Erkek olsaydım kesinlikle eşimin tesettürsüz olmasını isterdim, hatta onun güzel sexy görünmesi için elinden geleni yapardım ki benim kadınımın ne kadar harika olduğunu görmeleri için. Kapalı olunca kadın olmanın bir anlamı kalmıyor erkeklerin bencil düşüncesi sadece onlara özel olacakmış kadın sanki malıda.
Cevabın nedir?
+1 yılAçıkçası ben, '' eşimin ne kadar harika, ne kadar da çekici'' olduğunu pek görmelerini istemezdim. Aynı şeyleri kendim için de düşünüyorum da aynı zamanda. Bireyler kararlarında ve hayata bakışlarında özgürdürler; saygılı oldukları sürece. Siz, sizin gibi biri ile beraber olursunuz sorun kalmaz, yarım Türkçeniz ile buraya karaladığınız öfkeli cümlelerin hiçbirşeyi değiştirmeye gücü yetmeyeceği düşüncesindeyim :) Zira; inandığımız dinin söyledikleri sizin bahsettiklerinizin tam tersini söylüyor ve biz bu yolda huzru buluyoruz. Herkes kendine...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMal olmadigi icin onlarca erkegin sehvet duygularini oksamicak zaten ulu orta istemedigi insanlarin igrenc bakislarina maruz kalmicak İsteyen acsin gezsin isteyen kapansin size dusmesin Allah ın emrettigi seyin tasası Allah oyle emretmis var mi otesi
104 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@AltayAKSOY Ben erkek kendine sahip cikmasin azsin demedim Sen su anki muslumanlara bakip uc bes tane kendini bilmezin yaptigiyla butun muslumanlari yargilayamazsin. O yorumuna dikkat et terbiyesizlik yapma beni cileden cikarma rezil olan sensin kendi gorusunden olmayan herkese hakaret edersin saygiyi ogren Seni ilgilendirmez benim gorusum isine bak git kendi yorumunun altinda konus konuscagini borunu git baska heryerde ottur ben senin zirvalarini dinlemek zorunda degilim sende benimkini okumak zorunda degilsin hadi bak isine
- +1 yıl
sende peygamberine kendini bilmez dedin. sen benden daha suçlusun. saydıklarım arasında peygamberin de vardı.
Cevap sahibi+1 yıl@AltayAKSOY yok ben biseyi demek istemem direk derim muhattap olma isine bak gereksiz bos konusan insanlarla tartismayi sevmem. Hadi iyi geceler
- +1 yıl
Ks ekibi fikirlere bu kadar saygısız olmayıp yorumları kaldırmayacağını bilsem sana söyleyecek çok şeyim vardı da neyse s... et. hadi sana da iyi geceler
+1 yılYaptığın açıklamada kendinle çeliştiğinin farkındasındır umarım hem kadınlar erkeklerin malı değildir diyosun hemde erkek olsam karımı sexy giydirir kamu malı yaparım diyosun garip sorun baya kadınlarınaşağılamış lütfen soru sorarken kadınları mal gibi gösterme ayrıca tesettür veya açık olmak tercihtir bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılOrtalık malı mıdır kadın?
Kocasına özel olması gerekmez mi?
Teşhir edilecek bir ürün müdür?
Kadının bedeni gizlenecek kadar kıymetli değil midir?
#velhasıl Rabbimiz bize neyi emrediyor?155 Yorumla
Soran+1 yılKocası kadına özel değilken kadın neden kocasına özel olsun?
Kıymet ne alâkası var ha erkel bedeni ha kadın bedeni ikiside beden sonuçta.- +1 yıl
Kocası da kadına özeldir!
Ama sen paylaşmak istersen onu bilemem.
Erkeğin de örtmesi gereken yerleri var zaten
İnsan her hâlukarda kıymetlidir.
Ama bu kıymeti koruyamayanlar kendini kiymetsizleştirir.
- +1 yıl
Helal olsun!! 👏👏
- +1 yıl
@MütefekkiriSeyyah eyvallah
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
48Cevap
+1 yılçok saçma düşünmüşsün kardeşim asıl özgürlük tesettürdür senin istediklerin sadce senin özelini görebilir bir kere ayet var nur suresi 31 ayet de açık açık söylemis rabbimiz sen bir pazara gittiğinde kabuğu soyulmuş pis bir portakalı alır mısın? en güzelini en parlağını alırsın değilmi kadında bunun gibi dir güzeldir ve ziynetlerini sadece helal olana gösterebilir başka erkekleirn pıs bakışlarına kendi vücüdunu teşhir etmek istiyorsan oda senin düşüncen ama asıl özgürlüktür tesettür...
60 Yorumla
+1 yılBen de tesettürlü olmasını istemeyenleri anlamıyorum
kadınlık orasını burasını açmakla olmuyor kapanınca da kadınlığından bir şey kaybetmiyor çok garip bir mantık seninki ayrıca Allahın emrini yerine getirilmesini isteyen bir erkek bulunsa kaçırılmamalıdır
yine de sen bilirsin512 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Bu nefsine sahip çıkamayan insanlar içindir tesettürlü olanlara saygım sonsuz asla açığa da tesettürlü olanlara da hiç bir gözle bakmam da ayırmam da. Benim yaşantım ve toplum görüşüm takmasını istemiyor değilim ama yakıştıramıyorum ama bu demek değil ki sevgilim takmasın bu düşünceyi sadece o değiştirebilir sanırım.
10 YorumlaHak veriyorum ama sadece su konuyu sevmedim; seksi olmasi icin elimden geleni yapardim. Bunu belirterek sizde erkeklerin tutumunu sergilediniz. Oncelikle 'erkek' olsaydim ya da 'esim' olan kisinin beni her seyden once bir birey (altini kirmiziyla ciziyorum) oldugumu kabul etmesini isterdim. Bu bana kâfi.
10 Yorumla
+1 yılBen erkek olsaydım kesinlikle eşimin açık giyinmesine karışırdım. Ben ona aitim o da bana sonuçta diğer erkekleri niye tatmin etsin benim kadınım? Seven insan kıskanır abi. Örneğin ben erkeğimi kıskanırım diğer kızlardan. Giyimine de yorum yaparım, dikkatleri üzerine çeken bir kombin giymesinde kıskançlık devrelerim çalışır açıkcası. Çünkü o bana ait anlıyor musun?
21 Yorumla
+1 yılimg.haberler.com/.../...lasti-7385520_x_2653_o.jpg
Tutan mı? Var.. Paran mı? Yok..
Hiçbir Şey İçin Geç Değil.
#Bkz. Rüzgar Erkoçlar213 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Erkek Olsaydım Diye Detaya Girmek Ne ALAKA İse.
Soran+1 yılFikrimi belirttim cicim.
- +1 yıl
Bende Yol Gösterdim.
Soran+1 yılYola falan gerek yok
- +1 yıl
Fikirlerede Gerek Yok?
Soran+1 yılOzsman yoksay
- +1 yıl
Aynen Sende.
Soran+1 yılSaymam ben
- +1 yıl
Pışşık Hileci..
Soran+1 yılHadi dayı uzatma
- +1 yıl
Dayı mı?
Soran+1 yılEvet cicim
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tadınada baksın mı? Bu ne genişliktir. Sen kadınları ne kadar aşağılık bir konumda tutuyorsun. Senin dediğin gibi olan erkeklere adam denmez.
Yorumlarda müslümanım demişsin. Ne güzel. Ama müslümanlıkta yasak olan şeyleri övüp savununuyorsun.
Allah'ın emri olan tesettürden hoşlanmadığını söylüyorsun.
Senin kafan yerinde değil. Kendine gelmen şart.10 Yorumlaerkek olsan karının güzelliklerini başkalarıyla paylaşırdın yani.. böyle bir zihniyetle erkeği anlayamayıp erkek kadını malı gibi görüyor gibi saçma bir sonuç çıkarman normal.. senin bu yaklaşımın sırf rahat giyiniyor diye bir kadına bacım gözüyle bakanlara benziyor..
erkeğin karısına karşı görevlerinden biri ona dini öğretmektir.. böyle oluncaa erkek karısını dine uygun davranma konusunda teşvik etmek zorunda kalıyor.. ben bu yüzden karımın dindar ve örtünen bir insan olmasını isterim.. böylece bu görevimi daha rahat yerine getiririm00 Yorumla
+1 yılBana zaten güzel olanı insanlarla neden paylaşayım? En değerlimi neden göz önünde tutayım. Bir gün birisi elimden çalsın diye mi?
51 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı
+1 yılTesetturlu istemem bende aynen. Ama son dediğin sadece ona özel olacakmis derken? Başkalarına mi vercek? Onu kastediyorsan o kabrinin ad edersin a korum. Elimden kaza cikar. O r o spu olmayacak kadin o ro s pu ise gitsin genel evde calissin
20 Yorumla
+1 yılBende öyleyim biliyo musun mesela sevgilimin iç çamaşırı giymesini sevmiyorum açık giyinsin istiyorum o kadar sexy olmalı ki herkes özenmeli benim nasıl bir hatuna sahip olduğuma imrene imrene bakmalı
21 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda konuşalım mı biraz
kapalılık veya açıklık kadının güzel görünmesi için engel değil. kadın güzelse güzeldir zaten ama bu toplumda kapalı namuslu açık namussuz gibi bir kavram yerleştirmeye çalışıyorlar.. namus bacak arasında olmaz beyinde olur.. ben eşimin kapalı olmasını istemem... kapalı olupta o işin hakkını vermeyen bir sürü başı kapalı kıçı açık kadın var bu toplumda...
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTesettür konusuna birşey diyemem. Din emretmiş diyorlar ama ben böyle bir emir olduğuna dair birşey göremedim. Onun dışında karını ya da kocanı başkalarının beğenmesini istemek normal değil. Seven değer veren insan bu kadar rahat olamaz
00 Yorumla Ben istemezdim. Ama karışnazdımda ne istiyorsa yapar ister kapanmak ister ister aöılmak tamamen kendi özgür düşüncesi ama kapanmasınınistemezdim yani fikrimi alacak olursa
10 YorumlaZihniyette bitiyor. İstedigi kadar kapansin, karalara burunsun. Kimisine gore yuzu gozude tahrik unsuru olabilir. Karsindaki adamin zihniyeti bozuksa yine onunla hayallerini susler. Kendisinin zihniyeti bozuksa yine her turlu faaliyete gecer.
00 Yorumlamalı tabi hiç erkek adam karısını paylaşırmı ney bu ekmekmi paylaşsın. Nikah niçin var
60 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKişi kendinden bilir işi hesabıdır o. Kendilerinin aklı farklı yerdedir, açık kadınlara hep cinsel meta olarak baktıkları için, kendi kadınlarını sözde korumaya alıyorlar :)
20 Yorumla
+1 yılGodoştur belki. Acik olan birini kapanmaya zorlamak godoşluktur
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evin içinde zaten eşine tesettürlü olması şart değil etraftaki neden seksi olucak acaba? Saçmalamışsın bence ayrıca erkek eşinin tesettürlü olmasını istemeli İslam da bununda sorumluluğu var
00 Yorumla
+1 yılEn değerli şeylerini ulu ortada gezdir de millet bir gün çalsın sen de ööylece bak emi
20 YorumlaHımm benim gözümle alacağım hazzı bir başkasıda alacaksa o benim olmuyorki açılıp sacılacaksa bir bana özel olmalı ;-)
12 Yorumla
Soran+1 yılMal mıdır kadın neden sana özel olsun? Satın mı alıyorsun onu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru kadınlar olarak göz tacizine bol bol uğramalıyız. Sonra sen açık giyinip birilerini mstrbsyn malzemeside olmalısın haklısın. erkekler utanın
00 YorumlaKadınlarda bir gavvatlik var zaten çözemedik
140 Yorumla
+1 yılkonu kadının malı olması degilki islam dini kadının degerini sadece bacak arasından vermiyor kadını en üst seviyye cıkarıp kadının ellerini bile özel yaratıyor Allah ve özel olan şey helalinde güzldir
00 Yorumla
+1 yılNeden erkek eşini millete göstermek istesin, bende açık eş isteyen erkekleri anlamiyorum
10 YorumlaKadınımın sexy olduğunu sadece benim görmem yeterli diğerlerinin canı cehenneme.
10 Yorumla
+1 yılVucut hatlarinin disatda belli olmamasi icin ve ne olursa olsun tesetturlu bayaba adaha edeple yaklasir erkekler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin dediğin durumda da bir kişinin değil, ortalık malı oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam sen kocanı başka kadınlarla paylaş o zaman. Ne de olsa aynı mantık.
00 Yorumla
+1 yıloda senın gorusun saygı duyarım. ama sende lutfen kapalı bayanlara veoyle ısteyen erkeklere saygı gostermelısın :)
00 Yorumla
+1 yılbaşka erkekler bakmasın sulanmasın vs diye herhalde, kıskançlık yani
00 YorumlaDiğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. kadın benim mektubumdur kimsenin bana özel bir mektubu okumasını istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen katılıyorum. Koluma taktığım zaman herkes benim kadınımı görecek.
00 YorumlaSen erkek olsaydın swinger tayfasından olurdun
40 Yorumla- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAtaerkil beyinsiz beyni yuzunden
20 Yorumla - Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıltabi millet bakıp bakıp ah şunu bende bir yataga tasam demesi için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltesettürü istemeyebilirsin. bende sevmemde. sen erkek olsan pazarlardn heralde karıyı :D
10 Yorumlazarfı açıp başkası bakmasın diye
30 Yorumla
+1 yıloldu yahudi gibi bir de malı paylaşalım...
40 Yorumla
+1 yılortalık malı olması daha mı iyi
00 Yorumla
+1 yılKimse sarkmasın diye aslında.
00 Yorumla
+1 yılYanacaksin bre kfr
82 Yorumla
Soran+1 yılGayet müslümanım tesettürden hoşlanmıyorum.
- +1 yıl
"Mümin kadınlara da şöyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Zinet yerlerini açmasınlar. Bunlardan kendiliğinden görünen kısmı müstesnadır. Baş örtülerini yakalarının üstüne koysunlar. Zinet yerlerini kendi kocalarından, babalarından, kocalarının babalarından, oğullarından, kocalarının oğullarından, kendi erkek kardeşlerinden, kendi kardeşlerinin oğullarından, kız kardeşlerinin oğullarından, kendi kadınlarından, kölelerinden, erkeklik duygusu kalmayan hizmetçilerden veya henüz kadınların gizli yerlerine muttali olmayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizleyecekleri zinetleri bilinsin diye ayaklarını da vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah'a tövbe edin. Böylece korktuğunuzdan emin umduğunuza nail olasınız." (Nûr, 24/31).
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşarbına boşalmak için
03 Yorumla
Soran+1 yıl@doanylmz anlama gerek yok
Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Dinine bağlı kişiler bunu istiyor
30 Yorumla
+1 yılona göre mal seç sende
10 YorumlaDiğer konusunda 320 cevap paylaştı. bunu ruhu çıplak kapansa ne yazarki
00 YorumlaYani erkek olsan g. vat olurdun:D:O
11 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkek olsan kesin güzel kardeşim olurdun
00 Yorumla en son isteyeceğim şeylerden biridir.
00 Yorumlakıskançlıkttan
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnamahremini sadece kendi görsün ister
00 Yorumlagodos olurmussun sende be :d
00 Yorumla
+1 yılböyle olunca aç kurtların hedefi olursunuz
00 YorumlaDiğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. Allahtanki erkek değilsin
00 Yorumla
+1 yılsen nasıl bir şeysin peki
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal birşeyim
- +1 yıl
:) söylediklerine katılıyorum aynen kadını kapatmak dini bir şeymiş gibi gösteriyorlar birde
Diğer konusunda 944 cevap paylaştı. sen kayışı nerde attın böyle :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrtalık malı olacak yani öyle mi
00 Yorumla
+1 yılseçimler bir eylemdirrr
00 YorumlaBende öyle isterim
02 Yorumla
Soran+1 yılBulabilecek misin aceba
+1 yılAl iste.
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında