Aşk İlişkileri 1 ay Yanlış bir şey mi söyledim neden görüldü attı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Böyle ağlicaksa oynamayalım hiç sjsjsks Güncellemeler1 ay Onun kudurmasını anlıyorum da size noluyo yaaa siz niye kuduruyorsunuz onu anlamadım 😂 Güncellemeler1 ay https://www.hizliresim.com/jxwtd8t yarım saat düşündükten sonra verdiği cevap ahasjshshshshshshsgshshs Yanlış bir şey mi söyledim neden görüldü attı? Görüş Yaz 22 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
u MustiEmreFenomen Takip Et Master Yaş: 29 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b görüş paylaştı. Tatlı çocuksun dediğin kişi kaç yaşında merak ettim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 6 yorumu gör Soran 1 ay 20 heralde Yorumla MustiEmre 1 ay Muhtemelen üslubunu beğenmediği için yazma gereği duymamıştır çocuk ne ya Yorumla Soran 1 ay O bu kadar dert etmedi sana noluyor yaaaaa Yorumla MustiEmre 1 ay Bana bir şey olduğu yok sorunun cevabını veriyorum. Yorumla Soran 1 ay Çocuk ne ya derken sorunun cevabını mı vermiş oluyorsun abi Yorumla MustiEmre 1 ay Abi deme lazım olur görüşü oku sen Yorumla
Zekikız2022 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eig 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 494 görüş paylaştı. Kolay lokmasın aşağılama gibi bir cümle olmuş sanki. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı. Kanka bir dur belki yazivak mk atar atmaz ss almissin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
cirkinkizlarbacimdir Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 100% 1 ay o zaman kaşığı ağzına vereyim hemen dese kazanırmış Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Moddelen Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eig 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 352 görüş paylaştı. cevap bulamamis bende bulamadim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
lawwedll Takip Et Yoda Yaş: 18 , eig 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 535 görüş paylaştı. Sokak ağzıyla konuşmuşsunuz ikinizde ben de görüldü atardım ajsdsajkas Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Derindenizimbenim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eig 100% 1 ay Bu şekilde bozulmayı hakedecek ne bu yaptı diye sormak lazım😂 vardır bir vukuatı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay He şöyle ya hemcinsizin arkasında olun böyle afferim Yorumla Derindenizimbenim 1 ay Kimsenin arkasında değilim her ihtimali değerlendirmek gerek 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Belkide soyeyecek biseyi olmadığı için aynı zamanda mesajı okumuş goruldu atmış yani bilmiyorum eğer görüldü atmanın özel bir özelliği varsa lütfen benimle de paylasin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Görüş sahibi 1 ay Puahahahah Yorumla
ReyPalpatine Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 ay Pişman olmuştur yol yakınken sıvışma amacındadır. Ben olsam ben de aynını yaparım çünkü baya sığsın. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Tabi canım tabi tabi tabi Yorumla
noname21gibi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eig 96% 1 ay boğazında kalır demiş dikkat et Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eig 97% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı. Küfür etmişsin çocuğa daha ne diyeceksin :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MarsRafinha Takip Et Guru Yaş: 20 , eig 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı. Haklı cahille muhabbete girilmez Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Ayol siz kimin tarafındasınız ya Yorumla MarsRafinha 1 ay Yazdığın kişinin Yorumla
theastro Takip Et Yoda Yaş: 18 , eig 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı. Bildiğin küçümsemişsin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Umursamamış seni Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör Soran 1 ay Ağlamaya gitmiş abisi Yorumla Görüş sahibi 1 ay Sen doğulu musun Yorumla Soran 1 ay Yoo Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Sen samimi yet ilemi yazdın? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Nickbulamdim Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 ay Yazmak isteyen her türlü yazar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 778 görüş paylaştı. Ne saçma muhabbet 🤣 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 97% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 4b görüş paylaştı. Sapıkmısın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Olur mu öyle şey Yorumla
burkiii41 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eig 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 576 görüş paylaştı. cevap bulamamıştır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizemhira Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 80% 1 ay Basitsin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay En pahalı sensin tamam Yorumla Gizemhira 1 ay Sen öyle diyorsan öyledir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
12Görüş
Tatlı çocuksun dediğin kişi kaç yaşında merak ettim
20 heralde
Muhtemelen üslubunu beğenmediği için yazma gereği duymamıştır çocuk ne ya
O bu kadar dert etmedi sana noluyor yaaaaa
Bana bir şey olduğu yok sorunun cevabını veriyorum.
Çocuk ne ya derken sorunun cevabını mı vermiş oluyorsun abi
Abi deme lazım olur görüşü oku sen
Kolay lokmasın aşağılama gibi bir cümle olmuş sanki.
Kanka bir dur belki yazivak mk atar atmaz ss almissin
o zaman kaşığı ağzına vereyim hemen dese kazanırmış
cevap bulamamis bende bulamadim
Sokak ağzıyla konuşmuşsunuz ikinizde ben de görüldü atardım ajsdsajkas
Bu şekilde bozulmayı hakedecek ne bu yaptı diye sormak lazım😂 vardır bir vukuatı
He şöyle ya hemcinsizin arkasında olun böyle afferim
Kimsenin arkasında değilim her ihtimali değerlendirmek gerek 😂
Belkide soyeyecek biseyi olmadığı için aynı zamanda mesajı okumuş goruldu atmış yani bilmiyorum eğer görüldü atmanın özel bir özelliği varsa lütfen benimle de paylasin
Puahahahah
Pişman olmuştur yol yakınken sıvışma amacındadır. Ben olsam ben de aynını yaparım çünkü baya sığsın.
Tabi canım tabi tabi tabi
boğazında kalır demiş dikkat et
Küfür etmişsin çocuğa daha ne diyeceksin :D
Haklı cahille muhabbete girilmez
Ayol siz kimin tarafındasınız ya
Yazdığın kişinin
Bildiğin küçümsemişsin
Umursamamış seni
Ağlamaya gitmiş abisi
Sen doğulu musun
Yoo
Sen samimi yet ilemi yazdın?