Sonradan sevip sevmeyeceğini bilemeyiz. Seve de bilirsin sevmeye de... Burda sormak istediğin sanırım "bu riski almaya adamın parası yeter mi?"... Merak etme, sevsen de sevmesen de karlı olan sen çıkacaksın, olan adama olacak. Eğer paraya çok önem veriyorsan, ki bunu "adamı reddettim acaba hata mı yaptım" demenden anlayabiliyoruz, evlen. Ama sevemezsen adama yazık olur. Adamın zengin olması aklında soru işaretleri bırakmış belli ki.
11 Yorumla
Soran+1 yılTekrardan boşanırsam dul olmuş olacağım Allah esirgesin bu bir iş değil kar zarar güdeyim
En İyi Cevaplar
+1 yılAman zenginliğin sıkıntısı daha büyük oluyor. Bide görücü usulü olduğu için bence iyi yapmışsın. Zaten birşey de hisetmemişsin boşver. Rabbim daha iyilerini karşına çıkaracaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılKötü değil iyi biri ama hissetmek de önemli.
+1 yılNot:" görücü usulü evliliği saçma bulanlar aşk evliliği yapacaklar yorum yapmasın
turkce aciklamasi:
Gercekleri bana soyleyecek olanlar- ozendigim ask evliligini yapanlar ya da yapacak olanlar yorum yazmasin cunku ben gecmiste yasiyorum ve cahilim..
Hala gorucu usulunu savunuyorum...02 Yorumla
Soran+1 yılYürü git
- +1 yıl
ne oldu gercekler isine gelmedi tabi!!!
Eskilerin tabiriyle fakir olsun ama kuru ekmek ile soğan ye fakat seni mutlu edecek olsun evleneceğin adam. Tabi ki hata olarak görmemelisin yaptığın şeyi. Seni mutlu edecek şeyin zenginlik olmadığını bir yerde anlayacak olursun fakat geç kalmışsındır.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın en başından hayır demek mantıklı sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Tanışmak için bir şans verebilirdin. Sana hemen evlen dediyseler o zaman kabul etmen hata olurdu tamam malı mülkü var ama beyni var mı? Bir odun mu? İşten gelip bağırıp çağırıp dövecek mi? Seninle hiç ilgilenmeyecek mi? Yani bunları insan zamanla tanıyarak öğreniyor en azından tanımak için bir şans versen senin adına güzel olabilirdi
00 Yorumla
+1 yılgörücü usulü evliliğe itirazım yok normal ama son yazdığın notu düşünecek olursam hayatının hatasını yapmışsın. bari bir adamı tanıyaydın, bir fırsat vereydin. ondan sonra daha sağlıklı karar verirdin.
015 Yorumla- +1 yıl
namaz da kılıyormuş ve hakkın da iyi şeyler söylüyorlar diyorsun. zengin diyosun ev, araba falan var diyon. dana ne istiyosun. yani sen azra akın ve özgü namal mısın? allah tan zengin kızı değilmişsin. yoksa sen Brad pıtt ve Leonardo dı caprıo yu bile beğenmezmişsin.
Soran+1 yılBiliyorum çok güzel değilim ama çok zor bir karar
- +1 yıl
sen elektrik alamadım diyon yani.
Soran+1 yılHiç alamadım ufacık küçücük bişi hissetsem belki ama hiçbirşey hissetmedim
- +1 yıl
ahh ne diyim kız milleti hepiniz aynısınız.
Soran+1 yılAma bişi hissetmedim o hissetti ona haksızlık değil mi?
- +1 yıl
haksızlık.
Soran+1 yılEe?
- +1 yıl
ben bu kızların ne istediğini çözemiyorum , çözdüğüm de sorun çözülecek.
Soran+1 yılHahaha
- +1 yıl
ben genel konuştum ama anlamama konusun da çok ciddiyim.
Soran+1 yılHissetmeden olmaz ama iyi birisiymiş
- +1 yıl
tamam tamam allah gönlüne göre versin. hisli olun.
Soran+1 yılInşallah teşekkür ederim
- +1 yıl
önemli değil gizli kız.
+1 yılEn iyisi görücü usulü evlilik , hem oğlan varlıklıymışta , eskiler birbirini severek evlenmiyordu ama ayrılmıyorlarda , şimdi severek evlenenlere bak durum ortada bence hata yapmıssın
24 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum napıcağımı akşam yine arıcaklar o ve ailesi beni begenmişler benim ailem de onu begendi ben hiçbirşey hissetmedim
- +1 yıl
Nikahta keramet var , bence biraz düşün derim
Soran+1 yılHadi hiç bir zaman hiçbirşey hissetmezsem o hissedicek bana ben hissetmicem ona haksızlık olmuyo mu karşı tarafa?
- +1 yıl
Tabikide öyle ama olumlu düşün bence
Diğer konusunda 934 cevap paylaştı. Haklisin ama bence evlenecegin kişiyi anlarsin guzelim. Ben oyle umuyorum. Ama gercekten hoc bsy hossetmediysen iyi yapmissin ama bsy olir mi diye varsa tanışa bilirsin. Sakin mala mulke bakma
13 Yorumla
Soran+1 yılHiçbişey hissetmedim
Soran+1 yılInşallah teşekkür ederim
+1 yılGörücü usulü öyle değildir ama. Aile çocuğu bulur tanışırlar. Severlerse evlenirler. Hop ben adam buldum aksama seni isteyecekler diye sevmediğin birine gitme. Durumun iyi olmaya bilir ama sevmediğin birine bir omur vereceksin bunu da unutma
00 YorumlaEn başta o erkeğe bir şey hissetmediysen kabul etmemen mantıklı karar olmuş. Sonradan severim ederim diye asla düşünme hata yaparsın. Ayrıca zengin bir erkekle evlenmek mutlu olacağın anlamına da gelmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılÇıkın biryerde buluşun konuşun ilk izlenime bakma sen konuştukça tanıdıkça durum değişebiliyor. Zaten severek evlenenlerde boşanma oranı daha yüksektir bunu da unutma aşk kalıcı bişey değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmak yok. Evet dersem istemeye gelecekler sözlenecez bir kaç hafta sonra nişan
- +1 yıl
Görücü usülu böyle bilşey degil ki :/ Sende bir yanlışlık var
Soran+1 yılBurda böyle oluyor :/
kız analar babalar eskiden görücü usulüyle evlenmiş bak mantıklı düşün sonradan sevgi olur eli yüzü temiz düzgünse niye olmasın valla
11 Yorumla
Soran+1 yılEli yüzü düzgün abdestli namazlı evi arabası var. Ama bişi hissetmedim nolacak bilmiyorum
Şu dönemde böyle bir eş adayı bulmuşsun hemen red etme derim. İtten çakaldan etkilenip 7/24 dayak yiyip düzelir diye bekliyor kadınlar. Bence tanışmak amaçlı 2-3 kez dışarı çıkın.
00 YorumlaDiğer konusunda 413 cevap paylaştı. Sonradan severmiyim diyerek resmen kumar a kalkışmış olursun.
Kim ne derse desin doğru olanı yapmışsın.02 Yorumla
Soran+1 yılDi mi? Bilemedim bir an. Ama azıcık küçücük bir elektrik bile alamadım
Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Malın mülkün oldu diyelim ya sonrası sevmediğin bir adamla bir ömür geçirebilecek misin asıl soru bu
13 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum sonradan alışır mıyım ki acaba?
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılÇocukla bir tanış zaman geçir derim ben pişman olma sonrasında
04 Yorumla
Soran+1 yılZaman geçirmek yok evet dersem istemeye gelecekler sözlenicez bir kaç hafta sonra nişan
- +1 yıl
Aa olmaz ki öyle ya anlaşamazsanız
Soran+1 yılBişi hissedemedim
- +1 yıl
O zaman Hayır demekle iyi yapmışsın
Para için kesinlikle söylemiyorum ama keşke biraz tanısaydın..
01 Yorumla
Soran+1 yılTanımak yok evet dersem istemeye gelecekler sözlenecez bir kaç hafta sonra nişan
+1 yılbence önce tanış belki seversin ama sevmezsen de evlenme tabiki
01 Yorumla
Soran+1 yılTanışmak yok evet dersem istemeye gelecekler sözlenecez bir kaç hafta sonra nişan
Hoşlanamadıysan asla sevemezsin sevemediğin bir adamla evli kalmak her gün işkence gibi gelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılaileler direk devreye girmeden once siz tanisip bir konussaydiniz keske, gorucu usulu de olsa ailelerin yaninda hemen gordun begendin mi falan bana garip geliyor
02 Yorumla- +1 yıl
bir gorusseydin, tanidiktan sonra karar verseydin derim
Soran+1 yılGörüşmek yok evet dersem istemeye gelecekler sözlenecez bir kaç hafta sonra nişan
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü evlilik saçma. Mala mülke bakıp karar vermek daha da saçma. Mal mısınız arkadaş siz zengin kocaya satıyorsunuz kendinizi
10 Yorumla
+1 yılAyağına gelen kısmete tepik atmışsın ablacım. :) Hakkında hayırlısı neyse o olsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum napıcağımı teşekkür ederim
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Oturup tanışmadan zaten olmaz. Bir iki aylık flört tanışma olurdu sonra kararınızı verirdiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılNişanlılık dönemi flört sayılıyo görücü usulünde
+1 yılbir kaç kere konuş gerçekten içine sinerse değerlendir ama içine sinmezse sonra severim diye gençliğini geleceğini riske atma
011 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmak yok. Evet dersem istemeye gelecekler sözlenecez bir kaç hafta sonra nişan
- +1 yıl
Ne demek yok ya öyle şey mi olur
Soran+1 yılBurda böyle oluyor
- +1 yıl
Babanla konuşsan baba ben bir kez konuşup öyle karar vermek istiyorum desen
Soran+1 yılHayır der
- +1 yıl
Bence denemende fayda var çünkü şimdi olmazsa ilerde yine konuşmadığın biriyle evleneceksin eğer hayır derse konuşmadığım müddetçe kimseye evet demicem ama falan de
Soran+1 yılZaten onlar gelmeden ailem aile büyüklerimiz araştırıp soruyolar kız erkek birbirini begenirse kız isteme oluyo konuşmak yok
- +1 yıl
Biliyorum ama konuşmadan anlaşıp anlaşamayacağını anlamazsın bence dediğimi en azından dene ne kaybedersin ki kendinden emin bir şekilde konuşup babanı ikna et yoksa elbet bir gün bu olmazsa başkası olacak
Soran+1 yılHissedersem söylerdim diretirdim ama hissetmedim
- +1 yıl
Konuşmadan hissettiğin şeyi konuşunca hissetmeyebilirsin ya da konuşmadan hissetmediğini konuşunca hissedebilirsin. Örnek veriyim amcamın kızına da görücü gelmişti kesinlikle istemiyorum hiçbişey hissetmedim dedi adamlar 2. Kez geldiler bir konuşun diye ısrar ettiler odadan çıktığında gözlerinin içi gülüyodu o annesine tamam işareti yaptı annesi babasına şimdi mutlular ve çocukları var. Ben düşüncemi söyledim sen bilirsin artık ne diyim
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumlar için
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. bence hemen sözlenmek değilde konuşsaydınız belki şans olabilirdi diye düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmak yok evet dersem istemeye gelecekler sözlenecez bir kaç hafta sonra nişan
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir iki görüşseydiniz hemen kestirip atmasaydın belki tavırları çok hoşuna giderdi biraz tanısaydın bari olmadı yine reddederdin
02 Yorumla
Soran+1 yılTanışmak yok evet dersem istemeye gelecekler sözlenecez bir kaç hafta sonra nişan
Cevap sahibi+1 yılHmm o zaman iyi yapmışsın çünkü belki de hiç ısınamayacaktın işler hemen ciddiye binince reddetmek daha mantıksız
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhanı bı yakından tnısaydın ama parası ıle hava atanı hıc sevmem
013 Yorumla
Soran+1 yılTanımak yok evet dersem istemeye gelecekler sözlenecez bir kaç hafta sonra nişan
- +1 yıl
oyle gorucu mu olur yanlıs dusunmussun aılen dıyecek kızım bıraz tanısın konussunlar ondan sonra kar versın
Soran+1 yılGörünüşünden elektrik alamadım
- +1 yıl
hersey para degılmıs demek :) tıpın ne senın hem daha kac yasındasın
Soran+1 yılBiraz tombulum
- +1 yıl
az zayıfla o zaman yakısıklı bı koca ıstıyorsan tabı
Soran+1 yılŞimdilik 16 kilo gitti biraz daha vericem. Bogazımda guatr varmış kilo vermemi engelliyomuş şimdi hap kullanıyorum diyet yürüyüş devam ediyorum inşallah zayıflıcam biraz daha :)
- +1 yıl
yuzugu de taktım mı sal gıtsın :D
Soran+1 yılOlmaz daha gelinlik giyilecek. Şimdi 57-58e kadar düşmem lazım. İlerde doğum falan yaparsam çok kilo almaya elverişli vücudum
- +1 yıl
boyun 170 ustu mu o kadar dusunuyorsun
Soran+1 yılTam sınırda 171 :)
- +1 yıl
olabılır hadı hakkında hayırlısı
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen aşk evliliği yapmayacaksın ki hissetmen önemli değil o halde. Kabul etseydin
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ufacık küçücük bişi hissetmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman aşk evliliği yap görücü usulü değil
Soran+1 yılHayır
Nasil olsa biriyle evlenecen zenginligine degil guzel ahlakina bak eger guzel ahlakli ise kacirma
01 Yorumla
Soran+1 yılNamaz kılıyomuş çevresinden de hep olumlu duyumlar aldık hakkında güzel şeyler söylediler. O ve ailesi beni çok beğenmişler. Benim Ailem onu begendi ama ben hiçbirşey hissetmedim
Diğer konusunda 612 cevap paylaştı. İste kizlarin paraya verdigi deger bu sorudanda anlasiliyor
00 Yorumla
+1 yılgörücü usulü evlenmek istiyorsun aşık olmayı mı bekliyorsun :D
01 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulü evlilik istiyorum ama azıcık bişiler de hissetmek istiyorum
Diğer konusunda 6,6b cevap paylaştı. Ben saçma bulmam. tanışıp huyunu suyunu öğrendikten sonra sana eş olup olmayacağına karar verirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi eş olacagını biliyorum hakkında güzel şeyler duyumlar aldık namaz da kılıyomuş efendi bir insanmış ama elektrik alamadım
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. İçinde ufak bir kıpırtı yoksa yolla gitsin o kıpırtı olana kadar da kimseye evet deme
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmadı kıpırtı
Gizli Üye(36-45)+1 yılallah bahtını acık kılsın... zevgın olup o evın hızmetcısı de olabılırdın.. sızın şer bıldıklerınızde hayır, hayır bıldıklerınızde şer olabılır dıyor allah (cc).. selametle
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. Şu anda zaten annemle öyle zengin evlere temizliğe gidiyoruz evlenirsem cidden rahat edicem. Namaz kılıyomuş iyi duyumlar aldık çevreden çok efendi biriymiş. O ve ailesi beni çok begendi benim ailem de onu begendi ben hiçbirşey hissetmedim
Cevap sahibi+1 yılallah hayırlısıı-nı versın
Soran+1 yılAmin
+1 yılpara değil huzur önemli huzurun olmadıktan sonra tonlarca altının olsun bir poha yaramaz
04 Yorumla
Soran+1 yılHuzur verecek biri. Ama hiçbirşey hissetmedim
- +1 yıl
evlenme o zaman ayrıca huzur malla mülkle verilmez de alınmaz da
Soran+1 yılNamaz kılıyomuş çevreden de iyi duyumlar aldık. O ve ailesi beni çok begenmişler benim ailem de onu begendi ben hiçbirşey hissetmedim
- +1 yıl
ona bakarsan cübbeli de fetoşta namaz kılıyo :D
Eninde sonunda tanimadigin biriyle evleniceksin kimi istersen onla evlen
00 Yorumla
+1 yılManyakmısın senn hayatının golünü kaçırmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun!
+1 yılçocuk çok mu tipsizdiki ya sende yüreğini severdin
03 Yorumla
Soran+1 yılEli yüzü düzgün boyu kilosu da düzgün. O ve ailesi beni begenmiş benim ailemde onu begenmiş ama ben bişi hissetmedim. bir de ben kiloluyum çok aşırı güzel değilim
- +1 yıl
ilkte bişi hissetmediysen iyi yapmışsın
Soran+1 yılEvet
görücü usülü demek sevgi olmucak demek değildir.
07 Yorumla
Soran+1 yılDi mi? Bilemedim bir an. Ama ufacık küçücük bir elektrik bile alamadım.
- +1 yıl
bak milletçe düştüğümz hatalardandır. şimdi çoğumuz ilk görüşte bişeyler bekliyoruz bende dahil ama bu her zaman olacak şey değil belki biraz tanıyınca olacak ve sende hemen düğün yapmcan heralde onu iyi tanı süz iyi düsün karar ver neden kendi kasıyorsun ki acele etme sakin bir şekilde tanı onu
Soran+1 yılBen de yok dedim hiçbirşey hissetmediğim için
Soran+1 yılAmin
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞans tanısanız olurdu.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma bu enteresan. Öyle bir evlilik risk dolu olacaktır.
Doğru olanı yaptın sevmediysen parasını napcan
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Yok kanka hissetmediysen bosver
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
görücü usulünde bir şey hissetmen beklenmez zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum kararsız kaldım
Sen hiç meta gördün mü?
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne be?
+1 yılbir deneseydin keşke öyle ilk bakışta olmaz
00 Yorumla
+1 yılGit ve öl görücü usuluymus. Hahaha 😅
00 Yorumla
+1 yılen önemli etkeni unutmussun karakteride varmıymıs
03 Yorumla
Soran+1 yılNamaz kılıyomuş çevresinden de hep olumlu duyumlar aldık hakkında güzel şeyler söylediler
- +1 yıl
tamam zaten önce nişan söz falan olur o aradada tanımış olursun kişiligini ön elemede fizige bakacaksın tabiki oda kafana yatıyorsa problem yok demektir
Soran+1 yılEli yüzü düzgün fizik iyi bilmiyorum. Ben de kiloluyum çok aşırı güzel değilim. O ve ailesi beni begenmiş benim ailem de onu begendi ama ben elektrik alamadım.
+1 yılyapış yapış evlen gitsin :D
08 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum sonradan alışır mıyım ki acaba?
- +1 yıl
alışırsın rahat ol. takıntılı değilsen problem yok.
Soran+1 yılTakıntılıyım. Selam yerine selam yazamayacak kadar takıntı var. bir misafir geldiğinde arkasından misafirin oturduğu koltugu deterjanlarla silecek kadar
- +1 yıl
o ne be seninki de b*kunu çıkarmak :D bırak ben evleneyelim o zaman çocukla :D
Soran+1 yılÖyleyim çok takıntı var. Her sabah yastık yüzümü değiştiririm. Içerdeki koltuga oturulan mutfaktaki sandalyeye oturulan eşofmanla yataga kesinlikle girmem kardeşim kuzenim falan yatagıma dokunursa nevresimleri yıkıyorum. Dışardan gelince saatlerce ellerimi yıkıyorum. Yeni kıyafetler alınca iki kere yıkıyorum sonra giyiniyom. Feci takıntı bırakamıyom
- +1 yıl
Zenginse evlen sen boşver alisirsin :)
Soran+1 yılHissetmedim hiçbirşey
- +1 yıl
Evlen bak sonra bana tesekkur edersin
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir tanima sansi verseydin keske
00 YorumlaDiğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. satılık mal mıyım deseydin
00 Yorumla- Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılTanıyarak birsey hissedersin ancak
00 Yorumla En azından bir konuşsaydın
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Diğer konusunda 19,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bir tanisma sansi vermedin
00 Yorumla Senim satın mı alacaklar, bu nedir ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZengin olupda karısını aldatmayan erkek varmı?
00 YorumlaDiğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bir deniyeydin
01 Yorumla
Soran+1 yılDenemek yok evet dersem istemeye gelecekler sözlenecez bir kaç hafta sonra nişan
iyi yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın
00 Yorumlabu bir uydurma soru.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçma :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçma bulanlar yazmasın demiştim
Cevap sahibi+1 yılO yüzden yazdım..
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?