Biktim usandim hayattan. Yasamak icin guzel bir sebebe ihtiyacim var. Napicam? Ol daha cok cikarsa olcem yasa cikarsa yasicam
Öl
Ölme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Niye çoğunluk öl tuşuna basmış biliyormusun? Çünkü seni pek ciddiye almamışlar gibi.. yani bu böyle sorulacak bir soru mu? Sen gerçekten ölmek isteseydin kendine kıyardın zaten burda sormazdın! Lütfen kendine gelirmisin! Benim de dertlerim var bende mi öldüreyim kendimi? Benim dertlerimde öyle aşk acısı falan değil! Benim de aklımdan geçmiştir mutlaka böyle şeyler kendime zarar verdiğim anlar bile oldu ama ben vezgeçmedim savaştım! ben zamanında kendime şunu söylemiştim.. Eğer kendimi şimdi öldürürsem keybetmiş olacağım acısız bir şekilde gideceğim öbür tarafa belki de mutlu olacak insanlar bile vardır diye düşündüm ama ben yapmadım.. Ben yaşamayı seçtim acı çekmeyi seçtim başarırım dedim.. Şimdi her şey düzelmedi evet ama her şey yoluna giriyor gibi! Hiç merak etmiyormusun eğer şimdi kendimi öldürürsem yıllar sonra yaşasaydım eğer nasıl bir hayat geçiriyor olurdum diye? Kim bilir belki hayatın düzelecek! Yinede senin burada bunu anket olarak hazırlamanı doğru bulmuyorum eğer gerçekten aklında böyle bir şey olsaydı yapardın zaten.. Sen şu an ölmeye hazır değilsin! Sıranı bekle! Kaybetmeyi seviyorsan git yap o zaman ama ben kaybetmekten hiç hoşlanmam ve kazandım! Psikoloğa da görünebilirsin o seni anlar!
Yillar sonra en fazla ne yasayabilirim ki? En fazla evlenirim cocuklarim olur maddi durumum orta halli olur kocam gobegini kasiyip tv izler. Ne olucak ki? Cirkin de bir kizim zaten. Hadi bunu pek onemsemem de zengin olsam ne degisicek ayni bktan hayat. Hayatta ogrenip de mezara goturecegim birsey de yok. Yillardir ariyorum surekli arastiriyorum. Bos beyinlerden olmayim diye. Sonuc? Kocaman bir hic
İlla evlemeli değilsin ki.. Bende evlenmeyi düşünüyorum benim durumum da orta halli Abartılacak bir güzelliğim de yok..
Yakın arkadaşların var mı? Dışarı çık eğlen veya git başka bir yere başka bir şehire yerleş yeniden başla her şeye.
Senin sorunun ne ki? Bir hastalığın mı var veya ailen seni istemiyor mu?
Başka bir yere yerleşemem diyorsan kitap oku çok oku kitaplarda kaybol..
Hic arkadasim yok. Sevilen birisi degilim. O kadar yalnizim ki anlatamam yani. Hastaligim da var evet. Sonra ailem de zaten istemiyor gibi bir sey. Onlarla yasiyorum. Disari birkac haftada bir cikiyorum. Hic hedefim yok hayatta. O kadar sıkılıyorum ki tarifi bile zor
Neden peki hiç arkadaşın yok? Sevilen biri değilim demişsin ama neden öyle insanlarla zor iletişim kuruyorsun sanırım.. Bende biraz öyleyim ama sınıfta mutlaka biri vardır seninle konuşmak isteyen.. İlk sen konuş doğal ol o zaman mutlaka seni seveceklerdir:) bende evden pek çıkmam yani gerkmediçe sebebim dolaşmayı sevmemem daha çok evde takılıp kitap okurum.. Peki sen neden sevmiyorsun? Benim de hedefim yoktu aslında şimdi var mı onu da bilmiyorum.. Ben de senin gibi düşünüyordum işte.. O yüzden kitaplar okuyup bir çok bilgi edindim mesela yunan mitolojisi ve burçlar gibi şeylerle ilgilendim spor yaptım arada:) hedefim hâlâ yok gibi ama çabalıyorum okuluma devam ediyor ama ne olmak istediğimi hâlâ bilmiyorum mesela.. kendime kitaplarla yeni bir hayat kurmuşum gibi hissediyorum:) sende dene.. Tek vaşına da olsa dışarı çık gez ben de arada öyle yaparım:)) sen başarırsın bende başarıyorum
Tesekkur ederim. Okulum bitti benim. Hep evdeyim. Ders calismam gerek ama yapamiyorum canim istemiyor. Ben o kadar kucuk yaslardan beri arastiran birisiyim ki. Artik cok sıkıldım. Mitolojiye de ilgim vardi bir ara. Kitap okumayi pek sevemiyorum :/ Sevilmiyorum iste anlamiyorum ki insanlar gibi ikiyuzlu olmadigim icin galiba
Burcun ne ki acaba?:)) çalışacakmısın yoksa üniversite ye gitmeyi mi planlıyorsun? Bende çalışamam hiç bende dikkat bozukluğu mu ne diyorlarsa işte o var😅 müzikle ilgilenir misim peki? Mesela ben gitara başladım veya başka dilleri öğren veya spora başla.. Savunma aporları boks gibi veya fitnessa yazıl orada arkadaş bulabilirsin:) hey iki yüzlü değilsin sırf bu yüzden seninle arkadaşlık kurabilirim ben:)) ben seni çok sevdim mesela:) ve insanlar senin değerini anlamıyorsa bu onların aptallıkları cidden.. Veee eminim sende seviliyorsundur darkında değilsindir sadece:) ayrıca evde oturarak arkadaş edinemessin ki bir şeyler yapmalısın ve inanıyorum ki karşına iyi bir arkadaş çıkar.. Rica ederim.:)
Akrebim ben ya ama su sivri dilli zili kizlarin tam zittiyim. Universite istiyorum. Severim muzik dinlemeyi de artik ondan bile uzaklastim :/ benim de gitarim var da calamiyorum. Sporu devam ettirmiyorum keyif vermiyor zaten zayifta olunca hedefim olmuyor. Bence de insnlar aptal zaten onlar umurumda degil sadece yapacak birsey bulamiyorum. İyi geldigin icin cok tesekkur ederim :/ arkadas bulmam zor gorunuyor. Gercekten arkadas olur muydun :/
Bende ikizler burcuyum ama cidden öyle iki yüzlü falan değilim.. Çoğunluka aklımdan geçen şeyleri söylerim ve kendim gibi davranırım.. Yinede bir çok benzer yönümüz var:) ya spor da ayrı bir dert cidden bende 50 kiloyum spor yapmak istiyorum ama daha ne kadar zayıflayabilirim ki dimi?:) ya niye seninle arkadaşlık kurmamayım ki? Ben seni cidden çok sevdim.. Yapmacık değilsin bir kere umarım üniversite okursun insanlar aptal bence.. Bende pek takmam onları çok arkadaşım yoktur o yüzden ve görünüşe de hiç bakmam karakter iyi olunca gerek duymuyorum:)
Dansla aran nasıl veya resim çizermisin? Karakalem mesela? Baksana seninle yazışmak bile güzel kim bilir ne iyi bir arkadaş olurdun:)
Evet ben de seni sevdim :) karakalem denemem coktur da odevim olmadikca resimle ilgilenmem ama bazi resimlerimi duvarlara asarlar sanirim begeniyorlar :/ danstan hic anlamam hic dans da etmedim. Sen? Universiteye bu sene kesin gidicem gibi ama belli olmaz tabii hayatta her sey olabilir. Su an sakinlestim gibi ama bazen aniden bir seyler oluyor. Sacma sapan sorular sordugumun farkindayim ama ruh halini yasamayanlar anlamiyor. Ben de 48 kiloyum :)) Aslinda stressten dolayi onceden 44tum. Bu sene kilo aldim biraz iste. Hep arkadas oluruz falan diyorlar da kimsenin beni umursadigi yok. Ben de vazgectim artik aramaktan. Bir sene kimselere haber vermesem ailem disinda bir kisi aramaz beni. Onlar da bir degisik zaten. Gunlerdir ders calismiyorum istegim kacti
Çizimin iyi o zaman bence bu yeteneğini kullan.. Bende arada bir çizerim canım sıkıldıkca fena değilimdir:) dans etmeyi severim yani dans etmeyi bilmiyorum ama bazenleri evde öyle dans ederim eğlenceli oluyor😄 Sende dene hatta bunu. Üniversite de kesin birilerini bulursun.. Seni anlıyorum öyle bazenleri bana da gelir demin mesela nefes alamadım panik atak geçirdim kontrol altında tutabildim ama yinede ölmek istedim bir an için ama geöti işte iimdi yine sakinleştim:) bende bir kaç ay önce 46 kiloydum birden kilo aldım şu an kilomla gayet mutluyum sende öyle ol:) mesela ben okuşumu değiştirdim geçen seni ve oradan kalma güya arkadaşlarım olacakalar hiç aramadılar yazarsam bir ben yazarım ama akıllarına asla gelmem.. Hastanelik olmuştum bir kaç hafta önce onlar da biliyordu ama gelmediler işte bu kadar önemsiyorlar beni😒 Bende o yüzden boşverdim onları.. Bu sene üniversiteye başlarsan unutma yeni insanalrla tanışınca bir tebessüm et bu onlar için cidden yeterli oluyor direk gelip
.. konuşuyorlar zaten bir iki tane arkadaşın olsa yeterli olur öbürleri hepsi sahte arkadaş olur zaten😄
Gecmis olsun cok uzuldum :/ Ben mesela aynen bir iki arkadasim olsun cok iyi olsun diye hep oyle birkac arkadas edindim. Aramizda hep iyi olurdu. Ama mesela ben eskiden asiri cekingendim konusmayi beceremezdim. Cok severdim arkadaslarimi ama donuk bir tiptim gosteremezdim sevgimi. Sonra geneli cahildi. Biraz bunaliyordum onlarla. Sonra bir hastalik gecirdim. Bunu yasarsam kesin intihar ederim dedigim bir seydi. Yasadim hem de senelerce cok berbat bir hastalikti. Her gun intihari dusundum. Toplum icine cikmayi cok inanilmaz zorlastiriyordu ama psikolojikti :) Zamanla bunu yendim. Hem de ailem hic destek olmadi. Butun arkadaslarim beni basindan savdi. Sadece cikarlari oldugunda geldiler yanima. Su an iyilestim. Tekrar insanlarla iletisim kurmaya basladim. Ama sadece destek olan birkac kisiyle. Yine de toz pembe hayalerimi ozellikle insanlara olan guvenimi ve sevgimi bitirdi bu durum. O zaman yanimda olan cok az insani kaybetmemek icin cok ugrasiyorum ama olmuyor hep yanlis anlasiliyorum
Sağol :) bende çok ıtangaç bir tipim duygularımı da fazla göstermem belli olmaz yani.. Bana da sürekli soğuk bir tip olduğumu söylerler oysa öyle değilimdir beni gerçekten tanıyan insanalr bilir nasıl olduğumu ama o sayıda çok az:/
Bende insaniçine çıkamıyorum çok bunalıyorum her an ölebilirmişim gibi geliyor.. Psikolojik olduğunu biliyorum ama değiştiremiyorum:/ bende hastalığımı ailemden gizliyorum zaten destek falan da vermezler.. Benim deli olduğumu düşünürler ki öyle düşünüyorlar zaten😕
Benimle de çok daşga geçmişlerdi zamanında o yüzden insanlara karşı güvenimi yitirdim:/ aptal insanalar nefret ediyorum böyle insanalrdan cidden! Hastalığını yenmişsin bu süper bir şey seni tebrik ediyorum😊 Ben hâlâ düzelmedim ama umarım bende düzelirim:) yanlış anlaşılmaları bende çok iyi biliyorum kimseye derdimi anlatamıyorum gibime geliyor arkadaşlarım beni yanlış anlayıp trip atiyorlar.. çok yorucu cidden ama inanıyorum ki ikimizde başarıcağız her şey yoluna girecek :)
Umarim basaririz ya. Ben artik sessiz olmaktan sıkıldım. İnsanlarin benim adima konusmasi da hosuma gitmiyor. Cok geveze insanlarin golgesinde kalmamaya calisiyorum. Onlar psikoloji dusmanlari ya her soze benden once atliyorlar. Tek sorunum bu olsa keske de bir cok sey var iste. Sen de biraz ben gibiymissin :D Her zaman bu sitede uzun yazistigim insanlara ozelden mesajlasalim mi diyorum yaziyorum cevap vermiyorlar. Burdakiler de takmiyor beni erkekler haric onlar da abaza genelde. O yuzden sana demicem :D Totem yaptim :)
Aslında seninle yazışmayı çok isterim ama ikimzde gizliyiz:/ birbirimize çok benziyoruz konuşacak çok şeylerimiz var birbirimizi anlıyoruz ve belki de yardımımız dokunurdu birbirimize.. Burdakiler de garip cidden niye yazmıyorlarsa😒
İkimizde gölgelerimizden çıkacağız 🙂 Bende baştan beri yazacaktın aslıda özelden yazışalım mı diye ama ikimizde gizliyiz:/
Ben simdi cok sey anlattim utaniyorum :D
Gizliden cikmaya yanu
Aynen bende öyle😄 Ne zaman istersen buradan yazabilirsin ama😊 Ikimizde hayata tutunacağız ve herkese gününü göstereceğiz tamam mı kanka☺️ Bende birkaç hafta sonra psikoloğa gideceğim zaten.. Sende dene belki işe yarar
Sen de beni basindan savdin su an :D neyse tesekkur ederim :) hayatta basarilar guzel sohbetti
Aaa kız nben seni başımdan savmadım ki😄 Ben bazenleri çok konuşurum ee böyle olunca da insanalrı sıktığımı düşünüyorum bende onlar bir şey demeden gidim diye düşünüyorum hep😂 sıkılmadıysa yazışalım yani😊
Sen bir dakikacik gizliden cik kimse gormeden yazarim sonra tekrar gizli olursun :D sevdim seni gercektem ben erkek falan da degilim yalanci hic degilim. Zaten anlarsin konusunca :(
Gizliden çıkınca yine gizli yapabiliyor muyum ki kendimi?
Elbette. Sen burada yenisin galiba dostum :D
Yok kız 3 xper im var😂 O zaman ben gizlilkten çıkayım sende hemen ekle😊 Ama yarın yazışalım olur mu? Benim yarın okulum var yatmalıyım şimdi:))
Öbürleri gibi kaçmayacağım da😄
Mesajı gördüysen haber verde öyle gizlilikten çıkayım😄
Tamam anlastik sen lise sonsun sanirim :/
Bekliyorum ciktim diye hemen yaz ben hemen acarim profili :D
Çıktım ya hemen😄
Böyle düşünme canım senin yaşadıkların sana ağır geliyordur belki ama emin ol ki senden daha büyük sorunları olan vardır onlar gibi ayakta durmalısın kendine hobi edin faaliyet. Vb şeylerle uğraş zaten bu hayatta zor olan yaşamaktır sende onun için gayret göster ve kendinle yüzleş zordan kaçma sadece savaş. Ölüm kaçış değil aksine acizliktir sen sen ol aciz olma 🙂
Hicbir hayalim yok :( hep öl demişler
Olsun hayalin Olmasın güçsüz olmamaya bak sadece gün geçtikçe bu Düşünceler senin aklından gidecektir şu an olumlu düşünemiyorsun sakin ol biraz düşün sadece güçlü olmaya bak sen kimseye takılma umursama herşey gelip geçicidir hayatta
Parka git.. Çimlerde yat..
Mümkünse ağaç gölgesi olsun..
Veya sabahın köründe yollara düş..
Öyle 8 falan değil ha.. 6 veya 5 olsun saat..
Veya bisikletin var mı senin?
Bisikletle dolaş biraz..
Düz yollardan gitme.. Yokuş in, yokuş çık..
Yorul.. Susa.. Su içip dinlen..
Bunlar icin cok hayat dolu olmak lazim bizden gecti kafasindayim ben
Saçmalama daha ilerde anne olucaksın çok tatlı bir kızın olucak hayatı ona öğreticeksin hayatın güzelliklerini bul hobi edin ve anı yaşa zaman kaygısı yaşama
Bu kirli dunyaya bir cocuk getirmeyi asla istemiyorum
Dünyayı güzelleştirebilecek bir evlat yetiştirebilirsin ve dünyada çok güzel yerler var teknolojiden biraz uzaklaşınca fark edebilirsin 👍🏼
Herkes kendi gorevlerini cocuklara yukleme pesinde zaten. Ben tatliya tuzluya el atmayim cocuk buyuteyim o yapsin hesabi. Malesef anasi neyse danasi da o demisler :)
Bence öyle değil ya ben annem gibi olsaydım şu an uyuyordum 😁😁😁😁
Valla ben annemin biraz iyi imkanlara sahibi daha cok okumusu disinda bir sey degilim. bir cocugum olursa da ona kendi yapamadiklarimi yaptirmak istemezdim. Ozgurce secim yapip mutlu yasamasi icin ugrasirdim. En onemli sey hayati sevmesi. Ben nefret ediyorum
Bak şöyle birşey var evet 20 -25 yaşına kadar ailenle berabersin seni etkiliyor ama bu yaşlardan sonra tüm seçim senin karar senin daha önünde 50 yıl var herşeyi yapabilir karakterini istediğin gibi geliştirebilirsin hayat sadece ailemizin gösterdiği kadar değil ki bak şu an internettesin burda milletin görüşlerine bakmak gibi diğer ülkelerde neler olduğunu nasıl yaşandığını öğrenebilirsin dünya küçük değil çok güzel şeyler var bu kadar kötümser olma
Yurtdisina nasil gidicem ki? Hayatta gorebilecegim hicbir yer yok. Bazi insanlar sanslidir ama ben tamamen umutsuz vakayim. Yani dogada israfim resmen.
Böyle düşünme lütfen herkes zamanla kenfini kötü hisseder ama geçer elbet ve yurtdışına gitmek çok zor değilki uçak biletleri artık çok ucuz
Zaten yakinda ulkede savas cikacak diye dusunuyorum. Herkes kactikca ulkeden moralim bozuluyor :( psikolojim coktu. Neden bazilari milyarder kizi olarak dogarken ben bu haldeyim. Dunya tamamen bktan bir yer. Bu adaletsizlige dayanamiyorum. Sadece bencilce de dusunmuyorum. Kimsesiz cocuklari ac insanlari iyi kalpli ama fakir herkesi dusunup agliyorum. Hem de her gun. Dusunmeden yapamiyorum adaletsizligi de bitiremiyorum
Çok basit bir örnekle açıklıyabilirim şu an nerdeyiz dünyadayız dünyadaki her canlının aynı güçte olmasını bekleyemezsin herkes kuş olamaz herkes aslan olamaz ya da herkes ceylan olamaz sen ceylana güçsüz hep olarak bakarsan ceylanın köyü olduğunu düşünürsün ama ceylandaki özgürlük aslanda yok ama kuştaki özgürlük ceylanda yok sen bir aslana neden uçamıyor özgür değil diye bakarsan aslanda kötü olur ama aslan çok güçlü ve iri bir canlı insanlarda buna benziyor herkes eşit doğmuyor bazısı zengin bazısı fakir fakirler mutludur huzurludur ama zenginlerde o huzur bulunmaz sen bir kuşu yırtıcılığına göre yargılayamazsın senden kendini böyle yargılama elindekilerin değerini bil
Yapma ama. Aslan ceylani paramparca ediyor belgesellerde elinde sonunda. Hayata guvenmiyorum. Adaletsiz bir pc. Dogaya olan inancim da kalmadi. Esit dogurtuyor ama esit yasatmiyor. Hic mi mudahale hakki yok. Su an suriyede dogan bir bebekle bir zengin pci bir mi?
Ceylan ölüyor diyorsun ama diğer ceylanların özgürce yaşadığını görmüyorsun hayatta herşey olabilir aslanın dişleride dökülebilir kuşun kanadıda kırılabilir ve herşey tv de olduğu gibi değil
Peki sen tamamen kusursuz bir esitlik olduguna mi inaniyorsun. Her sekilde adalet saglaniyor yani?
Sağlanmıyor tabiki olması gerektiğinide düşünmüyorum açıkcası hatalar olmalı hatasız dünyanın çok sıkıcı olacağını düşünüyorum bu benim görüşüm tabi
Bu arada özele gelsene ordan konuşalım
Cevap
10Cevap
Tam da bu sorunun aynısını yazmayı düşünüyodum ama ölme sonuçta bu canı sana Allah verdi geri alacak da Odur
Ne gibi bir sebep bulabiliriz ki :/
Can tatlıdır yapamassn 😉 bir tavsiye istersen sabret dua et geçer.
Gecmiyor
Önce kafandaki ön yargıları kaldır ortadan yazdiğın tüm yorumları okudum herseyden bir bıkmışlık var sende bunları asabilirsin kendine olan güvenini arttır yapacağına inan inancin zayif inancini kaybetme hersey istemekle baslar iste çalış ve başar ama önce inan samimi bir sekilde dua et unutma ssni yaradan ol der oluverir 🙏
Zamaninda gece gunduz ettim. Biri bile gerceklesmedi. Artik dinden de sogudum. Eskiden o kadar ateistin arasinda namaz kilan tek kisiydim. Sanirim dinler hep yalan
Sakın dua etmekden vazgeçme şeytana uyma şöyle düsun simdi dinden sogur inanmassan daha kötü olur ama dua etmeye devam edersn bir sansin olur inaniyorum ki dualarn bir gün kabul olcak kardesm inan Allah sana şah damarından daha yakın sabret siz veriyorum bir gün bitcek bütün dertlerin
İnancim kalmadi. Hayatim bitti diye dusunuyorum. Bu saatten sonra bir cok sey icin gec. Ya kendi hayatima yabanci biri gibi yasarim ya da bir gun intihar ederim sanirim
Intihar bir çözüm değil doğuştan engelli olanlar napsın? Hic dünya yüzü görmeyenler ya da sakat doğanlar suriyede hergün can korkusuyla yasayanlar afrikada susuzlukdan fakirlikden ölenler beterin beteri var sabret baska caren yok ölmek çare değil hersye ragmen yasamak güzel yarin karsimiza ne cikar hic bilemeyiz umudunu kaybetme kardesm
Ne saçmalıyorsun hayat karanlık değil sadece sen bakmayı bilmiyon yeni ortam yeni keşiflere çık
Karanlik olmayan bir sey soyle?
Yasa çıkacak zaten biraz daha bekle yeni başbakan geldiğinde yasa çıkartır zaten.
Ne yasasi?
Yasa çıkarsa yasicam dedin ya.
Yasama yürütme yargı üçlemesi.
ha ha.
@derass bahçeli duymasın aman
beni sensiz mi bırakacaksın ben sana aşığım
Bana mesaj atar mısın bi?
Haha tesekkur ederim :)
Milete gore mi kendi yasantina yon verecen
Secenegim kalmadi hedefim yok istegim yok hayalim yok yok yok
Cok derin seyler uyduruk ask acilari falan degil benimki :(
Anlatmasi cok uzucuu
Hep anlatiyorum azalmiyor iyice artiyor :(
Hep aşağıdaki insanlara bak sebep çok
Ben de hep oyle yapip agliyorum onlari dusunerek
Aman ne biliyim gelip gidiyorum iste :(
Bakicaz artik.
Yaşama boşver, masraf yaparsın sen
Daha gereksizler tanidim malesef :/
paran varsa bana ver bari açlıktan gebericem :D
:( hic yok bir kurusum bile niye oluyosun acliktan :(
Uzdun beni :( ac kalan cocuklari da hatirlattin. Zaten hic aklimdan cikmiyorlar ki :(
hayaller en guzel neden :)
ölme, sürün... :))
Sen de.
Ben öyle soru sormadım ama...
Olsun kotu dilek dileyene idade edilir
İade de yazamadim ya
Büyüklerine karşı kötü söz edersen dilin dolaşır işte :)
Hepsinin cani cehenneme. Ne geldiyse basima buyukler yuzunden geldi
Amanin, bir dokunduk bin ah işittik.
Büyüklerin ne suçu var?
Her seyin sorumlusu onlar. Once beni pis bir dunyaya getirdiler sonra asagiladilar. İstemeden oldun sen dediler. Kazaydi falan. Sonra sifir sevgisiz yetistirdiler hayvan bakar gibi. Tonla paralari oldu bir kurusunu bana harcamadilar. Kendi cikarlari icin her alanda kullandilar. Gikim cikmadi. Sonra bir de benle hava atma derdine dustuler. Sonra da her sucu bana yuklediler. Simdi de hicbir sey yokmus gibi cekip gittiler
Onlara hesap sorma hakkın yok mu?
Ölmeyi düşünmektense,
hesap sormaya ne dersin?
Sorunca birisi deliriyor evde teror estiriyor digerinin de kendine hayiri yok. Digeri de zaten bencil otesi
Allaha havale et.
Ne diyim ki?
Birsey de diyen yok yazdin soyledim.
sana acıl ask lazım
Aman aman bir daha aşk istemem olmam da zateb
Dogruyu bulan herkes Mutlu olur
Ölme
Çok yaşa diyenlerden iyisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar