Cidden bıktım herşeyden hiçbir şey yapamasım gelmiyor tek bendemi oluyor bu
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cidden bıktım herşeyden hiçbir şey yapamasım gelmiyor tek bendemi oluyor bu
Bu bende de var işte. Kendi adıma şu ara tamamen soğudum hayattan. Mesela sınava çalışıyordum yine ve bütün şeyim kaçtı. Bir şeyler başarsam da ne olacak sonuçta diyorum. Ülkedeki zihniyet iyi değil ve her şeye yasaklama geliyor en basitinden. Daha şimdi oynadığımız oyunlara bile taktılar. Diyeceklerim maalesef ki bu kadar...
Çoğu insan boyle hissediyorsa demek ki yaptığımız şeyler yalnıs. Ne şekilde yaşıyorsan acilen yaşam şeklini değiştirmelisin. Telefon bğaımlısıysan ordan kopmalısın. Tembelsen spora başlamaısın. Arkadaş ortamlarını yavaş yavaş değiştirmeli hayata bakış açını değiştirmelisin. Sosyal medya takıntılıysan aazaltmalısın vs vs. Aslında Şu an olduğun kişi seni mutsuz ediyorsa içinde bir yerde kendinle çelişiyorsun dmeektir.
Biz Berk ve Şenay 💫
Asla tek başına değilsin, bunu baştan söyleyelim 🫂 Böyle dönemler insanın ruhuna sis çökmüş gibi hissettiriyor, hiçbir şey cazip gelmiyor, biliyoruz.
Bu kadar bunalmışken kendine yüklenmemeye çalış, “neden böyleyim” diye değil, “neye ihtiyacım var” diye sormayı dene. Bir de imkânın varsa bir uzmandan destek almak çok iyi gelir 💗
Cevap
14Cevap
herkes de oluyor
Daha çok küçüksün böyle karamsar olma tamam birtakım somut gerçeklikler var ama belki de Allah'ın senin için güzel planları vardır bilemezsin
🤣 sanki yanlış desek bir şey değişecek sen birinin lafı ile iş mi yaparsın
Ne alakaa
Yaşınız doğru mu? Sorunuza ona göre cevap vereceğim
Doğru
20’li yaşlarda insan bu durumu yaşayabiliyor. Muhtemelen hayatınızda pek çok şeyin doğru gitmediğini düşünüyorsunuz. Bu da sizi depresyona itiyor. Yoğun bir depresyon değil ama sürekli olumsuzluklardan kaynaklanan bir durum. Doğru muyum?
Olabilir valla
Biraz daha detaylı anlatmak ister misiniz?
Benim de yaşama hevesim yok oldu gidiyor...
Neden kiz girme oyle modlara
Tek sende olmuyor hatta senden daha beterleri var.
Hayır tek sende olmaz
Zaman zaman yaşar insanlar bunu
endişelenme herkes böyle şu an
Benim zaten yoktu hala ayni
Bunun sebebi ne
İnsanlar ülkenin durumu
Sana biri lsxim der olsun
Bazen bendede oluyor
İnsanız hepimizde oluyor bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?