Bana samimiyetsiz ve itici geliyorlar. Daha konuşalı iki gün olmuş ve seviyorum diyen kız/erkek hala beyin oluşumunu tamamlayamamıştır ya. Çocukluk bence. Iyy...
İki günde "Seni seviyorum" diyen tipler hakkında ki düşünceleriniz neler?
Sen ilgisizlik nedir bilirmisin. Genelde sevgiye muhtaç kişiler böyle olur. Birisine bağlanmak ister. Eğer onu seversem o da beni sever diye düşünür. Ve senin gibi insanlar buna sevinmek yerine alay etmek gibi zavallıca ve basitçe eylemlerde bulunurlar.
Sen ne diyosun be? Konuyu nerenle anlayıp değerlendiriyorsun? Sen dün tanıştığın birisine bugün seni seviyorum diyebilecek kadar kendine söz geçiremiyorsan o senin sorunundur mesela ben bundan bahsediyorum. Kes sesini de işine bak.
Şu anki sevgilime gördüğüm gün aşık oldum, ilk gece sen uyu, ben izleyim falan dedim. Ve hala aşığım. Olabiliyomuş demek ki. Şimdiye kadarki en iyi ilişkim bu arada. Evlenmeyi düşünüyoruz.
Belki çocuk 2 yıldır seviyor uzaktan uzağa anca dedi dicem de seven adam yine bir uygun zamanını bekler. Zktir git diyeceksin böylelerine, sevginin fokunu çıkarıyorlar
Öncesi vardır. Uzun bir dönemden sonra sevgili olmuşlardır , derler. Anlarım. Ama dediğin gibi tanışalı kısa bir süre olmuş ve bu cümleyi kullanıyorsa pek takmam açıkçası. Hı kan sevmiyorsa ömür boyu söylemem o bambaşka bir konu
Bence de ya iki günden ben sana asigim çok güzelsin bilmem ne iğrenç ya bide bazi kizlar da cilveleniyo ya en nefret ettiğim şey bence seven insan iki günde asik ollmaz
Duruma bağlı biraz da. Mesela, şöyle bir porsiyon iskender gelse önüme, 3 saniye sonra iskenderin kendisine, onu sevdiğimi söyleyebilirdim. sonra da yemeye başlardım tabi.
Yani, en iyisi olmasa da güzeller arasındadır. Fakat, çok daha fazla sevdiğim yemeklerden gelirse önüme, iskenderi de aldatabilirim. Sonra, yok efendim sevdiğini söylemiştin falan demesin.
2 günde seni seviyorum dediğim olmadı, ama olabilir. Yani ne kadar zaman geçtiği öneli değil o zamanının nasıl geçtiği o zamanda neler yaşandığı önemli kanımca..
bu kötü bişi değilki şöyle anlayabilirsin bence gerçektenmi seviyo yoksa sahtemi diye konuşursun bir kaç gün zaten hemen böyle yok sinemaya gidelim yok onu bunu yapalım diyosa bilki faydalanmak istiyodur ama gerçektende iki günde sevebilir bir insan asıl bana 1 2 ay sonra sevenler sahte geliyo bir kızı ilk görüşte bence bişiler hissederim
aslında bazıları samımıyetsız değil aşkı basit güzel bişey diye biliyolar yaşamadıkları ıcın önüne gelene teklif edip sevıyorum dıyolar bide böyle düşünün. d
En İyi Cevaplar