Arkadaşlar Ziraat bankası genç bank kart hesap numarası hangisi? Para yatıracak birisi hangisi hesap numarasıdır TR ile başlayan mı? Bir de kaç hanelidir sonundaki 5001 de yazan mı acil cevap verir misiniz?genç bankkart hesap numarası nerede yazar
Genç bank kartta da her banka kartı gibi hesap numarası IBAN içerisinde yer alır. Yani eğer IBAN numaranı biliyorsan son 16 hanesi içerisinde hesap numarası ve şube kodu bulunur. IBAN numarasını biliyorsan hesap numaranı öğrenmenin oldukça kolay yolları var.
genç banka kartı hesap numarası nerde yazar
Mobil uygulamasını telefonuna indirdiysen, Ziraat mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra “Hesaplarım” kısmından genç kart hesabını seçerek bulabilirsin. Hemen IBAN’ın alt kısmında yer alır.
Bilgisayar üzerinden Ziraat Bankasının web sitesine girerek “Hesaplarım” bölümünden hesap numarana bakabilirsin.
Telefon ile 0850 222 00 00 numarasından Ziraat Bankası müşteri hizmetlerini arayıp hesap numaranı öğrenmek istediğini söyleyebilirsin.
Evine yakın bir Ziraat Bankası şubesi varsa oraya gidip öğrenebilirsin.
kart no genç kartın üzerinde yaziyor iban ı ise 4440000 dan öğrenebilirsiniz ama bendeki sorunsa şu ki kart no ve hesap no aynı şey mi bilmiyorum
mesela ibandan sorguluyorum doğal olarak hesap no çikiyo fakat çıkan 12 haneli hesap no kartimin üzerindeki 12 hane ile uyuşmuyor hata yok denedm işsizim ben yardm edin bilgisi olmayan yazmasn acilll yardm plizzz simdiden teskklerlerr.. :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
banka personeliyim kredi kartının hesap nosu diye birşey yok.elindeki bankkarttır onun da hesap nosu
"0244 12345678 5001"dir. 0244 şube kodu 12345678 müşteri nosu 5001se ek nodur. yollarken dediğim gibi hepsini yazacaksın.
o nasıl heap nosu hesap nosunda tr olmaz diorum la o ibandır digeri tr yazmayanı yazıcan başında 5001 gibi bişile başlicak kıbrıstaysan 5002 idi sanoırım pofff!
Ziraat bankasında hesabım var ama hangisi hesap numarası hangisi yönlendirme numarası bilmiyorum tr 72 24 rakam dan olan ne ortada 48 ile başlayan 16 rakam ne akıl verin
Ziraat bankasında hesabım var ama hangisi hesap numarası hangisi yönlendirme numarası bilmiyorum tr 72 24 rakam dan olan ne ortada 48 ile başlayan 16 rakam ne akıl verin.
En İyi Cevaplar