası... Fakat elime geçirseler.. Bu şerefsizden farkım kalmaz..
İşte onu düşündüğüm için sinirlendim bnde.. Sonra niye hayvanlar saldırdı oluyor.. Niye rottweiler, pitbull saldırıyo oluyor... Bizim pitbull bahçeye giren halıcıya saldırdı niye bize suç duyurusunda bulundular... Hayvanın görevi bahçeyi korumak.. Kim bilir halıcı ne amaçla telden atlayıp girdi.. İnsanoğlu zevk için öldürüyosa.. Ondan aşağılık yaratık yoktur... Böylesinin üzerine tüm köpeklerimi salarım ben işte.. O zaman hayvan mı buna eziyet ediyor. Bu mu hayvana eziyet ediyor görür... Yazık lan..
Bize suç duyurusunda bulundular da.. Biz haklı çıktık..
E türkiyenin kanun sistemi belli olmuyor valla... Korkmadık değil
Şerefsizler... İşte türkiye de ki köpek yetiştirme anlayışı dövüştürmek.. Testosteronlarını tatmin etmek için hayvanları dövüştürmek.. Çık kendin dövüş erkekliği kanıtlayacaksan değil mi? Biz hayvanları sakin tutmaya sevecen tutmaya çalışıyoruz.. Bunlar karanığa sokup ağzına acı biber veriyor azdırmak için... Bu insanların soyu tükenmedikçe.. Dünyanın burnu boktan çıkmaz..
Elinde ki yavrucağa yazık ya...
Müebbet hapse karşıyım zamanla af çıkma ihtimali var kaçma ihtimali var vs vs idam olmalı tabi idamıda iyi ayarlamalı vicdani kararlar verebilmeli bazende ama tabi bizim hukuk sistemimiz fotoda görünen şahsın suratına benzediği için bir beklentim yok
İDAM Tabiki ama bu ülkede nerde. Silah sıkıp etrafa korku salan adamı direk serbest bırakıyorlar. Bunuda aklı dengesi yoktur düzenli kontrole gitmek şartıya deyip serbest bırakırlar.
Cezaevi jandarma sevk eridim. Hayatımın 1 yılı adliyede geçti. Zor değil tahmin etmek.
cicikuş cicikuş pırrrr bu ne ln muhabbet kuşuna benziyor :D
2-3 kişi öldürdü diye adamı seri katil ettiler. Seri katil başka birşey. Bu adam sadece katil. Cinayetleri mantıklı bile değil, hepsini kafasına göre öldürmüş işte. Ağırlaştırılmış müebbet alacak, başka birşey yok kanunda.
Iyi olmuş dünya böyle bir kişilik ten arınmış oldu bence
Darp raporunu babamdan almış skjdjbfkjfbkbf, koskoca İzmir de bula bula babamı bulmuşlar :)
Yok muayene etmiş, sormuş ne yedin ne içtin diye midesinde ağrı varmış biraz kurbağa falan yemiş ormanda kalmış bu salak :)
Tipinde hayir yok picn. . hapis yedi zaten. Allah verir cezasini. muebbet yiyebilir ama zeki biri olmayadabilir
Yaki
Tipe bak harbi Evladım olsa bakkala yollar kamyonla evi taşırdım.
İdam. Ama idam yok.
O yüzden ağırlaştırılmış müebbet.
Muhtemelen içerde şişlerler.
Umarım ederler ya. Ben içerde olsam ederdim yani 😂
Benim için de ediver bari 😂
Sorunlu herif. İnsanı anlarım da kedi ne ya..
🔪🔪🔪🔫
Muebbet omur boyu hapis zaten :D
Allah belasini versin baska cezaya gerek yok 😂
Müge anlı mı yaptı yine dostum, öyle bir şeyler falan dediler, bence fbı o
Kedi gibi de suratı var adamın ama insan yapıyor işte demek ki.
Müebbet hakkidir ceksin cezasini hapislerde doverler bide o zaman rahatlariz belki :D
bence adam sadece 3 kişiyi öldürdü ve davranışları ile bence adli dengesi yerinde değildir raporu alabilir...
Halishanedeki insanların cinsel ihtiyacını karşılasın
Amerika hapisanede ki gibi idam etmeden insan ilaç verip sonsuza dek uyukmak ya da elektrikli sandalyeye bağlamak
ne seri katili yav, abarttı medya, 3 yıl önce öldürmüş ondan sonra ki cinayeti bu işlememiş sadece yakalamak için öyle gündeme sürmüşler, abarttılar iyice
yok arkadaşım, zaten haberleri okursan böyle olduğundan bahsettiler, ben adam masum falan demiyorum ama adam seri katil değil, öldürmüş 2-3 kişiyi 3 yıldırda saklanıyordu, sırf bulmak için son zamanlarda olan bir cinayeti bunun yaptığını iddia ettiler ve medya seri katil deyince halk ihbar etti böylelikle yakalandı, yani seri katil falan değil, sadece katil
@kanluş nasıl yani? Şu öğretmen kadını bıçaklayip Valiz ile evden çıkaran bu değil miymis?
yakalanmasına gerçekten üzüldüğüm kişi.
#AtalayFilizGururumuzsun
ciddiyim :D :D :D
Akli dengesi yerinde değil raporu alırsa az bir süre akıl hastanesinde yatıp çıkabilir bu ülkede genelde böyle oluyor çünkü benim kararım ya idam ya müebbet buna
o kadar değişik cinayetler oldu müebbet verilmedi buda bir kaç aya çıkar burası türkiye
Biz seri katiller sizin oğlunuzuz ve sizin kocanızız biz her yerdeyiz. Ve gelecekte daha çok çocuğunuz ölmüş olacak.
Ted Bundy Hahaha
Bu tarz insanlara hücreler bir işe yaramıyor. Bence idam gelmeli. Ya da ağır işkenceler yapılmalı.
idam ya da aç susuz bırakılsın kendi kendine ölsün
Idam kolay yol. Müebbet olsun
Müebbet yesin suratsız pislik ay sinir oluyorum ya
Kedileri mi öldürmüş :/
Kedileri öldürmesin ağzına ederim onun hayvanseverim lan ben
Müebbet alır heralde adam olay oldu baksana
Allah zaten vermis belasını su tipe bak bir .
tipten direk 20 yıl yemesi lazım
Bizim okuldaydı tanıyorum espirili saf bir çocuktu vay a. qq
Müebbet verirler. Çıkarmazlar.
ben olsam meydanda kellesini vurdurturdum :)
Hapishanede hakkından gelirler😄
Bir atalay gider bin atalay gelir
Öldürdüğü kediler derken minik?
Ormanda yaşarken mi?
Hahahaha kız sadece öyle zannetmis.
Yani kesin olan bir şey yok.
Müge Anlı evini mi gösterdi bu itin?
Yapmamistir demedim minik. Sakin ol hele :)
Oysss minik kuş 😃😂
Tipinde hayır yok adamın be
O kedileri napti acaba çatlıyorum meraktan
apo bile halen ölmedi. s
Üstüne erimiş demir döksünler
Agirlastirilmis müebbet
İdam olmalı.
Kedi mi o nerden cikti
Müebbet alıcak
İdam
Müebbet
bence salsinlar ciddiyim keske selfie cekinebilsem
Hayırdır bro sen demi seri katil olmaya karar verdin?
Bro maske filan var dedim ne oluyoruz mk :D
ahahahahaha :D sen benim kusuruma bakma kardesim :D
: D :D
Ömür boyu hapis.
Normal hapis yeterli
müebbet yer kesin
Müebbet
Cok masum ya djsjf
Omur boyu hücre :(
Muebbet
30 yıl falan alır
ömür boyu hapis