Öncelikle o kılları almak çok acı veriyor. Hele evliyseniz ve eşiniz kılsız bir vücut görmek istiyorsa. Oysa benimde hakkım kılsız vücut görmek. Bunu anlatınca ben erkeğim diyor. O bunu dedikçe ve kıllarını gördükçe iğreniyorum. Lütfen yardımcı olun yoksa gerçekten tamamen ondan soğuyacam nasıl ikna edebilirim Çünkü ikna edemezsen o pis ve ter kokan kıllar yüzünden onunla hiç özel anlarımız olmayacak ve bu durum soğumama veboşanmaya sebep olacaktır.
Cevabın nedir?
+1 yılilk önce merhba , kıl bir pislik degil aslında bir süzgeç modelidir , şu var istenmeyen tüyler ve kıllar tabiki temizlenmeli, erkekte özel bölgede , koltuk altında , burun kılları yanak kılları , kullak kılları temizlenmeli, bu görüşün tersini söyleyen bir zihniyetle karşı karşıyasanız , o görüşü degiştirmen çok zor, etkiye tepki modeli göstermeyin tabiki siz temizliginizi yapın , ama ondan biraz uzak durun, kıl kokmaz kokan ter bezlerinden kaynaklı salgılardır ,
014 Yorumla
Soran+1 yılKıllarını alsa kokmaz.
- +1 yıl
tabiki ter bezleri kıl köklerinden kaynaklı bir olgudur , buda cinsel sogukluk kişilik sogukluk , davranış yaklaşım soguklugu yaşarsınız , onun için ilk önce diyaloğ sonra olmuyorsa diger alternatifler, eger sevgi yoksa sizde kıl bir bahanedir
Soran+1 yılO pis koku tüm sevgimi alıp bitiriyor.
- +1 yıl
peki size tavsiye vermesem yıkanma suyuna biraz elma sirkesi atın desem bu kokuyu alır haftalarca koku olmaz , o kişinin kıllarımı almıyacagım görüşününde altında kıroluk diyecem başka bişey degil , çünki kıl belli yerde güzeldir, saçta, azda olsa bacak gögüslerde gerisi tabiki onaylamak söz konusu degil, siz büyük ihtimal konuştunuz ve kabul etmiyor ve bu onun bait ve küçük düşüncelerinden kayanaklı bir tutum , konuşmakla olamayan bir şey başka hiç bir şey ile mümkün degil, buda sizin ilerki dönemlerde dediginiz gibi soğumanıza , cinsel soğukluk gibi davranışlarınıza etkileyecek.
Soran+1 yılZaten günde iki defa duş aldırıyom parfümde sıkıyorum ama yine o koku geliyor.
- +1 yıl
eşiniz nereli peki
Soran+1 yılKonya
- +1 yıl
bazı cografi konumdaki kişilerimizde ne yaparsan yap bu kokuyu gideremezsin neden derseniz , küçükken tuzlama yapılmamış olması, ter salgı bezlerinde sıkıntı olması, kilolu olması , kıl kök ve yapısında ve hormon bozuklugu yaşanlarda ter ve istenmeyen kıl ve kokuları gidermek çok zordur, size dedigim gibi, elmalı sirkeli su, sonra talk pudra sürün kokan bölgelerine , sonra her gün ılık duş , ve saf alkol ile temeizleme iyi gelecektir
Soran+1 yılDeniyeceğim sağolun
- +1 yıl
bende teşekkür ederim, ama bir gösrüşte o.. pu, ka.. tak mı bu nedemek ya eşiniz iyi degil insan ne olursa olsun bunu eşine asla söylememeli, siz kokuyu degil onun düşünce ve fikirlerini ve size davranış modelini degiştirin
Soran+1 yılZaten çocuğum olmazsaydı boşanırdım
- +1 yıl
bak boşan demiyorum , dün itibariyle türkiye boşanma karnesi açıklandı, bunlşarın %85 i çocugu olan kişiler, çocuk bir bahane degil, saglıksız ortamda büyüyen bireylerde , toplumda agresif hareketler, bilinçsiz büyüme ve ele avuca sıgmayan kişiler yetişiyor , onun için saglıksız oramda büyükmektense bazen boşanma iyi olur, bunu kendine hazır hissediyorsanız ve , sevgi saygı yoksa , sadece yataktan yataga olan bir duygusya bu zaten bitmiş bir şeydir, onun için o çocugu yazık etmeyin lütfen ,
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
- +1 yıl
bende teşekkür ederim keşke eşinizle konuşma şansım olsa ,
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. böyle erkekleri secerekmi evleniyorsunuz ya kıllı insanda abdest bile tutmaz bu adam cenabet mi geziyo
03 Yorumla
Soran+1 yılSevdik zamanında sevmez olaydım
Soran+1 yılAmin
+1 yılKılsız erkeklere ya da kadınlara dair olumsuz yargıları olabilir.
Onlara benzeyecegini düşünerek bunu reddediyor olabilir.
Ben gay miyim, yumuşak mıyım diye düşünüyorsa mesela.00 Yorumla
- Diğer konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılayy evet ya erkekde almalı :D pırıl pırıl olmalı one ya öyle heryer kıl tüy ama sakal olmalı :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
29Cevap
+1 yılBende erkeğim ama bende kıl sevmem birde bende abartılacak kadar çok kıl olmamasına rağmen psikolojikmen rahatsız oluyorum ve bazen tüm vücut komple epilasyona girip bebek gibi olmak istiyorum tertemiz
06 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli
- +1 yıl
Yani bencede çünkü kıl ister istemez pis gösteriyor ya
Soran+1 yılVe pis kokutuyor
- +1 yıl
Aynen öyle benim kafamda şöyle bişey var fitnessa gidicem kas yapıcam ve tüm vücut komple lazer olucam
Soran+1 yılEn güzeli.
- +1 yıl
Teşekkürler :)
Erkeğin kıllısı Ali'den kadının kıllısı ayıdan derler. Söyle banyo yapmadan girmesin yatağa pis ter kokan kıl nedir la?
03 Yorumla
Soran+1 yılİşkence gibi geliyor bana
Soran+1 yılNe biliyim ilk başta tertemizdi şimdi pis kokan bir kokarca
- Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkek dediğin kıllı olur alırsa senden ne farkı kalir
29 Yorumla- +1 yıl
@Musluk33 haksizmiyim
Soran+1 yılİnş öyle kıl yüzünden pis kokan birine denk gelirsin!
- +1 yıl
İnsanlar günlük duş alıyor senin herifin kokuksa bu senin pasakliligin
Soran+1 yılGünde iki defa duş aldırıyom parfüm de sıkıyorum ama olmuyor
- +1 yıl
O zaman doktora gotur böyle sorunu olan çok bir hastalık falan olur Allah göstermesin
Soran+1 yılDoktora da gelmiyor ben sağlıklıyım diyor önceden böyle değildi şimdi inatçı birisi oldu
Bunu ona da söylediniz mi? Yani daha uygun bir biçimde :D böyle kırıcı olabilir. . d
08 Yorumla
Soran+1 yılDedim üslubum iyidir
Soran+1 yılİki defa banyo yaptırıyom parfüm sıkıyorum olmuyor
Soran+1 yılÇok çabuk çıkıyor. Ve bana kalırsa kökten alırsa sıkıntı olmaz
Soran+1 yılGelse ne alâ gelmiyor
Erkek kıllı olur , terden rahatsız oluyorsan duş aldırırsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılDuş alıyor yine kokuyor
Erkek adam kıllı olur zaten ülkemizin kadınları maşallah kıl yumağı bir kadında bıyık ta çıkar mı lanet olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılKıllı erkektir. Kılsız adamdır!
"bütün memeliler kıllı olur sadece erkekler değil bundan sonra ben de kıllarımı almıyorum" de bakalım ne yapıyor
010 Yorumla
Soran+1 yılDedim. Ve tehditvari ve küfürlü konuştu
Soran+1 yılAyrı yatıyorum kokudan dolayı sen beni aldatıyon cümle aleme rezil ederim diyor. Or.. pu.. kal.. k diyor. İyice soğutuyor. Çocuk olmasa hemen boşanırdım sadece onun için sabrediyom
Soran+1 yılGaliba son çözüm bu olcak
Soran+1 yılEvet 25ime yeni girdim
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
sonra da niye erken yaşta evliliğe karşıyız, evlilik öncesi ilişkiyi savunuyoruz. derdin neydi o yaşta evlendin demek istiyorum ama konunun dışına yeterince saptım zaten. ben tavsiyemi verdim sana bu şekilde hayat sürmez gün geçtikçe birbirinizden soğursunuz birbirinizden soğudukça bunu çocuğa yansıtırsınız, ayrılmanız en mantıklısı.
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞanssızsınız, benim erkek arkadaşım düzenli olarak kişisel bakımını yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılboşanmaya sudan sebepler arıyorsun sen sanırım. kıl yüzünden boşanmakta moda oldu...
01 Yorumla
Soran+1 yılKokuya hassasım nerenle okuyon.
Çok haklısın erkeğin kadından kıllarını almayı istemeye hakkı varsa kadının da hakkı var.
01 Yorumla
Soran+1 yılKokmasa demezdim ama resmen kokarca gibi
+1 yılSen kıllarını almazsan benden almam iğrenmen umurumda değil de ve gerçekten de alma.
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman tehditvari ve küfürlü konuşuyor
Kılda keramet olsa keçide sakal olmazdı..
Kibarcasını çevirdim
İnşallah ikna edersin zor bir durum00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmakineye vuruyorum senin kıl kökun gibi değil bir yerden 3 kıl köku bitiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılAğda var
Cevap sahibi+1 yılala ala anlamıyorsun herhalde saglıgına zararlı olur sivilcelenme iltihaplanma yapar kıl dönmesi olabilir. en fazla makineyle alsın batıs batıs oluyor ama öyle olmasından iyidir. erkekte puruszuz bir vucut bekleme . dogustan kılsız birini bulmalıydın.
Soran+1 yılKahretsin onu sevmekle hata ettim o zaman bizde makinaya vuralım. gerçi dedim ama kabul etmedi
Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Boşanmak için kıldan tüyden sebep dedikleri bu olsa gerek. hangi kılların hoşuna gitmiyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılTüm vücut kötü kokuyor ve kokuya hassasım
Soran+1 yılAnlamıyo
+1 yılGenital bölgedekileri mi almıyor? öyle olur mu ya koltuk altı etek traşı, temizlik imandandır.. Ben bile iğrendim
00 YorumlaDiğer konusunda 317 cevap paylaştı. Ne Alaka Erkek Olsun Bende Erkeğim Ama Kıldan Nefret Ediyorum :|
08 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli
Soran+1 yılEn iyisi
Soran+1 yılAyrı yatıyom çünkü yanyana dururken tiksiniyorum
Soran+1 yılBu özel konu. Bu konuya girmeyeceğim iyi günler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenis bölgesi ve koltuk altı alırkm diğer yerlerde fazla yok zaten sırtta hiç yok benle evlenecek olan kız şanslı
02 Yorumla
Soran+1 yılKokmadığın sürece şanslı
Cevap sahibi+1 yılYok be kokmam askerde 1 ay yıkanamadığım olmuştu gram ter kokmuyordum :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam zaten 5 dk s. kip boşalıyor amma dert ettin apla.
00 Yorumlaböcek ilacı sık uyurken kıllar dökülüyor..
00 Yorumla
+1 yılTeyze şu an hakikaten saçmaladın. Net
05 Yorumla
Soran+1 yıl25yaşındayım. Sende kıllarını almayan bir kızla evlen p zaman ufaklık
- +1 yıl
Amacım cinsiyetçilik yapmak değil ama, bayanlar tüylü olmaz. Bıyık bırakmazlar. Bacak kıllarını alırlar. Kol kıllarını alırlar. Böyledir bu. Erkekler ise çok aşırı bir sorun yoksa, goril gibi değillerse kıl falan almazlar. Kıl zaten erkeksi bir şeydir. Ama 25 yaşındaki biri zaten bunları bilir teyze
Soran+1 yılUmarım kıllı ve pis kokan biriyle evlenirsin ufaklık.
- +1 yıl
sevgilimin böyle sorunları yok teyze. tertemiz bir insan kendisi
+1 yılBence kıllı erkek çekiciliği diye bişi var :D
01 Yorumla
Soran+1 yılPis kokarsa o çekicilik kalmıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıllarını almadıkça ilişkiye girme
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten ayrı yatıyom başka biri var diyor senin hayatında
Cevap sahibi+1 yılooo bırak o zaman o kocayı kıllarını almak yerine sana iftira atıyorsa vardır altında birşey
Soran+1 yılBilmiyorum ki
kıldan sebeplerle boşanmayın :D
05 Yorumla
Soran+1 yılO zaman sende kıllarını almayan bir kızla evlen!
Soran+1 yılO kafasının dikine giderse boşanmaya kadar gider. kokudan çok rahatsızım
Soran+1 yılBir yaşında çocuğun vae
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın bu konuda yalan değil
04 Yorumla
Soran+1 yılİnanın artık soğuyorum.
Cevap sahibi+1 yılBunu açık bir dille konuşmalısın kesinlikle bu böyle yürümez mottosunun ciddiyetini anlamalı yoksa kötüye gidecek demekki
Soran+1 yılGidiyor zten
Cevap sahibi+1 yılAyrıl ozaman çünkü anladığıdır kadarıyla soğumuşsun dokumamak için direniyorsun zorla kendini mahvetme
- Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılsende kıllarını alma. kısasa kısas
00 Yorumla Kılları aldiramiyorsan , duş aldir
00 YorumlaHangi killardan bahsediyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılKomple vücut
Soran+1 yılKokuyor Çünkü
Soran+1 yılGünde iki defa duş aldırtıyom parfümler sıkıyom ama olmuyor
Açıkça söyle iğreniyorum de
06 Yorumla
Soran+1 yılDedim ama daha üsluplu bir dille anlamıyor
Soran+1 yılZaten ayrı yatıyom bu kez sen beni aldatıyon diyor
Soran+1 yılAnlamadım
Gece uyurken kolonya dök yak
00 Yorumla
+1 yılO kocanın hayvanligi hic k. bakma
00 Yorumla- Diğer konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılçok köse durur ya
01 Yorumla
Soran+1 yılEn azından pis kokmaz
Erkek adam kıl almaz
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi almasın pis koksun
+1 yılOhaaa olm manyakmsn
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi kıllını almayan bir kadınla evvlenin sizde
- +1 yıl
Kadn kilsiz olur :) kollarinda kil goeunce bile erkek gibi geliyo bana bakmiyom bidaha kadina :)
Soran+1 yılO zaman ortada bir adaletsizlik var
- +1 yıl
Senin dedign cok sacma ama :) bence sen kadinlardan falan hoslaniyo olabilirsn
neresi kıllı
010 Yorumla
Soran+1 yılGöğüs bacak sırt ve özel bölge koltuk altı
Soran+1 yılAnlamadım?
Soran+1 yılErkek adam almaz diyor
Soran+1 yılSevdik ya
Soran+1 yılKokuyorsan haklı kadın
- Diğer konusunda 19,4b cevap paylaştı.
+1 yılZorla kopar
00 Yorumla
+1 yılCocugunuz var mi
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir yasında
- +1 yıl
Ve sen kil yuzunden bu adamdan bosanacaksin cocuk babasiz kalacak ya sen evliligi cocuk oyuncagimi saniyorsun
Soran+1 yılKokuyor ve soğuyorum
- +1 yıl
Herseyin bir caresi vardir kilmis sen ailenin kiymetini anlayamamissin
- Diğer konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yıl:) lazere götür :D
04 Yorumla
Soran+1 yılGitmiyor
- +1 yıl
vermem de :D lazere gitmezsen. valla bizim iş yerinde ayı gibi adamlar bile lazere gidiyor ki bunlar baktıgında tersanede çalışan amele dersin.
Soran+1 yılSen aldatıyon beni deyip küfrediyor
- +1 yıl
o zaman ayrıl ne diyim :)
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri