Eşiniz yemek yapmayı beceremiyorsa napardınız? Yani az çok beceriyorda hani böyle soslu, peynirli, salçalı makarna varken, boş makarna yapsa? Veya incecik fransa patatesi varken , patatesi hayvan gibi doğrasa? Yemekleri hep boş boş ama aç bırakmayacak bir şekilde olsa napardınız?
Yeni evli eşiniz yemek yapmayı pek beceremiyorsa :D?
Açıkçası pek hoşuma gitmez biz neticede annelerimizden hep güzel yemekler gördük şimdi evimde çok boş şeyler yapıyor ya da hiç bir şey yapamıyorsa yani insanın bir tarafı hep buruk kalır baba evini yemekleri falan özler kör topal bir evlilik olur gibi bir şey
Oyle biriyle evlenilmez. Ben yemegimi kendim de yaparim da, yemek yapmayi bilmeyen kaadin mi olur mk? Erkeklerin de bipmesi gerekirken kadinlar bilmez oldu.
Bir çok genç kız şu anda yemek yapmayı pek beceremiyor. Bunu sorun etmemek lazım ama nasıl olsa herif yiyor diyipte koy vermeyip öğrenmeye çalışmak lazım.
Canı sağolsun kimse anne karnında öğrenmedi birlikte bişeyler yapar yeriz belli bir süreden sonra kendi istesin yeterki anne yemeğini aratmıyacak kadar güzel yemekler yapar :)
Ne yapardım bir gün evde bir gün dışarda yerdik öğrenene kadar. :D annem ya da annesi öğretirdi internetten filan bakardı yani benim işim ben bilmiyorum işte yapmayı diyerek oturacak bir kimse olamaz ben de onu öğrenene kadar idare ederdim işte :D
Bence canım sen ilk önce dediğimi bir anla karım patatesi bile doğarayamıyor diyorsun. Bende diyorum karına ya öğretcek birini bul ya da o boş ustalığınla kalbini kırmadan kadına öğrtmeye çalış. Bazılarının cidde şekilde algılama sorunu var. Sormayacaksın abuk subuk soru o zaman.
Ben kocamı alııır ben biliyorsam bile kursa giderim hiç olmadı ben öğretirim amaa kalbini kırmadan senin cevabın aa olabilir pıfff olamaz çünkü kocam ben hastalandığında içine fare zehri katmadan bana bir çorba yapsın diye. Eli alışsın diye
En İyi Cevaplar