Ögrencime karsi daha mi mesafeli olmam gerekiyor?

benden 3 4 yas kücük bir ögrencim var. minyon tipliyim ve boyum kisa, kendisi benden uzun. Sicak kanli oldugum icin ögrencilerime yakin davranirim. Bu ögrencimdeki kursta öbür ögrenciler cogu zaman gelmezdi, bir o gelirdi hep. Sacim uzun bazen yüzüme gelir bende arkaya filan atarim, o zaman dik dik bakar ya da ayaga kalkip kitap almaya gitdigimde ve sürekli böyle gülümseyerek bakar bana. Bugün uzun zamandan sonra kursumda daha fazla ögrenciler vardi. Basta yine ayni sekilde gülümsüyordu. Sonra onun yaslarinda baska bir erkek ögrencim geldi ve yanima oturdu ve o sürekli sorular soruyordu. Bu her soru sordugunda öbür ögrencim basini test kagittan kaldirip dik dik bakiyordu. kursum cogaldikca ve her ögrencime yetismeye calisirken, öbür ögrencilere dik dik bakip sonra bana bakip "uff" diyip güldü bende o an geri gülümsedim. Sonra yerime tekrar oturdum yanimda ki ögrencim bana her soru sordugunda basini kaldirip dik dik bakti. Ona sordugumda yardima ihtiyacin var, hic orali olmadi. Sonra ben bir ara disariya ciktigimda, cikmisti kapida giderken hoscakal dedi. Bugün cok ilgili davranmadim. Ve biraz bu ögrencim degisik davrandigini farkettim. O yüzden bundan sonra bugün ki gibi daha yabanci daha mesafeli mi davransam?
Güncellemeler
+1 yıl
gercekten zihniyetleriniz bozuk
mesafeyi zor ayariliyabiliyorum, emin olamadigim icin sormak istedim
sadece bu
gidin az ötede ahlak bekcesi yapin
Ögrencime karsi daha mi mesafeli olmam gerekiyor?