Eşimle Sürekli Kavga Ediyoruz Hergün?

Herkese merhaba. Büyük bir sorunum var. Eşimi çok seviyorum ona aşığım ama sanki bendeki sevgi onda yok gibi. Öyleki yani hergün kavga ediyoruz ve kavgalarin tumu onun yuzunden oluyor dusunun benim konusmam dan bile kavga cikarip sayip sovebiliyor. Neymis duzgun konusmuyor musum. Hemen kavga ediyoruz o bana agzina geldigi gibi kufurler savuruyor ben genelde alttan alan taraf oluyorum susyorum. Anneme dahi kufurler ediyor cevremdeki heres esimden sikayetci bana sen cok efendi birisin seni cok seviyoruz ama esin nasil biri boyle diyorlar esim sinir hastasi psikolojik destek alalim diyorum kavga cikiyor sanki aramiza bur duvar orulmus o duvari kiramiyoruz. Esim daha once boyle degildi ben sus diye bagirdigim zaman bile oturup aglardi bana kizdi diye. tanisali 4 yil gecti ben esimi kacirdim evleneli 5 ay oldu esim yaklasik 1 yildir bu sekilde acaba muska vs birseyler mi yapildi diyorum once cok iyi hanim hanimcik olan birisi neden durup dururken boyle olsun diyorum. Hocaya gidelim diyorum gelmiyor is yerime birisi geldi oyle dek geldi benim falia bakti soyledigi hersey dogru cikti esinle problemlerin var dedi esine biseyler yapilmis dedi burcumu bildi esim hamile onu bildi sonra esimi getirdim zorla tabi ona bakti sana bisey yapilmis dedi bir hocaya gidin baksin dedi esim gelnez tabiki. Esim evlendi ayrildi 1 kere bende ben cinciyim diyen bir kadina saldirmistim bir ara acaba onlar mi bisey yapti diyorum bilmiyorum olcem icim kan agliyor cok seviyorum onu birakmak istemiyorum ufak ufak konusarak halledebilecegimiz seylerde ben erkek olmama ragmen esim bana saldiriyor yuzumu gozumu tirnakliyor ben kiyip elimi suremiyorum beni bildigin dovuyor ben onu seyrediyorum ama icim yaniyor ne yapacagimi bilmiyorum ufak tefek birisde deilim istesem esimi dovebilirim ama hem gebe hemde seviyorum kiyamiyorum. Hamileleik bir yandan sorun offf offf icimden olmek geliyor :( ne yapmaliyim
Eşimle Sürekli Kavga Ediyoruz Hergün?