Hayatın genelinde zaman zaman rol yapmak zorunda kaldığınız oluyor mu?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir kere rol yapmak zorunda kaldım. Cenazem var diyip işe gitmemiştim ve patronlar baş sağlığı dilerken arkadaşlarım yanımdaydı. Durumu bildikleri için gülmemek adına kendimi nerelerde hayal ettim anlatamam 😃
O an durumlar onu gerektiriyordu. Hâlen aynı yerde çalışıyorum Allah ananeme uzun ömürler versin 😂😂
😃😃😃
Hayır rol yapmıyorum.. neysem oyum sadece kendimi kötü hissettiğim de ya da mutsuz olduğum da bazen mutlu görünmeye çalışırım ya da modum yüksekmiş gibi yaparım.. ama o an tam tersi oluyorum depresif. bunun dışında bir de karşımda ki kırılmasın diye sustuğum oluyor.. ya da alttan aldığım.
Tepkisizliklik oluyor, rol açısından çok az belki gülümse falan daha fazlasını o güç durumlarda kullanamıyorum. Kısıtlanmış hissediyorum daha doğrusu kılımı kıpırdatasım gelmiyor yoksa mükemmel oyunculuğumla ne roller oynarım hahahaha delirdi bu kız gene 😄😄😄
Hayatımın büyük bir yüzdesi rol yaparak geçiyor zaten. Mutlu rolü, umursamıyor rolü vs derken ne çok kapılıp gitmişiz duygularımızı gizlemeye..
Cevap
20Cevap
Hayır, asla rol yapmam. Sevmiyorsam belli ederim
Olmuyor balım, üşenirim ben :D
Aslında alasını yaparım kimsenin içimde neler yaşadığımı bilsin istemem. Her şeyi içimde yaşarım ben.
Ağlarım odadan çıkınca gülerim ve herkes çok iyi olduğumu çok umursamaz olduğumu sanar ve konu açılır en umursamaz hayatı yaşıyor derler bana 😀
Ama alakası yok bir de gelip içimi bilseler keşke..
Oluyor evet. Üzgünken mutlu görünmek zorunda oluyorsun. Keyfin yokken gülümsemek zorunda oluyorsun. Bunların hepsi bir zorunluluk maalesef.
Hayatimiz rol zaten ilkokulda ögrendik ortaokulda piştik lisede uzman unide prof olduk o derece
Oluyor tabii. Her insanın anlayış seviyesi kültür seviyesi aynı değil. Her ortamda aynı olmak ortamı kendine uydurmaya çalışmak da uyumsuzluk yaratır.
Ben uyum sağlamayı tercih ederim.
Bi kaç seene gerekmişti ewet. şimdi. Düşman tarihe gömüldü. reel/sanal kim ne görüyosa gerçekten beni görüyodur.
günde 9 saat. bazen de bırakıyorum. her zaman gulumseyemiyorum. gülümse gülümse diye sıkıştıran olursa beni mutlu et o zaman diyorum 😄😄😄
Hayır. Rol yapmak zorunda olduğum hiç bir yere gitmemeye özen gösteriyorum
İşim gereği bazen oluyor ama sevdiğim bir durum değil.
Üzgünken zorla gülmek ya da aşırı gülmek istersen mekana ve duruma göre somurtmak😂
Hiç olmadı, olsam bile yapmam. Kimin işine nasıl gelirse artık öyle kabul etsin.
Birisi bir şeyler anlatırken o an kafamın içerisinde başka şeyler düşünebiliyor ve dinliyormuş gibi yapabiliyorum..
Hayatın her anında herkes biraz rol yapar, istemediğiniz bir ortamda istemediğiniz bir işte ve istemediğiniz bir şehirde zorunlu olarak yaşamın gereğince rol yaparız :)
Eh bazen , rol yapmak zorunda bırakabiliyorlar
Evet özellikle akraba ziyaretlerinde 😀😀
Mecburen yapıyorum evet
Rol yapmam doğal olmak tercihimdir
Şeffaf bir insanmdr
Neysem odur
Elbette. Dünya böyle bi yer
Mesleğim gereği yapmak zorunda kaldım evet.
Hiçbir zaman sanatçı olamadım : ))
Yok hep nasilsam öyleyim.
Hayır rol yapmayı beceremem
Hayır her zaman olduğum gibi davranırım
mecburen illaki oluyor
Sıkıntım varken yokbirşey dediyim olmuşdur.
çoğu zaman, özellikle de aile evine döndüğüm zaman
Bazen oluyor
Hayır, hiç gerek duymadım
oluyor
Bazı zamanlar evet
Sanmıyorum
Maalesef evet
nadir olsa da evet
Bazen
Hayir.
Oluyor
Yaptığım olmuştur