Eşiniz ev hanımı
"Olur, zaten fast food seviyorum ben"
"Olmaz, bulaşıkları nasıl yıkarım yoksa"
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır olmaz her kadın yemek yapmayı mutlaka öğrenmeli evi ev yapan kadın yemegiyle işiyle temizligiyle evine sahip çıkmalı özellikle anne olunca çocuğu için en saglilikli yiyecekleri bilmeli öğrenmeli yeni kimse kusura bakmasın çalışmayan erkekten nasıl koca olmazsa yemek yapmayı bilmeyen kadından da eş olmaz
Olur hizmetci almıyorm sonucta hayat arkadası alıyorm kalbimiz aç kalmasn midemi doyuran birindense kalbimi ve ruhumu doyuran bana duygusal tatmin verebilen bir eşi tercih ederm yemek yapmayı bilen ama sadakatsiz bir sürü kadn var
O da doğru
Peki ya aynı şey erkek için olsa, yani erkek çalışmasa yine aynı şeyi söyler miydiniz?
Çalışmak erkegn yemek kadının görevi gibi bu klişe bakıs açılarndan kurtulmalıyz maksat karın tokluguysa bir makarna yapmak da bu işi halleder ayrıca erkeklere çalışma zorunluluğunu yükleyen toplumun ta kendisi erkeklerde evde otursn çalışmasn bana ne ben nasibe ve prensiplere inanırm calışıp calışmama meselesine degl aşk insanı bulmussa dogru insan karşına çıkmıssa meslegi ya da yapabildikleri hatta yapamadıkları bile bana bir hediye gibi gelir
Bir hafta boyunca sadece makarna ye öyle konuşalım, yeri geliyor o klişe bakış açıları senin eş seçme prensibin oluyor, sokakta bir sürü klişe bakış açılarından kurtulmuş evsiz çalışmayan erkek de var ama onların yanında da hiç senin gibi birini görmedim nedense
Ne abarttn ya bu kadar tamam git bir aşçıyla evlen o zaman tutan mı var kimse senin evlilik kriterlerini sorgulamıyor sadece o kadar önemsenecek bir detay degl bana göre ne bu kadar atar yaptn ergen misn
Haklısın sert bir çıkış oldu, özürr
Cevap
4Cevap
Benim için fark etmez ben seviyorum yemek yapmayı
Niye erkek profili açtın yahu 😂
Erkeğim çünkü
Nasıl yani
Fotograf kıza benziyor
Biyolojik olarak erkeğim, her ne kadar erkeğe benzemesem de
Konuşmadığım sürece kimse erkek olduğumu anlamıyor kız zannediyorlar :D
👍🏻
Blueflame ismi coling dragondan mı