Bir bakıyorsun ''Hayatta yapmam'' dediğin şeyin,
Başrolündesin...
Peki siz hayatta yapmam dediğiniz neyi yaptınız?
Başrolündesin...
Peki siz hayatta yapmam dediğiniz neyi yaptınız?
ben normalde yarali parmaga isemem. oyle bencil bir adamimdir. bir gun bu siyah takim elbiseli adamlar geldiler birader dunyanin sana ihtiyaci var dediler. de gedin dedim isim gucum var camasirlarimi asiyorum, ya kanka dediler etme eyleme valla acilen avengers klubu kuruyoruz dunya disi varliklara karsi senin destegin lazim. soyle omuz ustunden istemez bir ifadeyle baktim. yok dedim son maceradan sonra biraktim bu isleri. hocam dediler bu isi kabul edersen sana fenerbahcenin tum maclarina 1 sezon kombine bilet bir de 100 tl lik patlamis misir ceki. teklif cazipti, kola da varsa kabul ederim diye son bir blof attim. tamam be o da olsun anasini satim demesinler mi. kurtardik dunyayi mecburen, hayatta yapmazdim hele hele de camislarimi asarken ama yaptim
walla içkiye sigaraya çok karşıydım şimdi a.. bile koyuyorum :D içkiyi bıraktım gerçi ama :D sonra aldatmam diyordum. 1 kere aldattım ama cidden haketti zilli :D yaa yapmam diye birşey yoktur.. sadece yapmanı gerektirecek ortam veya şartlar yoktur. insan mecbur kalınca ya da şartları deişince herşeyi yapar... yani hemen hemen herşeyi :D
hayatta asla asla dememek gerek
Fikirlerim düşüncelerim doğru bildiklerim bilmediklerim çok değişti.. Bu yönden bakınca evet benim hayatım tümden değişim geçiriyor
`Kınadığın şeyi yaşamadan ölmezsin.`
Çok var gerçekten de şu an yazabileceklerim aklıma gelmiyor..
teşekkür ederim..
+5 canım :)
sağol kuzu :*
Cevap
9Cevap
hiçbirşeyi yapmadım yapmam demişim söz ağızdan çıkmış kafama silah mı dayadılar yok ee o zaman yapmam =D =P
ı__
bu üstteki şey ne biliyor musun silah ters oldu ama idare et
öyle şeyler oluyo mu harbiden ?
kesinlikle p*rnolarda başrol oynamam asla katiyyen olmaz :D:D:D
hehe oynamassın yemezler içten hissederek söyliceksin
çok içten söylersem dua niyetine olmasın :D ayrıca ben zenginleri hep kınarım.bill gates nasıl zengin nasıl zengin pislik ya bir insan bu kadar zengin olur mu allah ıslah etsin :D
büyük lokma ye büyük konuşma demişler.. atalarımız biliyor işi zamanında bunun bkunu çok yemişler demekki bir bildikleri var :))
asla ciddi bir ilişki düşünmem hayatımı yaşarım dedim, bağlandım :(
Olmaz dedim oldu,
Bitmez dedim bitti,
Tekrar olmaz dedim oldu.
Neyi yapmam dediysrm yaptım büyük konuşmamak lazım
Şuanlık öyle bir şey yaşamadım :)
kafamı kazıtmam hayatta diodum kazıttım :((
o zaman başrol oynamak guzel derım
oyle yapmam dedigim seyler olmadi sanirim.
bazılarını "insan" sandımm
aşık olmam dedim zamanında olmuşum
hayat işte belli olmaz
Evet yapıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar