sürekli sorunla bu koca kalcali bıkkınlık getiren kız yüzünden bu melekle tanıştım. Hande de güzel kız ama bıktım sorulmasindan ki ortalama üstü güzellik böyle olabilir bence. Hande
gamze ablası handeden 3 yas mi ne büyük ama hiç caktirmiyor vücut filan zayıf orantili
sadece bacakları iyi boyu var. kızda meme yok kici sallanıyor erkek gözüyle bakın güzelim hiçbir erkek tipik türk kadını vücudunu beğenmez lop pop sallanıyor syratda oyke bununla yatakta ucarsin sokakta kacarsin
göreceli ışte bende tam tersi hiç bir aura göremiyorum. kocaman etli sürat sallanan kocaman bir got kara kas goz düz koyu saç esmer ten. ha bu şekilde olup çok güzel olan var da çok miy miy köylü güzeli havası var ben burjuva güzeli sevdigimdendir kate winslet ve ablası gibi
yok yine esmer seviyorsun. bende beyaz ten kivircik sac (aşırı olmayan) hastayım az birde. farklılık veriyor. beyaz ten severim. yani ama bu kiz ada çıktı demiyorum görece, burjuva güzeli seviyorum ben hande biraz köylü anadolu güzeli havası var. ablası gibi kate winslet gibi kastım burjuva güzeli derken. anlatan adim neyse:D
En İyi Cevaplar