Ya sana bu enerji nereden geliyor kardeşim? Lan nereden buluyorsun ki ben anlamdım ne yiyorsun ne içiyorsun ben anlamadım varsa hani bana da söyle bende onlardan alıp yiyip içip senin gibi olayım?
-
Bırak ya bırak... Valla her haliyle her yazdığı ile uyuz ediyorsun beni.
Yalanın bini bir para sende… inanmıyorum! kardeşim sana
Numaradan yapıyorsun, senin işi gücü rol kesmek. Yok "ben böyleyim", yok "şöyleyim"… Çart curt palavraları bunlar, keriz avlama palavraları!
Layn beyni fazla pişmiş kafası yastıkta yatarken çatlamış denyo... layn ayarı bozulmuş çingene zurnası...
Ya sen bir dönüp ayna da bir baksana haline yahu belinden bağlanmış hela süpürgesine benziyorsun...
Ya sana nasıl çıtır desinler sen çok fazla gevrek bir hale gelmişsin haberin yok sana ancak dokunsa Çıt diye tuzla buz olursun...
Ya hani sana gelsem desem ki...
Ulan hadi bana inanmıyorsun, hadi diyorsun ki “Sen palavra kesiyorsun usta, sen tiyatrocusun!” İyi de, bir zahmet aynaya bakıyor musun? Senin hayatın bildiğin belgesellik… Hapishanedekiler bile senden daha sosyal, daha özgür bir hayat yaşıyor.
Ama senin için sorun yok, çünkü sen sıradan yaşamayı böyle kodlamışsın kafanda: “Herkes böyle yaşıyor abi, normal.” He, tabi tabi… Filmler zaten yalan, diziler zaten palavra, senin köstebek yuvası gibi odandan dünya dediğin şey dört duvarla sınırlı.
Bak dostum, sen gerçek hayata çoktan elveda demişsin. Yediğin ekmeği bile başkaları alıp getiriyor sana. Harcadığın internetin parasını da onlar ödüyor. Çöplerini bile başkası atıyor. Senin için dışarıda, gerçek dünyada yürüyen insanlar bir tür uzaylı… Zavallının tek sermayesi internet. Sana “iyi bir şey yaz” desek, yani görsem inan ki senin için dişimi kıracağım, haberin olsun!
-
Hadi geleyim sana!!!
‘Hadi gel, kendi gözlerinle gör gel, gerçekten bu hayatı ben yaşıyor muyum yaşamıyor muyum?’
Sen var nasıl bir cevap verirsin biliyor musun... Bak Senin cevabın aynen böyle olur?
"Yok ya yok be… ben gelmeyeyim, ben gelemem."
Layn niye gelmiyorsun? Hadi sana göre rüya gibi inanmadığın şeyleri birlikte yapalım, gel diyorum!
‘Yok… benim yapılacak bir ton işim var.’
Ne işin var lany? Yahu tamam işin var olabilir de Mars’a gitmeyeceğiz! Şöyle bir iki turalayıp gezip geleceğiz.
Oturalım seninle bir yerde birer çay kahve içelim, biraz da deniz kenarında yürürüz belki… Yine bırakırım seni köste bekleme yuvana, endişe etme yani Gel Hadi!
Ama yok sen gelmezsin ki…
Sen anaç tavuğun yumurtaların üstüne oturmuş gibi kurulmuşsun köşene, internetten 3 boyutlu haritalarla dünyayı dolaşıyorsun.
Sokak sokak gezip “Aaa Hawaii de ne güzelmiş” Yahu sen birinin yaşarken çektiği videoya bakıp Imhhhh iç geçiriyorsun “Dünya da cennet gibi yaşanacak yerler var haa” diye. dur dur sen şimdi internetten Bi’ de sevgili buluyorsun şimdi kendine, ohhh… Tamamdır.
Layn asıl rüya gibi hayal gibi bir hayatı sen yaşıyorsun ya... nesine inanmıyorsun?
Valla bence ben abartı bir hayat yaşamıyorum ama sen… Sen zavallılar nasıl yaşar belgeseline konu olacak türde bir varlıksın. Hayatının belgeseli yapılır senin yeminle..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer