Ben kaybetmek istemiyorum onu yardım eder misiniz?

5 yıllık bir sevgilim var. İlk sevgilim ve gerçekten çok seviyorum onu kaybetmekten korkuyorum. Ben çok küçükken yani 6 yaşlarındayken filan bir tane komşumuzun oğlu bana cinselliği bir oyunmuş gibi gösterip ilişkiye girdik. O zamanları pek hatırlamıyorum açıkcası ama zar gitmiştir büyük ihtimalle. Ben biraz internetteki resimlere bakarak yorum yapacak olursam zar bozulmuş gibi. Şimdi asıl sorun sevgilimle ciddi düşünüyoruz. Ve sevgilim hiç bir zaman beni ilişkiye girmeye zorlamıyo. Hep diyoki evlendiğimizde olacak çünkü sen o zaman istiyosun. Seni çok istiyorum ama seni zorlayamam bu konuda diyo filan hep anlayışlı. Ben ona bu konuyu söylemeye korkuyorum bunu kimse bilmiyor o Allahın cezası çocuk biliyor ve uzun zamandır da görmedim onu bir daha karşılaşma şansımız zor gibi ben sevgilime yalan söylemekte istemiyorum ilk sevgilim o Kocamda o olsun istiyorum ama bu sır o bana her şefkatli yaklaşımında aklıma geliyor üzülüyorum ne yapsam bilmiyorum bekarete önem veriyo mu onu da bilmiyorum ama kendisinin mesela benden önce çok sevgilisi olmuş. bir kez demişti ilişkiye girdim diye çok önceden ama şimdilerde diyo hayır ilk defa seninle seviiştim filan diyo. O benim ilk sevdiğim ve ben çok kararsızım uzun oldu ama yardım edecek olan herkese teşekkür ederim lütfen kırıcı konuşma yapacak olanlar yazmasın.
Ben kaybetmek istemiyorum onu yardım eder misiniz?